A hang és a lélek

2006. máj. 17.

A bibliában található dolgokat nem csak ellopták, de meg is változtatták oly módon, hogy egy láthatatlan kapcsolatot hozzanak létre a mágia számára (hogy a lelki energia ebbe a baromságba áramoljon). A “kezdetben vala az ige” című szólást az egyiptomiaktól lopták. Ez azt jelenti, hogy a teremtő mágiában – mint például amikor egy lelket teremtünk, ami egy bábuban vagy akármiben lakhat – egy meghatározott tónusú kántálást és vibrálást alkalmazunk.

Ez mozgásba hozza azokat a teremtő erőket, amiket fel akarunk használni. Az univerzumban minden élő és élettelen dolog vibrál. A molekulák még a kövekben vagy az ólomban is rezegnek. Minden entitásnak megvan a maga “hangneme” és “hangszíne”. Ez mindegyikünk lelkére igaz. Mint ahogy mindegyikünknek egyedi ujjlenyomata van, a rezgéseink is egyediek.

A saját rezgésszintünkkel ellentétes vibrációk nyugtalanságot és disszonanciát keltenek a lelkünkben, és ez lényünk minden részére hatással van, a fizikai testünket is beleértve. Lyn Buchanan “A hetedik érzék” című könyvében a szerző leírja, hogyan használt az USA hadseregének pszichikus hadviselési egysége meghatározott hanghullámokat, és mikor a szerző folyamatosan ki volt téve egy bizonyos hangszínnek, szokatlan asztrális kivetülést tapasztalt.

A lélek felosztásán kívül sok más dolog is van amit bizonyos hangokkal és kántálással el lehet érni.

A fekete mágiában, ami az alsó csakrákat használja, előnyös mélyebb hangokat használni – ez nem különb azoktól tónusoktól, mint amiket akkor használunk, mikor dühösek vagyunk. A haragos, morgó hangszínek durva energiákat küldenek a célpont felé, amik összegyűlnek az aurájában hogy kárt okozzanak.

A magasabb hangú tónusokat negatív energiák elűzésére használjuk. A magasabb rezgésszintű energiák visszaverik a mélyebb, durvább energiákat, amik nem képesek áthatolni a finomabb energiamezőn; hasonlóan egy kis lyukú szűrő vagy szita esetéhez. A negatív energiák így eltérülnek.

Forrás:  http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s