Okkult bűncselekmények

Ma reggel a CNN híreiben bemondták, hogy bizonyos állatmenhelyek a Halloween előtti két hétben nem adnak örökbe fekete macskákat, mivel többet is holtan találtak, miután “Sátáni” áldozatokként végezték. Ez ékes példája annak, hogy a média mindent szenzációvá tesz amit tud.*

Sok gyerek és tinédzser van, aki Sátánt keresi. Az olyan könyveket, médiát, irodalmat, ami tudást adna az igazi Sátánizmusról, elnyomják, így az emberek azt keresik, ami könnyen elérhető. Anton LaVey utolsó könyvében, a “Sátán Szavaiban” írt erről. Teljesen jogosan elpanaszolta, hogy alig kapott egy kevés adásidőt, ellentétben a keresztényekkel, akik főműsoridőben köpködhetik a hazugságaikat. Ennek eredményeként az emberek, főleg a naiv fiatalok ahhoz fordulnak, abban hisznek, amit látnak és képesek megvásárolni.

A Sátánizmusról rengeteg téves információ kering, melyeket bolondok írtak, valamint olyanok akiknek nincs valós tudásuk vagy információjuk, és ezeket az ellenség harsányan reklámozza. Ezek a keresztény, New Age, és “gyorsan gazdagodjunk meg” írók azok, akik KÖZVETLENÜL felelősek az okkult bűncselekményekért, őket kéne az igazságszolgáltatás elé állítani a hazugságaik, gondatlanságuk miatt, és mert rágalmazzák a vallásunkat, és megrontják a fiatalságot.

Mi, akik közel állunk Sátánhoz, tudjuk, mennyire nevetségesek ezek a dolgok. Semmi közük a valódi Sátánizmushoz. Ugyanez elmondható a régi grimoárokról és a Démonokról szóló elmebeteg tanításokról is. Mi tudjuk hogy mi az igazság, TAPASZTALATBÓL.

Mivel a média, a kiadók, és a könyvesboltok elnyomták az igaz Sátánizmust, sokak csak a hamis tanításokhoz jutottak hozzá, melyek könnyen elérhetőek, és rendelkezésre állnak. Nekünk, akik szeretnénk valamit adni cserébe Sátán Atyánknak, csak azt tudom mondani, amit már mondtam: árasszuk el az internetet. Ez működik. Kapcsolódjunk össze. Toborozzuk a fiatalokat, ők a jövőnk! A gyerekek és tinik, akiknek birtokában van a tudás: ők a vezetők, akik a többieket befolyásolják. Tekerjük fel a hangerőt. A keresztények és Sátán ellenségei túl régóta garázdálkodnak szabadon, túl régóta beszélnek Sátán nevében, és saját, beteges, kicsavart, perverz standardjaik alapján képviselik a Sátánizmust, ráadásul jól is profitáltak ebből.

A könyvesboltok new age/ezotéria részlegében található könyvek legtöbbje hazugságokat és hamis információkat ad, ráadásul olcsók és elérhetőek. Ennek egy nyilvánvaló példája az “Átkok és Varázslatok kis Nagy Enciklopédiája”. 9,95 dolláros áráért cserébe részletesen elmeséli, hogyan “paktáljunk le az Ördöggel”, és hogy ehhez “meggyilkolt gyermekek vérét kell inni”, embereket áldozni, állatokat csonkítani és kínozni, és más undorító dolgok… Sajnos a hasonló könyvek mindenhol megtalálhatók, a rohadékokat pedig, akik ezt a beteges szennyet irkálják és népszerűsítik, nagyon keményen meg kéne átkozni. Ezért van rossz híre a vallásunknak, A HAZUGSÁGOK MIATT! A pap minden katolikus misén azt mondja: “edd az én testem és idd az én vérem”. Innen származnak ezek a hamis információk.

Az ellenség azokra utazik, akik nincsenek birtokában a tudásnak, és természetesen Sátánt okolják mindenért. Ennek véget kell vetnünk.

*Az állatok és a gyermekek szent dolgok Sátán számára. Sátán undorodik az olyan emberektől akik erőszakosak az állatokkal és a gyermekekkel. Az ősi Egyiptomban a macskák szent állatok voltak, és nagy becsben tartották őket, és sok Démont úgy ábrázolnak, amint macskaformában jelenik meg.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/occult.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s