A Sátánizmusban nincsenek közvetítők

Ezt a prédikációt válaszként írom egy olyan levélre, amit a Teens for Satan e-groupba írtak valakiről, aki a Sátánizmust és színlelt kapcsolatát Sátánnal arra használta, hogy másokat manipuláljon. Az áldozatai fiatalok és tudatlanok voltak.

A SÁTÁNI PAPSÁG KIZÁRÓLAG ÚTMUTATÁST ÉS TÁMOGATÁST AD – SENKI, SEMMILYEN MÓDON NEM ÁLL KÖZÖTTÜNK ÉS SÁTÁN KÖZÖTT. A SÁTÁNIZMUSBAN NINCSENEK KÖZVETÍTŐK!

Csak egy olyan ember kell, akinek van egy kis esze, és képes a manipulációra, de nagyobb mértékben, mint az átlagember. A manipulatív képességet a börtönben lehet megszerezni. Mikor kijön a börtönből, fiatal és sebezhető emberekre vadászik. Több mint valószínű hogy drogokat használ, de kevesebbet mint a követői, ezért a kezében tartja az irányítást, és valószínűleg a követőit is – ha még nem voltak ott – börtönbe juttatja. A drogok részei a hatalomnak. Charles Manson ezt a börtönben tanulta, és alkalmazta a követőin. Ő kevesebb drogot vett be, míg a társai szétlőtték az agyukat. Így sikerült manipulálnia őket. Most már a legtöbbjük életfogytiglani börtönbüntetését tölti.

Egy másik levelet a Tizenévesek csoportjába küldték a mai napon. A lány szűz. Nincs is ezzel baja. A barátja érdeklődik, hogy “el kell-e veszítenie a szüzességét hogy Sátánista lehessen?”

A LÉNYEG: A VALÓDI SÁTÁNIZMUS ARRÓL SZÓL, HOGY ÖNMAGAD VAGY, ÉS SZABAD VAGY. SENKITŐL NEM VÁRJÁK EL, HOGY OLYAN DOLGOKAT CSINÁLJON, AMI SZÁMÁRA KÉNYELMETLEN, VAGY NEM RÉSZE A TERMÉSZETÉNEK.

Vannak bizonyos könyvek a mágikus gyakorlatról, azt hiszem néhányukat Aleister Crowley írta. Ezek arra tanítják az olvasót, hogy muszáj megtennie bizonyos dolgokat hogy ledöntse a korlátokat. Ez baromság, és ahhoz tudnám hasonlítani, amikor valaki odaugrik egy hatalmas kamion elé, mert szeretné tudni (persze ha túléli), hogy milyen amikor elütik. Én már haladó vagyok, és soha nem kellett ezekre a hamis információkhoz, ehhez a szeméthez folyamodnom. Másnak sem kéne.

Sok módja van annak hogy megerősítsük önmagunkat és leküzdjük a korlátainkat – fizikai és lelki értelemben is -, anélkül, hogy ártalmas cselekvésekhez folyamodjunk. Például a haladó harcművészeti edzések hatalmas mennyiségű erőt adnak az embernek. Ezt az erőt helyesen irányítva és alkalmazva elérhetünk bizonyos dolgokat. A legtöbb harcművész nem tudja hogyan alkalmazza ezeket az erőket a fizikai harcon kívül. Mi, Sátánisták tudjuk.

Az olyan emberek akik gyermekeket használnak fel, vagy azt állítják, hogy “bizalmasai” az Ördögnek (annak érdekében hogy manipuláljanak másokat és leszívják az energiájukat), valójában nagyon gyengék. Az EGYETLEN beavatás amire szükség van, az saját magunk és Sátán között történik. Egyetlen “Főpapnak/Főpapnőnek”, és másnak sem szabad hogy hatalma vagy befolyása legyen egy másik ember felett. A Sátáni papság útmutatást és támogatást nyújt – ez minden. A Sátáni papság tagjai tehetséges emberek, akik csak a tudást közvetítik, DE HA BÁRMIKOR KÉTSÉGEID TÁMADNAK, FORDULJ SÁTÁNHOZ TE MAGAD. HA VALAMIRŐL ÚGY ÉRZED HOGY NEM HELYES, NE FOGADD EL.

EMLÉKEZZ, SÁTÁNISTAKÁNT AZ EGYETLEN AKINEK HATALMA VAN FELETTÜNK, AZ SÁTÁN MAGA. MI NEM FELELÜNK EGYETLEN EMBERNEK SEM.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/NoMediators.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s