Fedezz fel magadnak dolgokat!

Sátán a Fekete Könyvben arra utasítja a követőit, hogy jegyezzék meg a tanításait, mert annyi mindent lett “megváltoztatva”. Nagyon kevés igazság maradt meg. Én úgy találtam – ahogy sokan mások is – a Sátán Atyánkkal való kapcsolatomban, hogy ő teljesen más mint azt a széles körben elterjedt tanítások mondják.

A Démonok nem gonoszak. Sokan közülük “etikát” tanítanak. Az etikus lények nem gonoszak. Sok Démon létezik. A Démonok az Eredeti Istenek, akik közül Sátán a legerősebb és a legfontosabb, mivel ő a mi Teremtő Istenünk. Sátánt és az Eredeti Isteneket elátkozták és elítélték amiért tudást akartak adni az embereknek. Az idegenek, akik a judeo-keresztény “Isten” szerepét játsszák, átvették a hatalmat, és rávették a kiválasztottaikat, hogy tömegesen mészárolják le, pusztítsák el azokat, akik az Eredeti Isteneket imádták. Egész városok és népek tűntek el végleg, templomok és szentélyek, írásos feljegyzések váltak a pusztítás martalékává. Ennek eredményeként nagyon kevés információ maradt fenn az Eredeti Istenekről. Közel minden írás ami róluk szól, az ellenségtől származik.

Ekkor vesztette el az emberiség minden kapcsolatát a spiritualitással. A fősodratú vallások spirituális üressége következett, és megfélemlítéssel uralkodott. Mikor a szervezett vallások hatalma meggyengült, sokan az ateizmushoz fordultak pusztán dőreségből, mivel amiről azt hitték hogy spiritualitás, valójában üresség, értéktelenség.

Ezért fontos hogy saját magunk is felfedezzünk dolgokat, és ha lehet, osszuk meg másokkal. Így egymástól is tudunk tanulni. Sok dolog van még a Sátánizmusban ami felfedezetlenül maradt. Sokszor ha nem-Sátánisták próbálnak találni valamit a vallásunkkal kapcsolatban, a hazugságok félrevezetik őket.

-Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/FINDING.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s