Az igazság a bibliai próféciákról

Több e-mailt is kaptam olyanoktól, akik tudás híján voltak, például egy keresztény paptól. Egyébként a legtöbb levél keresztényektől jött, akik a bibliai Jelenések könyvét arra használták, hogy megmagyarázzák, miért követik a kereszténységet (ismét csak a félelmet használják fegyverként). Nemrég írtam egy cikket Jehova Tanúiról, és hogy hogyan jósolták meg az elmúlt több mint 150 évben, hogy a Világvége biztosan bekövetkezik a következő évben, vagy 5-10 éven belül. Amikor kiderült hogy tévedtek, természetesen az egészet az Ördögre kenték, és más hülye kifogásokat kerestek. Ez már olyan mint egy szánalmas vicc.

Az igazság az, hogy a Halak Korának végnapjait éljük, és drasztikus változások fognak lezajlani. Hogy pontosan mik lesznek ezek a változások, az nyitott kérdés marad. A Vízöntő Kora viszont csak a következő század derekán fog ránk köszönteni.

Térjünk rá ezekre a próféciákra. Mindig is voltak földrengések, járványok, éhínség és hasonló dolgok. Csak az elmúlt évszázadban fejlődtek olyan szintre az olyan tudományok mint a geológia, a kémia és a fizika, hogy a földrengések mértékét és epicentrumát, a tornádók erősségét, és a természeti katasztrófák milyenségét pontosan meg tudják határozni. A tömegmédia képességeivel mára lehetővé vált, hogy ezekről a jelenségekről világszerte perceken belül tudomást szerezzenek. 1000 évvel ezelőtt egy pusztító földrengést csak az epicentrum környékén észleltek, és nem tudtak róla világszerte, mivel nem volt média ami beszámolhatott volna róla. Nyilván TV, újság és rádió nem létezett akkoriban.

Sok vita született már a feltételezett véget illetően. Sátán elmondja nekünk az Al-Jilwah-ban, hogy a judeo-keresztény biblia más istenek közreműködésével készült. Ezt abból is láthatjuk, hogy az egész könyv más vallásoktól lopott mítoszokból, legendákból és karakterekből épül fel, amik több száz, több ezer évvel megelőzték a judaizmust és a kereszténységet.

A legtöbb ilyen jóslatot egyetlen egy céllal alkották meg: hogy félelmet keltsenek a tudatlan emberiségben, és ezáltal szolgává tegyék őket, illetve megerősítsék az engedelmességüket. A bibliai próféciák nem az istenek jövőbelátásán, hanem információn alapul. Az emberiség elvesztette az ősi tudást a keresztény irányításnak köszönhetően, így a már tudatlan emberek áldozatául estek annak, hogy elhitték ezeket a fenyegető előrejelzéseket.

Megmagyarázom. Igen, voltak jelek az égen, például a nagy hatszög, amit az írott történelemben még sohasem láttak. A nagy hatszög a hatágú csillag, ami a hindu “Visnu csillagából” száramzik. A héber “Dávid-csillagot” innen lopták. Visnu csillaga évezredekkel megelőzi a “Dávid-csillagot”. Ha valakinek rendelkezésre áll a tudás, olyan előrejelzéseket tud készíteni, amik nagy valószínűséggel bekövetkeznek. Ez semmiben nem különbözik attól, mikor az orvos prognózist készít, vagy mikor a meteorológus megjósolja a hurrikán útját, mivel látja a műholdképeken hogy merre megy. Mindkét példában az adatok, a tudás és a tapasztalat határozta meg az előrejelzést.

Az Isteneknél ugyanez a helyzet. Az olyan lények, akiknek az élete több ezer, sőt, millió évekig tart, vagy például Sátán Atyánk és Démonjai, akik halhatatlanok; nyilván sokkal, de sokkal többet láttak és tapasztaltak mint bármely emberi lény. Mindezt az élethosszuknak, fejlett technológiájuknak, tudásuknak és intelligenciájuknak köszönhetik. Látták a bolygóegyüttállásokat, és hogy milyen hatások érték a naprendszereket amikben ezek az együttállások bekövetkeztek.

Például a 60 fokos bolygóállás (stellium) a 14. századi bubópestis előtt is bekövetkezett, egy évvel az első nagyobb pestisjárvány előtt, 1348-ban. Ugyanez a bolygóalakzat 1982-ben is feltűnt, az AIDS elterjedése előtt. Mindkét betegség rengeteg életet követelt.

Az Istenek feltérképezték a Ley-vonalakat mikor a Földön éltek. Ezt azért tették, hogy helyesen meg tudják jósolni a jövőbeni földrengések és más természeti katasztrófák helyszínét és mértékét. Az Istenek sokkal fejlettebbek voltak mint a mai szeizmológusok. A Föld hálójából szerzett információ a pólusváltáshoz és más hasonlóan katasztrofális eseményekhez is elég tudást adott. Ezek a jóslatok nem tisztánlátáson, hanem tudáson és fejlett technológián alapulnak.

Kolumbusz Kristóf tudott a közelgő holdfogyatkozásról, és hogy mikor fog bekövetkezni. Mikor a karibi bennszülöttek foglyul ejtették, ezt használta fel a szabaduláshoz: azt állította, el tudja tüntetni a Holdat. Mikor a rémült bennszülöttek – akik semmit nem tudtak a holdfogyatkozásokról – látták, hogy a Hold kezd eltűnni, azonnal szabadon engedték őt. Emlékezz: a tudás hiánya = félelem. Félelem = szolgálatkészség, engedelmesség, végleges rabszolgaság.

Egy rovar, ami csak 2-3 hónapot él a nyári hónapokban, soha nem fogja megismerni a telet, de a tél akkor is eljön. Mi ezt tapasztalatból tudjuk, mert sok-sok telet megértünk már. A buta embereket sok mindennel lehet manipulálni. Vedd az igazságot, keverd össze hazugságokkal, és akkor a hazugságokat is el fogják hinni. Ezt csinálta az ellenség is.

Legközelebb hogyha szembekerülsz egy rémült keresztény rabszolgával, akik arról papol, hogy az apokaliptikus jóslatok most teljesednek be, légy tudatában annak, hogyan jöttek ezek létre. Emlékezz, a keresztény a tudás hiánya miatt, vagy merő hülyeségből dől be ezeknek a hazugságoknak. Elegendő adattal és tapasztalattal nem nehéz pontos előrejelzéseket készíteni. Ha hozzáadjuk a hazugságokat Sátánról, máris rohannak a názáretihez félelmükben.

Forrás:  http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/revelation.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s