Tudás

Elsöprő bizonyíték van arra, hogy az emberiség egy idegen faj áldozata, ami évezredek óta Jehova álarcát tartja maga előtt. Sajnos ez a legtöbb embernek a vakfoltjában van, mivel a világ nagy része a kereszténység, judaizmus és iszlám hatása alatt áll. A tudomány és a technológia fejlődött, viszont mágikus és spirituális téren sehol nem vagyunk. A szellemvilággal kapcsolatos tudást szisztematikusan, erőszakkal elnyomták és szabályozták, hogy azt a kiválasztott kevesek kezében tarthassák.

Az ellenséges vallások sikeresen megakadályozták az emberiséget a spirituális fejlődésben. Elménk erejéről nagyon kevés tudás maradt fenn, és alkalmazni még annyira sem tudjuk. Ha kisegítünk egy csibét a tojásból, vagy egy pillangót a bábból, örökké sérültek lesznek. Azok az izmok amiket arra használnak hogy kijussanak ebből a kritikus helyzetből, azt biztosítják, hogy az állat erős és egészséges legyen.

Az ellenséges vallások arról papolnak, hogy “legyen hitünk”. Más szóval ne csináljunk semmit! Ne kérdezzünk, csak “legyen hitünk”. Sátán Atyánk arra tanít minket, hogy álljunk meg a lábunkon, legyünk erősek, és kérdőjelezzünk meg mindent. Csak a kétely által ismerhetjük meg a tényeket.

Az igazi boszorkányság és a Sátánizmus egybe tartozik, mivel a “boszorkány” szó jelentése “bölcs”. Sátán megtanítja hogyan erősítsük meg magunkat spirituálisan, és megadja nekünk a tudást amivel ezt a hatalmat felhasználhatjuk. Tudjuk hogy az emberi lények képesek átkokat szórni, de gondoljunk bele, mekkora hatalom állhat egy Isten átka mögött, vagy több Isten átka mögött. A technológiai áttörések és fejlődések ellenére az emberi faj sehol sem sem tart az spirituális hatalom és a valódi mágia tekintetében.

Az ellenséges vallások jó munkát végeztek, biztosították hogy ne tudjunk fejlődni ezen a területen, azáltal, hogy megbélyegezték a boszorkányságot, és az emberiség nagy részét az egyetlen olyan lény ellen fordították aki hajlandó segíteni nekünk, vagyis Sátán Atyánk ellen.

A gyámoltalanság, önfeláldozás, önmegtagadás, SEMMITTEVÉS, áldozattá válás, az úgynevezett “bűnök” miatti szenvedés, büntetés és a többi ehhez tartozó öngyilkos tanítás prédikálásával halálra ítéltek minket. Egy faj túlélése a VÉDEKEZÉS képességén múlik, AZON A KÉPESSÉGEN, AMIVEL HATÉKONYAN VISSZAVÁGHAT, ÉS ELPUSZTÍTHATJA AZ ELLENSÉGEIT! Az emberi faj mint egész teljesen tehetetlen hogyha spirituális hadviselésre kerül sor.

Sátán és az Eredeti Istenek próbálnak segíteni nekünk. Csak Sátánon keresztül tudunk igazán fejlődni spirituálisan. A Sátánizmus az EGYETLEN vallás mely nem a tehetetlenséget prédikálja. Soha nem lehetünk elég erősek. Felejtsd el hogy más hol tart a belső erőt illetően. A legtöbbjük elítéli magát. A gyenge emberek csak lehúznak minket ha hagyjuk. A keleti és nyugati vallások mind elpusztítják az emberi lelket. Önvádra, öngyűlöletre, szégyenkezésre, öncsonkításra, fájdalomra, a “bűnökért” való bűnhődésre és más destruktív ideológiára tanítanak, amiket arra terveztek, hogy elpusztítsák és megrontsák az emberi lelket. Ha valaki ezeket a hamis vallásokat követi, elátkozza önmagát, míg Gábriel és idegen társai csak gyűlölködve röhögnek az emberiségen, és learatják a lelkek energiáját.

A manapság elérhető információk legtöbbje a “New Age” tanításainak formájában található meg, amit szintén megfertőztek ezekkel az életellenes tanításokkal. A Wicca is csak a régi vallások torz változata, ugyanazzal az üzenettel: csak légy áldozat! Bármilyen próbálkozást amit magunk kezdeményezünk, egyből figyelmeztetésekkel halmozzák el a karmáról, a “háromszoros visszatérés törvényéről”, a “tízszeresről”, és más félelemkeltő tanításokról, amiket azért találtak ki, hogy rabszolgává tegyenek minket. Akik ezt a szemetet prédikálják, az ellenség csapdájába kerülnek, aki rajtuk keresztül állítanak fel csapdát olyanoknak, akik elhiszik ezt az elmebetegséget.

A sajnálatos valóság az, hogy az emberiség egésze semmit sem tud a spirituális megerősödésről és a mágia használatáról. Mivel évszázadokig nem használtuk a képességeinket, nem vagyunk fejlettek, Nem tudjuk magunkat megvédeni spirituálisan, és ez komoly dolog. Arra tanítottak minket hogy tehetetlenek legyünk.

Az ellenséges vallások jó munkát végeztek abban is hogy elpusztítsák a spiritualitást, valami olyanná változtatva, ami egyik szemmel nézve valami visszataszító dolog, a másikkal nézve pedig valami szánalmas vicc. Az ateista tudósok csak gúnyosan nevetnek az okkulton, eldobva ezzel egy fontos kulcsot az emberiség fejlődéséhez. Ezek a vallások az utolsó megálló az ateizmus előtt. Ez az amit az ellenség akar. Az ateistákat könnyű manipulálni pszichikus eszközökkel, mert nem hisznek az asztrális világban. Ily módon a hatalmat néhány emberi lény kezében lehet tartani, akik rabszolgát csinálnak az emberiség többi részéből. Vannak beszámolók arról, hogyan kötött egyezséget a Vatikán az idegen szürkékkel. A gazdagságért és hatalomért cserébe odaadják a buta Katolikusok lelkét. A szürkék energiaforrásként használják a lelkeket.

Mi, Sátánisták nagyon fontosak vagyunk, tudjuk az igazságot, de ez nem nem elég. Folyamatosan tanulnunk kell, és alkalmaznunk kell amit megtanultunk. Minél többet teszünk, annál többet tehetünk. Tanulj, kutass, és alkalmazd a tanultakat, mégpedig Sátáni módon, félelem nélkül. A harcnak még nincs vége. Az ellenséges vallások az emberiség halotti koszorúi, és el kell pusztulniuk.

Legtöbbünk ismeri a természet törvényét – az erős életben marad, a gyenge elpusztul. A világ minden technológiája sem tud megvédeni minket ha nem tudunk spirituálisan védekezni. A mágia minden szempontja lényeges. Fejleszd az elmédet és a képességeidet. Megátkozni egy embert egy dolog. Próbáld meg ezt egy istennel. A Sátánizmusban nincsenek korlátok.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/KNOWLEDGE.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s