9/11

2006. ápr. 13. csütörtök

Ez az egész tudat alatti, és előre ki volt tervelve.

FONTOS LINK

A korábbi 20$-os bankjegyet összehajtva láthatjuk az ikertornyok felrobbanását:

LINK

A fenti oldal több példát is tartalmaz a pénzhajtogatásról. A legismertebb példa a 20$-os.

Észrevettem, hogy az incidens után a 20$-os bankjegyek kinézetét megváltoztatták, hogy megelőzzék a hamisítást. Úgy hiszem, a valódi oka az volt, hogy túl sok ember tudott a 9-11 kapcsolatról. A korábbi bankjegyeket gyorsan kivonták a forgalomból, ellentétben a búzakalászos centtel, ami még mindig forgalomban van, habár egyre ritkább.

Ez mind tudat alatti. Kevés embernek van valódi tudása a tömegelméről, az emberi lélek részeiről és a tudatalattiról, mivel ezt a tudást erőszakkal eltávolították, és olyan felvizezett, torz szarokkal helyettesítették, mint a Wicca, illetve tartalmatlan szó szerinti mocsokkal, mint a judeo-keresztény biblia. A biblia a legerősebb tudat alatti munka az egész történelemben.

Bizonyos számok, szimbólumok stb. amikről az embernek nincs tudatos ismerete, folyamatosan ismétlődnek. Ez semmit nem változtat, mert az agynak nem a tudatos, hanem a tudatalatti jobb oldala a hatalom forrása, és erre van hatással ez az egész, mégpedig a faji memória, előző életek, és a tömegelme segítségével. Ha az emberek nem tudnak az okkult hatalomról, vagy arról hogy kihasználják őket, ez még hatásosabb. Erről szól a keresztény egyház.

A Közel-keleti háborúnak több következménye is lesz, amikről még nem tudunk. Ez egy fordulópont, és az Abüdoszi Templom (Egyiptom) falán is látható. Itt egy link, amin képeket láthatunk egy helikopterről, olajoshordókról (Közel-Kelet), és egy sasról (USA):

LINK

Forrás: http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s