A bölcsek köve

2006. szept. 10. vasárnap

Nincs időm teljes, részletes cikket írni hivatkozásokkal meg hasonlókkal. Ez most azoknak szól, akik a meditációk haladó vagy fejlett szintjén vannak. Sátán, Thoth és Azazel már jó ideje velem dolgoznak, és sok információt fednek fel a titkosított írásokról.

A Bölcsek Köve – ami az alkímia alapja -, vagyis a prima materia nem más, mint a CSInk/BIOELEKTROMOSSÁGUNK/BOSZORKÁNYERŐNK EGY FÉNYGÖMBBE SŰRÍTVE.

Akik rendszeresen meditálnak, próbálják érezni a boszorkányerejüket, és ismerjék meg. Gyakran akkor érezzük, mikor pihenünk, és csöndben vagyunk. Egész testünkből sugárzik, változó mértékben – attól függően, mennyire erősek vagyunk, vagyis hogy mennyink van belőle.

Kezdetnek akik képesek manipulálni ezt az energiát, csak koncentráljanak rá, és érezni fogják ahogy sugárzik belőlük, és átitatja a testüket. Ha már érzik ezt az energiát, koncentrálják, sűrítsék össze egy pénzérme nagyságú fénygömbbe. Az energia követni fogja a fényt. Bármelyik csakrából el lehet kezdeni. A kulcsa az egésznek az energiagömbön való erős koncentráció, és a csi gömbbe való irányítása.

A gömböt átáramoltathatjuk minden csakránkon (ez nagyon, nagyon erőteljes, és ha helyesen csináljuk, az egész testünk/lelkünk magas szinten energizálttá válik), vagy használhatjuk egy bizonyos csakrára, amit meg akarunk erősíteni. Ez csak egy alapvető lépés.

Azok közülünk, akik már széles körben használták a boszorkányerőt és haladó módon kezelik, tudják, mennyire erős. Az összesűrítéssel sokkal erősebbé tesszük, és sok különböző módon felhasználhatjuk, amikről hamarosan írni fogok.

Minél több energiát viszünk a gömbbe, annál erősebb lesz, és mindig rendelkezésedre fog állni, hogy akármikor felhasználhasd.

A kis energiagömböt biztonságosan lehet tárolni a szív- vagy keresztcsonti csakrában. A szívcsakra áramoltatja át a csi-t a testen.

Forrás: http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s