Sajnálkozás

Egy katolikus pap elvitt egy 12 éves fiút fagylaltozni, akinek az apja nemrég követett el öngyilkosságot. A pap kihasználta az alkalmat, és megerőszakolta. Mit hallunk folyton a keresztényektől? Mentegetőzés, mentegetőzés, mentegetőzés… A saját bibliájuk is azt mondja: “Gyümölcseikről ismeritek meg őket.” Soha semmi jó nem származott a kereszténységből vagy a keresztény egyházból. A jónak tűnő dolgok is romlottak valamilyen módon. Minden ami a kereszténységgel kapcsolatos, az negatív, és a keresztények ezt nem tudják elrejteni. Az úgynevezett keresztény “jótékonyságról” annyit, hogy példának okáért a Vöröskereszt, az ENSZ és a Szociális Minisztériumok sokkal de sokkal többet tettek, anélkül, hogy megszállott térítgetés nélkül, és anélkül hogy az ember lelkét követelték volna az alapvető szükségletekért cserébe.

Mind hallunk rémtörténeteket arról, hogyan fordulnak az emberek a názáretihez. Majdnem mindig félelem, a halál közelsége, elkeseredés vagy más negatív tényező játssza a főszerepet.

A prófétáik és az angyalok mindig rossz ómeneket, balszerencséről szóló üzeneteket hoznak. Az angyalok arról hírhedtek, hogy gyerekekre vadásznak, akik később meghalnak. A fatimai eset is ilyen, az idegen szűzribanc megjósolja az emberiség pusztulását, és az ott tartózkodó három gyerek közül az egyik korai halálát.*

Sátán akkor lépett az életembe, mikor a dolgaim jól mentek (most is jól mennek), és boldog voltam. Az ő jelenléte mindig is nagyon felemelő és pozitív volt az életemben. Egyetlen negatív dolgot sem tudok róla mondani. Minden amit tesz, az pozitív, segítő, és szerető.** Azokkal a Démonokkal kapcsolatban is ugyanezt tudom mondani, akikkel kapcsolatot alakítottam ki.

Nemrég sétáltam az utcán, és az értéktelen keresztény valláson gondolkoztam. Bárki aki ismeri Sátán Atyánkat, tudja, hogy milyen jó a humorérzéke. Atyám szarkasztikus szavai megszólaltak a fejemben: “Mindenkinek mindig sajnálnia kell mindent.” Ettől elnevettem magam. A profi názáreti áldozat mindig mindenkitől elvárja, hogy sajnálkozzon. Valójában a názáretinek kéne ezt tennie.

Vannak olyan dolgok az életemben amiket sajnálok, amiket megbántam, de azokat sajnálom, akik ellen nem rosszat tettem, nem pedig a hülye názáretit és a rohadék idegen haverjait! Amit akkor tettem, azért tettem, mert tudatlan voltam. Ma már nem tenném meg újra, mert JOBBAN TUDOM.

Ki felelős az emberiség tudatlanságáért? Ki felelős azért hogy az emberiséget megfosztották a tudástól, miközben Sátán azt akarta hogy mi is részesüljünk belőle?? Végül ki felelős minden szenvedésért, bűnözésért és nyomorúságért? Hát nem az emberiség. Mikor sajnálunk valamit a múltban, és úgy gondoljuk hogy másképp kellett volna cselekednünk, ennek a legfőbb oka, hogy akkor még nem volt meg a szükséges tudásunk. Ha a birtokunkban lett volna, ezek a dolgok nem történtek volna meg, és minden érintettnek jól alakultak volna a dolgok.

-Maxine Dietrich Főpapnő

*Az idegenek akik a kereszténység programja mögött állnak, tagjai az úgynevezett “Intergalaktikus Föderációnak”. Az IGF a “nem-beavatkozás” híve. Az a tervük, hogy tétlenül nézik, amint az emberiség atomjaira robbantja önmagát a nukleáris fegyvereivel.

A szűzkurva látogatása jellemző az IGF-re. Negatív prédikációkat mondanak, miközben a szadista idegenek csak állnak és néznek, és a kisujjukat sem mozdítanák hogy segítsenek. A legtöbb esetben gyerekek is szerepet kapnak ebben, az idegenek rájuk vadásznak. Az ellenséges szürkék és az Északiak (angyalok) – akik csillapíthatatlan gyűlöletet éreznek az emberiség iránt – az IGF-fel dolgoznak.

Sátán és az Eredeti Istenek az Orionról származnak. Az IGF hadban áll az Orionnal. Az IGF sok “New Age”-követőt és médiumot felasznál a céljaira. Az IGF-idegenek nem segítenek az emberi szolgáiknak mikor azok problémákkal küzdenek, és ráadásul szadista módon azelőtt elmondják nekik, milyen balszerencse fogja őket érni, hogy azok bekövetkeznének. A tehetséges embereknek, például Franz Bardonnak, aki az IGF-nek dolgozott, megtiltják, hogy szabadon használják az erőiket, még ha ezzel megmenthetnék a saját életüket, vagy valamely szerettükét. Mikor meghalnak, beszívja őket “a fény”. A fény másik neve “Az Egy”, és nem más, mint a betakarított emberi lelkek tömege, amit a szürke idegenek használnak. Léteznek beszámolók egy olyan paktumról a Vatikán és a szürkék között, amiben az előbbi lelkeket szolgáltat a vagyonért és hatalomért cserébe. Ez megmagyarázza, miért dolgozik azért a katolikus egyház, hogy elnyomja az emberek spirituális fejlődésre való törekvéseit. A kereszténység pusztán üres materializmus mindenféle spiritualitás nélkül.

Sátán és a Démonok nem hoznak negatív jóslatokat. Ha bármikor is egy entitás azt mondja hogy valami rossz fog történni, biztos lehetsz benne, hogy nem Sátánnal vagy valamelyik Démonnal beszélsz.

Sátán nem nézi tétlenül ahogy szükségtelenül szenvedünk. Szó szerint többször is megmentette az életemet. Ő, személyesen lépett közbe. Ha bármikor erős támadások értek az angyalok felől, Azazel azonnal megjelent, és elkergette őket. Mind találkozunk akadályokkal, ilyen az élet. De mikor a dolgok komolyra fordulnak, ő mindig ott van a követői számára. 2004 júliusa és 2005 júniusa között asztrológiailag halálos évem volt. 2004 április 30-ának éjjelén Sátán hosszasan beszélt nekem a rituálém során. Elmondtam neki aggodalmaimat a következő évet illetően. Már tíz éve láttam hogy közeleg ez az időszak. Ebben az évben kellett volna meghalnom. Ezt onnan tudom, hogy asztrológiailag meg tudom jósolni a halált. Biztosított, hogy kezelni fogja a következő év energiáit, és mondta hogy ne aggódjak. Azt is elmondta, hogy felmerülhetnek bizonyos nehézségek, de “ne csüggedjek”. Az balszerencsés események végül nem lettek nagyok, pedig a bolygóegyüttállások mást mondtak, s az év sok szempontból kellemes volt számomra. Ez egy csoda volt. Szavakkal nem lehet leírni, mennyire hálás vagyok neki.

**A fenti prédikációt évekkel ezelőtt írtam. Sátán eddig a pillanatig mindig nagyon pozitív volt velem szemben, minden szempontból. Ő a legszeretetreméltóbb lény akit valaha is ismertem.

Forrás:  http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/SORRY.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s