Nemkívánatos egyének és az aura

2006. máj. 2. kedd

Emlékszem, nemrég volt egy kérdés a csoportban, valamikor az elmúlt két hétben. Erre válaszolni akartam, de azóta most van erre először alkalmam. Ez a kérdés arról szólt, hogyan lehet a nemkívánatos embereket távol tartani. Ez tényleg egyszerű dolog.

Ez csak néhány percbe kerül naponta, és csak néhány napig kell csinálni, bár ez a helyzet komolyságától függ.

1. Terjeszd ki a tudatod az aurádra.

2. Mondd el a megerősítést: “Beprogramozom az aurámat, hogy taszítsa ___(név)___-t minden módon.”

3. Vizualizáld az aurádat, de ne terjeszkedő fénysugarakként, hanem egy zárt körvonallal körülvéve. Kell hogy legyen egy vonal, egy zárt, védelmező héj az aurád körül – egy összesűrített fényből álló határvonal.

A megerősítést módosíthatod is, pl.: “Beprogramozom az aurámat, hogy taszítsa ___(név)___-t szexuálisan.”

A következő meditációnál – ezen dolgozni kell – mondd: “Az aurám minden módon taszítja ___(név)___-t.”

Csináld ezt néhány napig, és ha fenyegetve érzed magad, vagy lehet hogy a nemkívánatos személy a közelben van, csak terjeszd ki a tudatod az aurádra – érezd az aurádat – és ismételd el a néhányszor a megerősítést: “Az aurám, taszítja ___(név)___-t minden módon.”

Tapasztalatból tudom hogy ez működik.

Az emberi aura megfelelően programozva mindenféle dolgot képes elvégezni. Sátán Atyám beszélt velem egy rövid ideig vasárnap este (4.30-án). Miután elmondta mit kell tennem ebben az évben, megkérdezte, van-e valamilyen kérdésem. Felhoztam egy személyes problémát, amivel küszködtem. Válasza ez volt: “Ó, megvan a hatalmad hogy magad is megoldd a problémát, csak egy kicsit többet kell rajta dolgoznod.” Ezután elmagyaráztam, hogy jó néhány projekten dolgozom. Azt mondta, csak dolgozzak minden egyes feladaton különböző meditációs idők alatt. Az aurát sok különböző dolog véghezvitelére be lehet programozni. Azt mondta – nem szó szerint -, hogy minden egyes célnál tartsam fent az energiát. Ezután biztosított afelől, hogy ha bármikor nem tudok valamit elintézni, forduljak hozzá, és ő majd gondoskodik róla.

Sátán azt akarja, hogy mind megerősítsük magunkat, és amit tudunk, azt saját erőnkből oldjuk meg, hogy olyanok legyünk mint az Istenek. Ő mindig ott volt mikor szükségem volt rá, és nem tudtam valamit elintézni, de mindig arra bátorított, hogy amit tudok, magam intézzek el. Erre valók például a kovenek és a hozzánk közel álló emberek – egymást kell segítenünk. Úgy találtam, hogy az elme erői, a telepátia, és más Sátáni ajándékok olyanok mint egy izom. Minél többet használjuk őket, annál erősebbé válnak.

Forrás:  http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s