A Tudás Fája, az alma, és a Kígyó

Edward Kelly “Vision of the Round House”1 című munkája megerősíti azokat az írásokat, melyeket olyan tudósok írtak, akik támogatják azt a nézetet, miszerint az emberiséget földönkívüliek teremtették génsebészeti eljárással. Lehetetlen hogy Dr. John Dee és Edward Kelly ezt már tudta volna a 16. században. A “Vision of the Round House” ezzel megegyezik: az emberiséget földönkívüliek teremtették, akiknek rabszolga-munkásokra volt szükségük a bányákban. Egy Crô-magnoni/főemlős petesejtjét mesterségesen megtermékenyítve egy Nefilim spermájával megszületett az emberi faj.

Az a valaki teremtett és tervezett minket, akit mi Sátánként ismerünk. Az volt a célja, hogy tudást adjon nekünk, hogy olyanná tegyen minket mint az Istenek, de a többi Isten közül többen megakadályozták ebben, és megátkozták. Mi nem természetes módon fejlődtünk, az állatokkal ellentétben, ezért nekik általánosan jobb az egészségük és az ellenálló-képességük. Sátán tökéletessé akart tenni minket, de más Istenek el akartak minket pusztítani a küldetés befejeztével. Mivel kezdtünk gondot jelenteni, úgy tervezték, hagynak minket elpusztulni az árvízben.

Az embrió a fejlődésének korai szakaszában belép egy olyan állapotba, ami mikroszkóp alatt hasonlít egy ALMÁRA. Ezt “Tórusz-állapotnak” nevezik, az alakot pedig “Morulának”. Az élet minden formája átmegy ezen az állapoton. Ez az az “alma”, amiről az Édenkert történetében szó esik. Ekkor fordult szembe Sátán a többi Istennel, és ekkor adott nekünk fejlettebb géneket. “Isten lehelete” a lélek. A csakrák a lelki energiaközpontok, amiket bizonyos fajta LÉGZÉSSEL lehet aktiválni, s így a Kundalini fel tud emelkedni. Mikor a Kundalini Kígyó felemelkedik, az ember eléri a megvilágosodást/az Isteni létet.

Az Élet Fája az ősi Egyiptomból származik. Valójában ez az emberi lélek mintája, és az Élet Virágjához kapcsolódik, amit sok egyiptomi templom falán megtalálunk, csakúgy, mint a piramisokban. Az Élet Virága minden élő dolog tervrajza.

A bolondok azt állítják, Sátán egy “keresztény találmány”. Minden Régi Istent Ördögökké és Démonokká változtattak, hogy tönkretegyék az emberekkel való kapcsolatukat. Ezek az Istenek jelen voltak az emberi történelem során, és megpróbáltak nekünk tudást adni, és segíteni a szükségben. Városokat égettek fel, könyvtárakat pusztítottak el. Minden olyan kultúrát – például a Filiszteusokat -, melyek más Isteneket imádtak, megtámadták és kiirtották. A Filiszteusok Beelzebubot imádták, ő volt Ekron filiszteus város Istene (Baál Zebulon [Zebulon Úr]. Ezekről az Istenekről kevés igazság maradt fenn. Az elpusztított tudást a keresztény egyház egy kitalált vallási történelemmel és múlttal helyettesítette.

A Régi Istenek Ördögök és Démonok maradtak a túlélés érdekében. A judeo-keresztény “Isten” az emberiség pusztulását kívánja. Ez az inkvizícióban és az életellenes tanításokban is megmutatkozik, főleg azokban, amik a szexuális absztinenciát hirdetik, ezzel akarván megakadályozni, hogy szaporodjunk, és még lehetne folytatni a listát az emberiségellenes bűntettekkel. Példa erre Mózes, mikor lejött a hegyről, és Jehova irányításával őrjöngő háborúba és mészárlásba kezdett; valamint a fatimai incidens, amikor a szűz kurva felfedte hogy az idegenek mennyire megvetik az emberiséget, és arra várnak, mikor robbantjuk cafatokra magunkat az atomfegyvereinkkel. Ez csak kettő volt a többezer példából.

Az őrtornyok kinyitásával (Aleister Crowley 1904) az elmúlt száz évben az emberiséget elárasztotta a tudás, s ez egyedülálló a történelemben. Nem volt időnk alkalmazkodni. Ez volt az angyalok egyetlen célja, akik Dr. John Dee-vel és Edward Kellyvel kommunikáltak, vagyis hogy a tudás rövid időn belül el fogja pusztítani az emberi fajt. Száz év semmi az Istenek számára. Az ellenséges “Isten”, Jehova megérkeztével az emberiséget elnyomták egy mesterséges időérzet segítségével, ami ellentétes azzal ahogy a világegyetem működik. Ezzel a mesterséges idővel az ellenség elrendelt dolgokat programozott be, amik károsak az emberiség számára. Az, hogy ők valóban angyalok voltak, jól látható az arroganciájukból és a két férfihoz való leereszkedő hozzáállásukból. A Démonok nagyon barátságosak és megértőek ha tisztelettel bánnak velük. Soha nem találkoztam még beképzelt Démonnal.

A legtöbben vagy a fizikai tudományokat, vagy pedig az okkultot tanulmányozzák. Nagyon kevesen vizsgálják egyszerre a kettőt, pedig ebből profitálna igazán az emberiség, mert végül ez a kettő eggyé fog válni.

Francis Crick Nobel-díjat kapott a DNS felfedezéséért és a Pánspermia elméletéért

A TEREMTÉS

¹ Enochian Magic by Donald Tyson, First Edition, Second Printing, 2002

Pages 353-364

Forrás: http://www.freewebs.com/eridu666/Garden.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s