Düh és gyűlölet

2006. máj. 18.

A harag és a gyűlölet teljesen normális, emberi érzelmek. A szeretet judeo-keresztény kihasználása és megrontása miatt ezeket az érzelmeket általában negatívnak és elfogadhatatlannak bélyegzik.

Azok az emberek akik megtagadják ezeket az érzelmeket, és nem fejezik ki őket, sokkal komolyabb problémákkal fognak szembe kerülni, mint azt az ember el tudja képzelni. Attól függetlenül hogy mennyi bolond próbálja megtagadni és elnyomni a haragját és gyűlöletét, ezek nem fognak csak úgy eltűnni vagy elmenni. Sokkal durvább és pusztítóbb módon fognak előtörni, ami a teljes testi és mentális egészségüket befolyásolni fogja.

Akik tanácsadókhoz vagy pszichológusokhoz járnak, általában azt a tanácsot kapják, hogy engedjék ki az elnyomott dühöt és haragot. A keresztény mosolygós álarc alatt hihetetlen mértékben elfajzott érzelmek lakoznak, amik végül gyermekmolesztálássá, erőszakolássá, és rosszabb dolgokká fejlődnek. A keresztény, miután elért egy bizonyos szintet a keresztény hitben, felvesz egy mesterséges, ostoba vigyort, mivel a keresztény azzá a hazugsággá válik amiben olyannyira hisz, és ez végül megjelenik a fizikai énben is.

Azok az emberek akik nem hajlandók elismerni a haragot, dühöt, neheztelést, irigységet, gyűlöletet, gyakran elmeorvosnál fogják találni magukat. Az embereknek szüksége van a kieresztésre.

Persze vannak konstruktív és destruktív módszerek is a düh kiengedésére. Az önfenntartás a legmagasabb törvény. A legfontosabb amit valaki tehet, hogy elismeri ezeket az érzelmeket, és nem tetteti hogy nincsenek ott, vagy nem is léteznek.

Mikor Sátánhoz fordulunk, sok pszichológiai tisztító folyamat megy végbe. Miután az ember rájön hogy folyamatosan hazudtak neki, durván beetették, kihasználták, a rendszer leszarta, és mindezért rengeteget fizetett, a fellobbanó harag évekig is ott maradhat. Ez mind teljesen normális. Mivel egyéniek vagyunk, és különböző mennyiségű gyűlölet és harag van bennünk, amivel meg kell küzdenünk. Hogy ez meddig fog tartani, szintén egyéni dolog. Ne feledd, ez nem ártalmas, hanem gyógyító hatású. A meditáció is sok elnyomott érzelmet fog a tudatos szintre hozni, ezekkel szintén meg kell küzdeni.

A Sátánisták nem képmutatók. Ha dühösek vagyunk vagy neheztelünk valakire, azt elismerjük. Nem dühöngésről és rombolásról beszélek, csak arról, hogy elfogadjuk, hogy most dühösek/gyűlölettel teltek vagyunk, és lépéseket teszünk az egészséges módon való kieresztés felé.

Jómagam órákon keresztül ütöttem és rúgtam egy bokszzsákot. Rengeteg haragot vezettem így le. Még mikor ateista voltam (ekkor edzettem a legtöbbet), eleget tudtam ahhoz, hogy ezeket az érzelmeket konstruktívan vezessem le.

A bokszzsák másik előnye, hogy ezzel helyettesíthetjük a rituális kiengedést. Csak vizualizáljuk a sértő személyt, és verjük ki a szart is a zsákból, de közben az elménkben azt az embert üssük, aki ellen a pusztító rituálét csinálnánk. Igen, ez működik. Csak koncentrálj erősen.

A futás és kocogás is nagyszerű módjai a felgyülemlett düh és harag levezetésére. És persze ott van a rituálé is.

A gyűlöletet, haragot és dühöt ki kell engedni, nem pedig megtagadni vagy elnyomni.

Forrás:  http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s