Mágikus gyakorlat

A környezet fontossága

1534-ben Benvenuto Cellini, egy itáliai reneszánsz festő szeretett volna részt venni egy “mágikus gyakorlatban”. Találkozott egy szicíliai pappal, aki járatos volt a szertartásos mágiában, és magával vitte egy barátját, a 12 éves Vincentio Romolit, illetve egy második varázsló is velük tartott. Cellini egy nő szerelmét akarta. A szertartás helyszínéül a római Colosseumot választották.

Felrajzoltak egy kilenc láb átmérőjű kört, és nagyjából másfél óra múlva meg is jelent néhány szellem, és szóba állt a csoporttal. Elmondták, hogy Cellini egy hónapon belül megkapja a kívánt szerelmet. Azután valami balul ütött ki. Egyre több és több spirituális entitás érkezett, és kezdtek erőszakossá válni. Rövid időn belül “túl sok szellem volt jelen”. A 12 éves fiú sikoltozott, “Milliónyi ember fenyegette őket, a legdühösebb emberek akiket valaha láttak.” “Négy hatalmas óriás, teljesen felfegyverkezve megpróbált betörni a körbe.” A gyerek azt kiáltotta, hogy “a Colosseum lángokban állt, és a tűz feléjük közelített.”

A csapat tagjai félelmükben összebújtak, a mágus még rádobott egy kis aszatgyantát a tűzre, és egy idő után a lelkek dühöngve távoztak. A csoport reggelig ott maradt, és csak néhány lélek “figyelte őket a távolból”. Miközben hazafelé rohantak, néhány szellem megkergette őket.

A római Colosseum egy nagyon rossz helyszín volt szerelmi rituálé céljából. Ha egy ember erőszakos halált hal, az negatív energiát ad le. Viszont több ezer erőszakos halál az érzelmekkel együtt – a gladiátorok, oroszlánok és más vadállatok ahogy embereket tépnek cafatokra, az intenzív erőszak – évszázadokra otthagyja a nyomát.

Fontos a megfelelő környezet olyan energiával, ami megfelel a szertartás céljának. Nyilvánvaló, hogy a nemkívánatos hatások elronthatják a rituálét vagy a mágikus műveletet.

A zene, gondolatok, múltbeli események felidézése és a fantáziálás is fontos ahhoz, hogy olyan hangulatot és környezetet teremtsünk, ami megfelel a rituálé céljának.

Hivatkozás:

Magick: The Power to Change Your World by J. H. Brennan Š 1998

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/MAGICKAL.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s