Az igazság a megszállottságról

Ez egy nyílt levél, főleg keresztényeknek. Hogy valóban megismerd az igazságot, mindkét oldalt meg kell vizsgálnod előítéletek nélkül. A keresztény egyházak évszázadokon át három műszakban dolgoznak hogy az emberek rettegjenek és olyan távol maradjanak “Az Ördögtől”, amennyire csak lehet. Ezt azért csinálják, mert sok rejtegetnivalójuk van, többek között arról, hová kerül a lelkünk. Igazság szerint ezek az egyházak évszázadok óta visszaélnek az okkult hatalommal, ami a vagyonuk és befolyásuk alapját képezi. A spirituális tudatlanságod függ ettől. Mivel szisztematikusan elpusztították a tudást, a keresztény egyházak szabadon diktálhatták, miről szól Sátán és a Sátánizmus.

Az „Ördögűzés Emily Rose üdvéért” című film is a katolikus egyház egyik megfélemlítő eszköze, és az állítólagos igaz történet ami a film alapja, a keresztény szertartási bánásmód borzasztó példája. Az utóbbi idők pedofília-botrányaihoz hasonlóan ezt is elnyomta a média, a keresztény egyházak hatalmának, vagyonának és befolyásának köszönhetően. Azt állítják, a lány térdei szétszakadtak “a 600 térdhajtástól, amit a mindennapos ördögűzés során engedelmesen végrehajtott.” A katolikus “térdhajtást” is az ősi egyiptomiaktól lopták.

Ez látható a hieroglifákon is, és jegyezzük meg, hogy a keresztény vallásban mindent korábbi, azt megelőző vallásoktól loptak.

Én Sátán egyik Főpapnője vagyok, és nagyon közel állok ahhoz, akit “Sátán” néven ismernek. Tudom, hogy Sátán és a Démonjai valóságos lények. Azt is tudom, hogy Sátán a mi Igaz Teremtő Istenünk, és ezt be is tudom bizonyítani, ha veszed a fáradságot és tanulmányozod az anyagot, amihez a cikk alján található linkek vezetnek.

A “megszállásokról” szóló történeteket mindig Sátánnal kapcsolják össze. Mi, akik évek óta közel állunk Sátánhoz és évek óta Sátánisták vagyunk, biztosan állíthatjuk, hogy annak, akit a keresztény egyházak “Ördögnek” hívnak, semmi köze nincs a “megszálláshoz”. Valójában ha az ember tiszta fejjel gondolkodik és kicsit logikázik, minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy kik is állnak az egész mögött. Ráadásul ez a film tele volt tudat alatti üzenetekkel, amik megrémítik az embereket.

Vizsgáljuk meg a film néhány kulcsjelenetét:

A filmben a megszállás oka, hogy “Isten” meg akarta mutatni az emberiségnek, hogy “van egy spirituális oldala is”. Oké, de ez miféle módszer arra hogy bebizonyítsa, van spirituális oldalunk is??? A keresztény vallásban minden tocsog a negativitástól: félelem, rettegés, fizikai csonkítás, butaság, tudatlanság, kannibalizmus (Jézus az élő véráldozat), és a megfélemlített embert reménytelenül, tudatlanul otthagyják, és azt mondják neki, hogy “szenvednie kell”.

Szeretném hozzátenni, hogy tanulmányoztam ennek a már elhunyt fiatal nőnek a bolygóegyüttállásait a születésének időpontjában (hivatásos asztrológus vagyok), és ez alapján nagyon magas volt az elmebetegség és az irracionális félelmek valószínűsége. Kihangsúlyozott Neptunusz, Szaturnusz-Neptunusz együttállás, pontos Vénusz-Neptunusz együttállás, és más asztrológiai tényezők is szerepet játszottak. Annelise Michel nem volt stabil személyiség, és egész életében a katolicizmussal tömték a fejét, így nem csoda hogy ezek a problémák felszínre törtek.

Akik nem ismerik a Spirituális Sátánizmus, azoknak elmondom, hogy ebben a vallásban Sátán erő-meditációk segítségével, pozitív értelemben mutatja meg nekünk, hogy van spirituális oldalunk. Ez az igazi spiritualitás. A keresztény spiritualitás hamis. A kereszténység, konkrétabban a katolikus egyház egy eszköz volt a spirituális tudás eltávolítására, és azok helyettesítésére lopott, kicsavart gyakorlatokkal és legendákkal. Ezeket sokkal korábbi vallásokból vették át. Ez egy sok kutatással bizonyított tény. A cél mindig is az volt, hogy a spirituális tudást a magukat Istennek képzelő kevesek kezében tartsák, akik a világot irányítják. (Lásd a linkeket a cikk alján.)

Mi, akik közel állunk Sátánhoz, és nem vagyunk hajlandók a Korán és a Biblia hamis isteneit imádni, semmitől sem félünk. Továbbá a kezünkben van a megfelelő spirituális tudás és felkészültség, amivel visszaverjük a pszichikus támadásokat, és tudjuk, honnan erednek ezek.

Sátán, az emberiség Igaz Teremtője hatalmat, önbizalmat, és erőt ad nekünk, hogy ellen tudjunk állni ezeknek a támadásoknak. Az idegenek, akik a hamis “Istent” képviselik, csupán ácsorogva, szadista élvezettel nézik az általuk mélyen gyűlölt ártatlan emberi lények félelmét és szenvedését. Ezek az entitások nem tudják elrejteni valódi lényüket azok elől, akik képesek látni. Minden amit tesznek az undorító és negatív, s ők maguk is azok. A “Szűz Mária” megjelent a lánynak a filmben, és szadista módon arra bátorította őt, hogy szenvedjen.

