A Sátánizmus és az öregkor

Az élet nagyon magányos lehet az idősek, a börtönben ülők, és más módon elszigetelt emberek számára. Nézzük csak meg az öregotthonokat, és láthatjuk, hogy az ellenséges idegen isten mennyire magukra hagyta az embereit.

Mikor Sátán Atyánkkal vagyunk, ő Démoni barátokat küld számunkra, akik társaságot és védelmet adnak nekünk. A kapcsolat lehet spirituális, fizikai, vagy szimpla barátság, vagy bármi amire szükségünk van.

Az édesanyámnak, aki nagyon idős, van egy Démon barátja, aki fontos tanácsokkal látja el, és sokat törődik vele. A Démonja boldogsággal tölti el őt. Ez az igazi spiritualitás. A meditáció és a tanulás aktívan tartja az elméjét, és boldog életet ad neki.

Akik nem Sátán oldalán állnak, azoknak nincs semmije. Egyedül vannak. Az öregek látják ahogy a családjuk és barátaik eltávolodnak tőlük, meghalnak. Sokakat öregek otthonába küldenek vagy más börtönszerű intézménybe, és otthagyják őket meghalni. Az elszigeteltség elmebetegséget okozhat. Sokaknak nagy segítség, hogy beszélgethetnek Sátán Atyánkkal és Démoni barátokkal. Az ellenséges szellemekkel ellentétben a Démoni barátok válaszolnak, beszélnek hozzánk, és éreztetik velünk hogy fontosak vagyunk, és hogy számíthatunk rájuk.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/OldAge.html

 

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s