Sátánizmus

A népszerű regények, filmek, és a média körülbelül annyira érti Sátánt és a Sátánizmust, mint a keresztények. Az egyik legelterjedtebb tévhit az, hogy ha elkötelezzük magunkat Sátán mellett, úgyszólván mindenféle ingyen nyalánkságot kapunk, mint egy Disneyland-i utazáson.

Azok akik ezt eliszik, kellemetlen ébredés előtt állnak. A Sátánizmus a vallások elitje. Mint a hadsereg Különleges Alakulata, mi vagyunk azok, akiknek különleges képességeik vannak, mi vagyunk azok, akiktől mindenki fél, és akiket mindenki tisztel. A Sátánizmus végső célja az, hogy Istenné váljunk. Más vallásokkal ellentétben, amik elnyomják az emberi lelket, a Sátánizmus felszabadítja és megerősíti a lelket.

A beavatási szertartás elvégzése után Sátán elkezd befektetni: belénk. Olyan tehetségeket és kreatív képességeket fedezünk fel magunkban, amikről nem is tudtuk hogy léteznek. Sokkal erősebbé és magabiztosabbá válunk, méghozzá azáltal, hogy felhasználjuk ezeket, és arra törekszünk, hogy jobbá tegyük magunkat.

Azzal ellentétben amit Anton LaVey írt a Sátáni Bibliában, Sátán nem fogadja el a munkakerülést, a lustaságot, az apátiát (mikor semmi nem érdekel), a drogokkal való visszaélést, és a motiválatlanságot. Maga LaVey is keményen dolgozott. Ez nem azt akarja jelenteni hogy a szabadidőnkben nem csinálhatjuk azt amit akarunk, hanem azt, hogy Sátán elvárja tőlünk, hogy kezdjünk magunkkal valamit. Bárki aki elég régóta sátánista, tudja, hogy magunkra haragítani Sátánt enyhén szólva is a legkellemetlenebb dolog.

Sátán jó Atyja gyermekeinek. Kapcsolatba lép velünk, ha valami destruktív vagy káros dolgot csinálunk magunkkal. Motivál és vezet minket, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból.

A belső erő és önbizalom abból fakad, hogy az egyén tudja, képes megvédeni önmagát, és nem kell másokra hagyatkoznia. Mesterré válni a mágia minden aspektusában időbe, erőfeszítésbe és elkötelezettségbe kerül.

Saját elménket irányítani, ahelyett hogy az irányítana minket, nem könnyű. Elménket úgy tervezték, hogy keresztbe tegyen nekünk. Ez nyilvánvaló. Az elménk úgy van felépítve, hogy tudatlanságban tartson minket, rabszolgaként, és megakadályozzon az Istenné válásban. Rendezetlen gondolataink tömkelege semmivé foszlik, és előző életeinkkel kapcsolatban is amnéziában szenvedünk. Korábbi életeinkben szerzett ismereteink és tehetségeink elvesztek, mindent újból el kell sajátítanunk, és újra, és újra… Egy irányítatlan elme szükségtelen aggodalmaskodás, stressz, zavaró gondolatok felé viszi az embert, vagy, a legrosszabb esetben az elmebaj felé. A gyenge emberek hosszútávon többet szenvednek. Félelmek, bizonytalanság, és kontrollálatlan érzelmek kínoznak minket nap mint nap.

Azok akik nem hajlandóak jobbá tenni önmagukat, a sors kezében vannak. A sors kegyetlen és kérlelhetetlen tud lenni. “A mai nap NEM életed hátralevő részének első napja.” Minden cselekedet amit eddig véghezvittél, létrehozott egy alapzatot, egy mintát az életedben. Ez nem azt jelenti hogy ez állandó, mivel mindenki tud változni, de a változás nem fog bekövetkezni a megfelelő mértékű erőfeszítés nélkül.

A tudatlanokkal ellentétben nekünk itt van Sátán Atyánk, hogy vezessen és irányítson bennünket. Sátán Atyánk mindent tud rólunk, ismer minket kívül-belül, és azt is tudja, hogy merre tartunk. Ő mindentudó, és megmenthet minket néhány nagyon komoly hibától, de akiket nem érdekli, és nem tesznek erőfeszítéseket önmaguk jobbá tételéért, előbb-utóbb segítség nélkül találják magukat.

Sátán Atyánk mindig itt van hogy segítsen és útmutatást adjon azoknak, akik igenis tesznek önmaguk jobbá tételéért.

A Sátánistákat bátorítjuk, hogy éljenek teljes életet, növekedjenek, és erősítsék meg magukat. Ez valódi spiritualitás, nem úgy mint más vallásokban, amik elpusztítják a követőik lelkét, mégpedig azáltal, hogy azt hirdetik: ne tegyenek semmit, és tartózkodjanak az élettől. Ennek eredményeként semmivé válnak.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/SATANISM.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s