Válaszok

Tegnap éjjel hallottam az ex-Beatles tag George Harrison “My Sweet Lord” című számát a rádióban. A dal “Krisna Úrra”, illetve A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada-ra koncentrált. Sok hihetetlenül gazdag és híres ember kereste, kutatta a válaszokat az élet értelmével kapcsolatban. Harrison, többmilliós vagyona ellenére nem kapott semmilyen prioritást a Krisna-guru A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada-tól, így született meg a dal.

Ez nem újdonság, mivel sokan elveszettek. Sátán tudást és megértést ad nekünk. Sokkal többet tudok most, mint azt valaha is gondoltam volna. Ettől a tudástól biztonságban érzem magam, habár még rengeteget kell tanulnom. Maga a tudás végtelen.

A tudás mindennek a kulcsa. Az élet megértése, az önbizalom érzése és az irányérzék nagyon fontos a személyes és spirituális fejlődés terén is. Sok jóginak, harcművésznek és más embereknek is van hatalma, csak nem tudják, hogyan használják. A tudás nélkül a hatalom haszontalan, csak legfeljebb arra jó, hogy izzó parázson sétáljunk át, vagy deszkákat és téglákat törjünk össze.

Sátán vezet minket hogy erősebbek legyünk, és megmutatja hogyan használjuk az erőnket, illetve hogyan legyünk a lehető legjobbak. A legtöbb ember nem kapott semmilyen spirituális választ. Az élet zavarossá és értelmetlenné válik. Depresszió, drog- és alkoholfüggés, zavarodottság, bizonytalanság, és apátia kínoz sokakat, függetlenül a vagyoni helyzetüktől és hírnevüktől.

Sátán adja nekünk a tudást. Ha készen állunk, tanulni fogunk. Én úgy találtam, a Démonok a legjobb tanárok. Amit ők át tudnak adni nekünk, az messze túlmutat azon amit egy ember tud. Persze szükség van időre és türelemre. Ha nyitottak vagyunk és készen állunk, utunk során tanulni fogunk. Sátán és Démonjai mindig ott vannak ha válaszokra, segítségre, vagy útmutatásra van szükségünk.

-Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Meaning.html

 

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s