Válasz: Az emberek elméjének befolyásolása

2006. szept. 10. vasárnap

“Helló, csak érdeklődöm, van-e valakinek módszere vagy ötlete arra, hogyan lehet ezt megcsinálni? Az a célom, hogy képes legyek valakit manipulálni annyira, hogy azt tegye és mondja amit akarok, akkor mikor akarom, és ne tudjanak róla hogy manipulálom őket.

Bármilyen segítség jól jönne! Köszi!!!”

*****

Akkor kell őket elkapnod, mikor alszanak. Mélyen kell aludniuk. Kettő órával a normális felkelési idejük előtt vagy után – főleg után – emlékezhetnek rád egy álomban.

Húzd ki a fénytestüket a testükön kívülre, és adj neki rövid, jelen idejű parancsokat. A legjobb ha először csak egy paranccsal kezdünk, pl. “Mindig azt teszed amit parancsolok”, és a végén – mindig – mondd el: “Nincsenek tudatos emlékeid a látogatásaimról”.

Szeretném hozzátenni, hogy Anton LaVey egy úttörő volt a Sátáni Bibliával, de túl sok Sátánistát vezetett rossz irányba a hibáival. Ezalatt a rituálékat értem. Az energiát programozni kell. Ráadásul a munkákat gyakran meg kell ismételni, és meg kell erősíteni az energiákat. Sok Sátánista úgy hiszi, hogy el kell végezniük (ez most nem neked szól Joe, a csoportnak mondom) egy teljes szertartást/rituálét, és a munkának ezzel vége is. A legtöbb esetben ez nem így van. Faltörő kosnak kell lennünk. Természetesen minél erősebb vagy, annál erősebb energiát tudsz összegyűjteni és irányítani, és amit el akarsz érni, az befolyással van arra, hányszor kell elvégezned és megerősítened a munkát.

A szertartásokra ritkán van szükség. Többé már én sem csinálom őket. Csak koncentrálok arra hogy mit akarok elérni, összegyűjtöm, irányítom és programozom az energiát. A Holdat és a csillagokat is igénybe veszem azokban az időpontokban, mikor az energia a legerősebb.

Egy másik dolog amit sok Sátánistánál látok, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a fekete energiára. Ez ismét csak egy tévedés. A fekete energia hatásos lehet bizonyos munkákban, de Sátánistaként nem helyezünk korlátokat magunk köré. Sok ellenségünk használta a “sötétséget” és “fekete energiát” stb. hogy eltérítse a mieinket a komoly hatalomtól, mikor magunkról van szó. A fekete, szürke, és sötét energiának megvan a maga helye, és bölcsen kell őket használni. A Nap négyzete a 666, és a Nap fehér-arany színű, s úgy találtam, ez a legerősebb mikor óhajainkat váltjuk valóra, legalábbis magunkkal kapcsolatban.

A sötét energiát legjobban bénításra és gyilkolásra lehet használni. Ezt tapasztalatból tudom. Irányítani kell, és sok esetben újra el kell végezni a munkát fogyó hold idején. Programozni kell, de soha nem magunkból, hanem a talajból kell kivonni, valami rossz területről, ahol halálenergia van, pl. egy temetőből. Elmondod jelen időben hogy mit kell tennie, néhányszor elismétled, és alkalmazod az áldozatra. Ezt akarattal és koncentrációval kell csinálni. Nem kell cselekdened vagy mozdulatokat végezned, de ez katartikus lehet ha szükség van rá.

Tudom hogy a fentiek eléggé eltérnek az eredeti kérdéstől, de az időm nagyon korlátozott, és rengeteg dolgot kell elintéznem.

Zárszóként – az elme befolyásolásáról több dolgot a következő linken találhatsz:

Hipnózis (Sátáni Boszorkányság PDF)

****

Még több információ Salem Burke Főpaptól:

****Ráadásul a mágia haladó tanulói egy alvó ember teste felett átvehetik a teljes irányítást. Így a személy “alva járni” fog (testében az asztrál-kivetült boszorkány vagy varázsló fénytestével), és mindent megtesz amit a boszorkány vagy varázsló akar.

–SB Éljen Sátán!

****Szeretném hozzátenni, hogy mindenki olvassa el a “Frabato” e-book HARMADIK FEJEZETÉT. Ez többet is elárul arról, hogyan kell ezt csinálni, azzal együtt hogy mit, és milyen mértékig lehet csinálni. Ezt az információt minden Sátánistának meg kell ismernie. Azok akik ezt csinálták, valódi Sátánisták voltak.

Forrás: http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s