Sátáni szeretet

A New Age-cirkuszban a hangsúly a következőn van: szeretet, szeretet, szeretet! A szeretet egy érzelem. Igen, ez lényeges az emberi boldogsághoz, és a jóléthez, de ez a nagy hangsúly a “szereteten” valami olyanná tette, ami valójában sosem volt. MINDEN érzelem egyenlően érvényes és szükséges.

Az igazság – szeretetet mindenkinek kapnia kell. Természetesen létezik olyan szeretet, ami nem a megfelelő személyre irányul, mint például amikor valaki megszállottja lesz a másoknak, de a szeretetét nem viszonozzák. Ezek olyan érzelmek, melyek nincsenek irányítás alatt, és nagyon durvák és fájdalmasak lehetnek.

A Sátánizmus arról szól, hogy legyünk szabadok, éljünk a természet rendje szerint. Az olyan szeretet ami csak a szeretet kedvéért létezik, vagy a szeretet amit nem hálálnak meg, mind ennek az érzelemnek a kihasználása. A bolond keresztényeknek azt tanítják, hogy szeressék az ellenségeiket. Ez a tanítás felér egy öngyilkossággal. Meddig bírná a testünk ha az immunrendszerünk szeretné a megszálló vírusokat és odafordítaná a másik arcát is? Ezek a beteges tanítások a szeretetről a pszichiáter irodájába küldhetik az embert. Sok ilyen ember jut ide az életének valamely pontján.

A szeretet kihasználása – a názáreti más tanításaihoz hasonlóan – zűrzavarhoz és káoszhoz vezet. Az igaz szeretet olyasvalami, amit a kölcsönös rokonszenv, kedvesség, bizalom és jóindulat alapján két ember kiérdemel. A szeretet kétirányú utca. Az ellenséget, a betegséget szeretni, illetve bármit és bárkit csak a szeretet kedvéért szeretni természetellenes, és nagyon egészségtelen dolog.

Sátán Atyánk szereti azokat, akik nyílt szívvel jönnek hozzá. Nem pazarolja keresztényekre és más becsapott bolondokra a szeretetét, akik elutasítják őt. Sátán gondoskodik az övéiről. Ez a szeretet igazi jelentése. Kétirányú utca.

Az önszeretet hasonló az önbizalomhoz: ki kell érdemelni. Ha kiválóan teljesítesz, vagy felülmúlod önmagad, és tudod hogy a tőled telhető legjobbat nyújtottad, büszke leszel magadra. Az igazi büszkeség és önszeretet kéz a kézben járnak. Nem agyatlan beképzeltségről beszélek, csak arról, hogy ismerjük el önmagunkat és erőfeszítéseinket, mikor egy munkát jól végzünk el. Legyen érzékünk az eredményekhez. Az olyan emberek akik próbálják jobbá tenni önmagukat valamilyen módon, meg lesznek jutalmazva. Ez a jutalom pedig a személyes büszkeség és az önszeretet.

Akik nem foglalkoznak magukkal, azoknak nincs semmijük amire büszkék lehetnének, és gyakran ezeknek az embereknek alacsony az önbecsülésük is.

Az összes hamis New Age tanítás a szeretetre való koncentrálással káros a mentális egészségre, az érzelmi egészségre, és másra is. Koncentráljunk a valóságra. Ha mindent és mindenkit “szeretünk”, azzal áldozattá tesszük magunkat, önbizalmunkat a padlóra küldjük, és téveszmékkel áltatjuk magunkat. Ezek az emberek csak idáig merészkednek, de MINDEN igaz “okkult” az Ördögtől származik, és neki köszönhetjük hogy fejlődhetünk. A többiek csak betolakodók. Sátán nem törődik velük és nem szereti őket. Miért kéne ezt tennie? Az igaz szeretet oda-vissza működik.

Forrás:  http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/SatanicLove.html

 

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s