Átkozott keresztények!

A kereszténység egy beteges, kicsavart, perverz, gyűlöletes vallás, ami távol tartja az embereket a valódi spiritualitástól és az emberiség valódi Istenétől, Sátántól. Ez így elég is lenne, de a probléma ennél sokkal de sokkal összetettebb. Mész az utcán, a saját dolgoddal törődsz, erre valami furcsa lény, ami egy mesterséges mosolyt ábrázoló álarcot visel; robotikus és idegenszerű, megszólít, és elkezdni nyomni a Jézusos szemetét. Amint közlöd vele, hogy boldog vagy Sátán oldalán, és inkább lennél halott mint hogy áttérj, a mosolygó álarc azonnal lehullik, és dühöngő gyűlölet veszi át a helyét.

A saját otthonod magányában vagy. A legtöbb szomszéd, barát, rokon elég tapintatos ahhoz, hogy felhívjon mielőtt átjön. Mert ugye lehetsz épp a zuhany alatt, vagy lehet hogy épp vacsorázol, valami érdekeset nézel a tévén, szeretkezel, s a többi. Dolgozol, fizeted a házad fenntartásának költségeit, adózol, stb. Ez a TE otthonod. A saját dolgoddal törődsz, egy lelket sem zavarsz, talán még nagyon boldog is vagy. Hirtelen – az “Ügynökök kíméljenek” és a “Ne zavarj” feliratok (vagy bármi más, a nemkívánatos látogatók távol tartására szánt figyelmeztetés) ellenére – sürgető kopogtatás hallatszik a bejárati ajtó felől, vagy a csengő cseng úgy, mintha komoly vészhelyzet lenne. Félbeszakítanak, zavarnak, anélkül, hogy tisztelnék a magánszférádat, vagy egyáltalán megfordulna a fejükben hogy más dolgod van a saját otthonodban. Ajtótól ajtóig mennek, a názáretivel házalva.

Alszol, pihensz, ISMÉT csak a saját dolgoddal vagy elfoglalva. Lehet hogy egy fontos hívást vársz. A telefon elkezd csörögni mint a fene. Nem egy barátod, rokonod vagy szomszédod, hanem az egyik bolond keresztény, aki telefonon próbálja meg neked eladni a názáretit. Addig hívogat, amíg meg nem fog téged. NEMET mondasz. Pár hónappal később vagy akár még hamarabb már újra hívogat, visszatér mint bolha a kutyára, csak sokkal rosszabb mint bármilyen állati élősködő.

Kinyitod a postaládát, és ott is megtalálod a szemetüket. Jézus-kuponok a megváltásért, folyton adományokért könyörögnek, hogy tovább háborgathassanak, és növeljék a több trillió dolláros vagyont ami már így is az övék, és csak arra használják, hogy megfosszanak a szabadságodtól és az alkotmányos jogaidtól.

Bekapcsolod a rádiót vagy a televíziót, és megint csak valami pedofilt hallasz, aki képes BÁRMIT megtenni mikor emberiség elleni bűnöket követ el, és MEGINT több adományért siránkozik, mivel a kapzsiságuk nem ismer határokat.

Újságot akarsz olvasni, erre találsz egy csomó teljes oldalas reklámot, amik a názáretit és a dúsgazdag intézményeket hirdetik, ahol gyorsan megszabadulhatsz a pénzedtől és a lelkedtől.

A LEGROSSZABB az, amit a gyermekeinkkel tesznek. Becserkészik és zsákmányul ejtik őket, elveszik az ártatlanságukat és gátlásokat ébresztenek bennük, megijesztik őket a hazugságaikkal. Az a céljuk, hogy a nem-keresztény szüleik ellen fordítsák őket, romba döntsék az életüket, arra kényszerítsék őket hogy a halálukért éljenek, és eldobják az életüket.

Az iskolák is tele vannak velük. A szabadságjogi harcosok és a kormány folyamatosan harcol a keresztény egyházzal, ami örök fenyegetést jelent mások életére és szabadságára.

Ha a gyermekeket sikerült tőrbe csalniuk, kihasználják, megerőszakolják, molesztálják, és elpusztítják lelkileg, sőt, egyes esetekben megcsonkítják és meggyilkolják őket. De legalább is soha nem fogják felismerni a saját potenciáljukat.

A keresztények állandóan megpróbálják kiforgatni a jogi rendszert, eltorzítani, mint ahogy azt minden mással is teszik, és ezt is arra használják, hogy MINDEN szabadságunktól megfosszanak, mindenkit rabszolgává tegyenek, életeket tegyenek tönkre, és romba döntsék azt, amiért mások mindenüket feláldozták.

Mikor a kezükbe kerül az irányítás, bármilyen – legális vagy illegális (nekik nem számít) – eszközt felhasználnak annak érdekében, hogy megkínozzák, meggyilkolják, elpusztítsák azokat, akikkel kapcsolatban még a gyanú is felmerül, hogy nem értenek egyet a beteges tanításaikkal. Uralmuk a “Sötét Középkorban” érte el csúcspontját. Hogy rájöjjünk hogy valaki jó-e vagy gonosz, csak adjunk neki hatalmat. Tessék, a keresztény vallás önmagáért beszél!

Megállás nélkül ERŐLTETIK a hitüket ott, ahol nemkívánatosak. Megszállottak és rögeszmések. Ők nem viccelnek, és nem fognak csak úgy elmenni hogy inkább a saját dolgukkal törődjenek. Örömmel fogják folytatni a vérengző módszereiket, amint lehetőséget kapnak rá.

Mindent ami segített az emberiségen – orvostudományt, kommunikációt, műveltséget, modern kényelmet, tudományokat amik segítenek megérteni a körülöttünk lévő világot, mindent ami több értelmet ad az életnek vagy élvezetessé teszi azt, a kereszténység megállás nélkül mocskolt és pusztított. Pedig ők is a modern kényelmet használják arra hogy terjesszék a világban ezt a rosszindulatú vírust.

Itt NINCS helye toleranciának. Ez egy totális, kibaszott HÁBORÚ! Ha mindegyikünk megteszi a saját részét, legyőzhetjük ezt a gonosz intézményt. NEM LEHETETLEN. Saját céljaikra használták a terroristatámadásokat, más undorító dolgokhoz hasonlóan. El kell kezdenünk az ellentámadást, TÖRVÉNYES ÚTON. Ne hagyd hogy a harag hatalmába kerítsen egy rossz pillanatban, inkább használd konstruktívan. A börtönben nem tudsz előlük kitérni. Az emberek ésszerűsítenek, mentegetőznek, és csak a keresztények azon kis százalékára koncentrálnak, amelyik udvarias, és a saját dolgával törődik. Ez adja nekik a hátszelet. Sokan vannak akik tanulatlanok a világ történelmét, az INKVIZÍCIÓT illetően, és nem tudják hogyan irányította az egyház az életet és a kormányokat a sötét középkorban. Ezek az emberek közel semmit nem ismernek az igazságból. Elhiszik amit mondanak nekik, és nem elég motiváltak, vagy túl lusták ahhoz hogy egy kicsit kutakodjanak. A tudás minden; ezért vadásznak a keresztények a butákra és tanulatlanokra.

Forrás: http://www.freewebs.com/eridu666/Damned_Xians.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s