Egy kicsit gondolkodjunk el logikusan ezen az úgynevezett “megszálláson”. Mi a célja az úgynevezett “Démoni megszállásnak”? Mit lehet vele elérni? Mire mennének vele Sátán és a Démonok? Ez a dolog elijeszti az embereket Sátántól; és sajnos kevesen tudták őt előítéletek nélkül megismerni.

Másrészt tisztán látható, hogy ennek milyen hatása van a keresztény egyházra. Ez a fajta dolog terjeszti a félelmet, és ez a félelem az emberiség többségének spirituális tudatlanságán és gyámoltalanságán alapul. A katolikus egyház tömegesen kínzott halálra több millió olyan ártatlan emberi lényt, aki a spirituális tudás birtokában volt; és több száz könyvtárat égetett porig és rombolt le, ahol a spirituális tudást tartották. Ezek egy részét a Vatikán Könyvtárában gyűjtötték össze, s ezekhez az iratokhoz csak a legfőbb papok férhetnek hozzá.

1. A közömbös keresztényeket és azokat akik nem gyakorolják rendszeresen a vallásukat, ezzel ijesztik vissza a templomba járáshoz, és ez még több anyagi gazdagságot és hatalmat ad az egyháznak, de mindenekfelett pszichikus energiát is, amire szükségük van annak érdekében, hogy rabigába hajtsák a világot.

2. A spirituális hatalmat a többség rovására egy kis csoport kezében tartják. A Jezsuiták, akik a Vatikánt irányítják, teljes mértékben képesek más emberi lényeknek ártani spirituálisan, bár ezt az átlagos keresztények nem tudják. Ez különösen azokat az ájtatos katolikusokat érinti, akiknek ez a hit már teljesen átszőtte az életét (szimpatikus mágia). Ez a rend mestere a fekete mágiának, és az átlagember teljesen védtelen ellene. Ez mindabban a vagyonban és hatalomban is megmutatkozik, amivel rendelkeznek. A protestánsok élvezik ha ujjal mutogathatnak a katolikus egyházra, ennek ellenére nem hajlandók a sajátjaikra tekinteni, akik ugyanolyan bűnösök, és ugyanazokat a bibliai hazugságokat követik (egy olyan könyvet, ami korábbi vallásokból lopott anyagokból áll). Közelről megvizsgálva láthatjuk, hogy ez nem más, mint egy átverés, okkult hatalommal átitatva, és nagyon baljós céllal azok számára akik hisznek benne. Ez a szimpatikus mágia klasszikus esete, ahol muszáj kialakítani egy bizonyos mértékű kapcsolatot. A kapcsolat az eredeti vallásokkal megtalálható mindenkinek a faji memóriájában. Sátán, aki Igaz, Teremtő Istenünk, nem keveredik ellentmondásba saját magával.

3. Folyton arról papolnak, hogy az “Ördög átejt”, és ő a “Hazugságok Atyja”, ám hogy egy átverés sikeres legyen, az áldozat(ok)nak valamennyire tudatlannak kell lennie. A spirituális tudás Sátántól ered. A keresztény papok és lelkészek képtelenek választ és megoldást találni az emberiség nagy problémáira. Ezzel ellentétben a Spirituális Sátánisták képesek meggyógyítani önmagukat és szeretteiket, tetszés szerint asztrálisan kivetíteni a lelküket (ez képessé teszi az embert arra, hogy eligazodjon az asztrál-síkon és megismerje azt, és halála után ne tévedjen el, és ne legyen spirituálisan gyámoltalan), megszerezni a szükséges és luxus dolgokat meditációk segítségével, felfedezni a spirituális problémákat és meggyógyítani azokat önmagukban vagy másokban. Sátán nekünk adta a tudást a lélek felépítéséről, és arról, hogyan kell egészségesen tartani a lelket, hogy a fenti problémákhoz hasonló soha ne történjen meg.

4. Ezek Sátán ajándékai, s ő a mi valódi Istenünk és Teremtőnk. A keresztény egyházakban semmi spirituális nincs. A keresztények egy hatalmas varázslat alatt állnak, és azok akik nem ébrednek fel, a saját kárhozatuk felé tartanak, mivel híján vannak a tudásnak.

Szomorú hogy Belialt pécézték ki, és ilyen dolgokkal gyanúsították meg a filmben. Belial sokat tett, sokat segített azoknak akik az ő védelme és útmutatása alatt állnak, hogy fejlődhessenek spirituálisan. Belial sosem engedné hogy egy követője szükségtelenül szenvedjen, és mikor egy elkötelezett Sátánista bajba kerül spirituálisan (igen, minket ugyanazok az angyalok támadnak meg, akik a megszállások mögött állnak, amiket végül a Démonokra kennek), más Démonok, vagy néha maga Sátán segít a megtámadott emberi lényen, és gondoskodik róla, hogy ne essen baja.

Zárszóként annyit, hogy a Démonok évszázadokig meg voltak kötve. Anneliese Michelt (az eredeti “Emily Rose”) állítólag 1968-ban “szállták meg”. Biztosíthatok mindenkit, hogy a Démonok, Belialt is beleértve, mind meg voltak kötve, és csak nemrég sikerült felszabadítani őket. Tudom, mert részt vettem a szabadon engedésükben. Most már képesek megvédeni magukat és felfedni az igazságot azoknak, akik hajlandók meghallgatni őket. “Az igazság végül ki fog derülni, és sokan az utolsó percben próbálnak majd csatlakozni, de már túl késő lesz.”

Olvass tovább, és tudd meg az igazságot, mielőtt túl késő lesz…

– Maxine Dietrich Főpapnő

http://www.exposingchristianity.com/

Tudatalatti üzenetek a filmekben

JOY OF SATAN MINISTRIES

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Exorcism_of_Emily_Rose.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s