Még több a tudat alatti üzenetekről

2006. ápr. 14. péntek

A tudat alatti üzenetek a tudatalattinkon keresztül hatnak, gyakran képzettársítás által. Ennek a célja ugyanaz mint a judeo-keresztény bibliának, habár enyhébb fokon alkalmazzák, mivel a kereszténység évszázadokon át kötelező volt. A cél egy erős gondolatforma létrehozása a tömegelme használatával, ami végül eléri a meghatározott célt: ez általában a Dzsentilek rabigába hajtása. Leggyakrabban az ember nincs tudatában a tudatalatti üzeneteknek. Sajnos ekkor a leghatásosabbak. Azoknál az embereknél, akik sok televíziót néznek (a lakosság többsége), nagyobb a kockázat hogy tudat alatt programozzák őket.

A felszín alá nézve nyilvánvaló hogy mi történik, és hogy mik az üzenetek. Kiskorom óta mindig is rajongtam a horror- és szörnyfilmekért. Mindig is ez volt a kedvenc műfajom. Sok ilyen filmet láttam, és még mindig szeretem rendszeresen nézni őket. Arra akarok kilyukadni, hogy soknak van egy alapvető témája. Ha egyszer már felismertük és tudatosítottuk ezt a témát, és tudjuk hogy mi is valójában, a tudat alatti hatások többé nem fognak rajtunk. Nem minden ilyen filmben jelenik ez meg, de fontos tudatosnak lenni, és jó ha tudjuk hogy mit kell keresnünk.

Közel minden olyan film (legalábbis azok közül amiket láttam) ami az elme erejének használatáról, a bioelektromosság megemeléséről, a mágia használatáról és egyéb ilyen dolgokról szól, a horror műfajából kerül ki. A tudat alatti üzenet itt képzettársítás útján működik. Az erők használata = katasztrófa és balszerencse, valamint a félelmet (függetlenül attól hogy a film tényleg ijesztő-e) is arra használják, hogy közvetítsék a tudat alatti asszociációt. Maradjon a kiválasztott kevesek kezében mindez a hatalom, maradjon elérhetetlen a nép számára, akiket ezeket felhasználva rabszolgasorba hajthatnak, kihasználva butaságukat.

Sokszor látom hogy Isteneinket néhány filmben borzasztó szörnyekként, vagy vérszomjas, véráldozatokat követelő lényekként ábrázolják őket, akik emberekre vadásznak.

A példák között van az Ördögűző is – ez nyilvánvaló. Ez a film egy közvetlen támadás a jóga sziddhiken – a levitációs jelenet, a telekinézis, a kicsavarodás, és a jelenet, amiben a lány hídban jön le a lépcsőn, miközben vér folyik a szájából. Erről a filmről azt mondják, a legrémisztőbb a Démoni megszállásról szóló horrorok között. A gyanútlan nézőközönségben a megélt félelem és a filmbeli üzenetek összekapcsolódnak, és ezen képzettársítás egy gátlást hoz létre az emberi elmében. A pszichológiában ezt kondicionálásnak nevezik, és az orosz tudós, Ivan Pavlov tette népszerűvé.

One Dark Night: Egy telekinetikus képességekkel rendelkező férfi halála után fiatal diáklányokat zaklat – ez elég félelmetes volt, a diákoknak egy bezárt mauzóleumban kellett tölteni az éjszakát. Ismételten arról van szó, hogy az elme hatalmának használata féktelen, veszélyes, és borzasztó.

Frankenstein: A bioelektromosság egy katasztrofális szörnyet teremt.

Carrie: Telekinézis és pszichikus képességek = katasztrófa, és természetesen nem szakadhatunk el Jézustól.

Night Monster (1943): Az elme erőinek használata egy féktelen gyilkost produkál.

The Devil Commands (1941): A bioelektromosság használata és a holtakkal való kapcsolatfelvétel rossz dolog, katasztrófához és halálhoz vezet.

Satan’s School for Girls: Az Ördög = öngyilkosság.

Man Made Monster (1941): megemelt bioelektromosság = tragédia, katasztrófa és halál.

Ez csak néhány példa, de elég ahhoz, hogy lássuk az általános mondanivalót. Természetesen a tudat alatti üzenetek nem csak a horrorfilmekre korlátozódnak. Az embernek keresni kell a filmekben az alapvető témát.

Forrás:  http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s