Spirituális Hadviselés

2006. ápr. 16. vasárnap

Kaptam néhány dühös levelet a tagoktól, amik Sátán ellenségeiről szóltak. Sokan haragra gerjednek mikor rájönnek az igazságra. Ti, akik Sátán harcosai vagytok, és aktívan dolgoztok azért hogy elpusztítsátok ellenségeit, nagyon fontosak vagytok számára. De elég egyetlen másodperc amikor elveszted a fejed, elönt a harag, és kitör belőled; és ez tönkreteheti az egész életed, és meggátolhat abban, hogy bármilyen komoly kárt okozz az ellenségnek.

Egy harcos a börtönben pont ilyen. Kérdezd meg magadtól, mit tehetsz Sátánért egy börtöncellában, miután az ellenség példaként használt arra, hogy bemutassák, milyen veszélyesek a Sátánisták, és hozzákeverték a hazugságaikat és parádéztak egyet a közönség előtt. GONDOLKODJ!!!

Ti, akik komolyan gondoljátok hogy elpusztítjátok Sátán ellenségeit, forduljatok Hozzá útmutatásért, és ő megmutatja, hogyan tudsz TE, mint egyén azért dolgozni, hogy elbukjanak ezek a seggfejek. Ami praktikus az egyiknek, lehet hogy nem praktikus a másiknak. Ne kockáztass. Rengeteg TÖRVÉNYES mód van arra, hogy elpusztítsd ezeket a barmokat.

Csinálj rendszeres pusztító rituálékat (ne feledd, az otthonod magányában elvégzett pusztító rituálék képesek a földdel egyenlővé tenni templomokat és más keresztény épületeket, vagy az ellenség fontos építményeit; ha odairányítjuk a pusztító elemeket – pl. a tüzet; vagy vízzel árasztjuk el – törött csövek, stb.; te döntöd el – mindig irányítsd az energiát, légy specifikus, pl. elektromos tűz – a Démonok tudnak adni néhány szuper ötletet), az égetések napjai véget értek. Ezek jó módszerek a feketemágia-tudásod fejlesztésére, így van min gyakorolnod. Hagyj keresztényellenes röpiratokat közterületeken, csinálj weboldalakat, férkőzz be keresztény chat-szobákba, csoportokba és fórumokba, és amelyikőtök képes rá – fedje fel a titkát, és hozzon még több lelket Sátán oldalára… NE HOZD MAGAD VESZÉLYES HELYZETBE, NE KOCKÁZTASS! Emlékezz, senki nem ér többet Sátán szemében, mint egy aktív harcos, aki küzd az ellenségeivel. Kevesen vagyunk, és ha odadobjuk magunkat az ellenségnek, csak még több hatalmat adunk nekik.

Forrás:  http://www.666blacksun.com/Intro_Sermons.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s