Fontos pontok

Ma kaptam egy személyes levelet, ami több fontos dolgot is eszembe juttatott, amiket úgy érzem, mindenkinek tudnia kell.

Abból fakadóan, hogy az Egyesült államokban és Európában, illetve rengeteg más országban sok olyan család van, ahol kötelező a kereszténység, a legtöbbünk keresztény háttérrel rendelkezik.

Emlékezz, ha egyszer elkötelezed magad Sátán mellett, új életet kezdesz. A múltnak vége. Ne rágódj azon hogy milyen tanításokkal és vallásokkal álltál kapcsolatban. Felejtsd el őket. Sátán elfogad téged; megérti. Néhány ember úgy érzi, hogy mivel keresztény, vagy akár fundamentalista háttérből jött, vagy olyan tevékenységekben vett részt melyekben Sátánt káromolták, Sátán dühös rájuk. Sátánnal kapcsolatban a legfontosabb, hogy felismerjük múltunk hibáit, és szabad akaratunkból forduljunk hozzá, ne pedig kényszer hatására. Megtagadjuk a múltunkat, az ellenséges istent, és mindent ami vele kapcsolatos. Sátánon keresztül megújítjuk az életünket. A múltnak vége – MÉGHOZZÁ MOST.

A másik fontos dolog az, hogy az emberek drasztikus változásokra számítanak, már követlenül az elkötelezési rituálé után. Ez általában nem történik meg. Mikor sok évvel ezelőtt elvégeztem a rituálét, nem tudtam mire számítsak. Nem számítottam semmire. Nem volt semmi irányvonal ami mentén elindulhattam volna. Két hónapon belül Sátán Atyám megáldott egy gyönyörű dologgal, amit nem is vártam. Légy türelmes. Mind különbözőek vagyunk, Atyánk pedig más és más módon jutalmaz meg minket. Ezek legtöbbje kicsi jutalom lesz az elején, de idővel látni fogod mennyivel jobb az életed. Akiknek nincsenek elvárásaik, csak mennek tovább az életükkel, kellemes meglepetésben fognak részesülni.

Néha mindannyiunk megbetegszik vagy problémákba ütközik. Úgyszólván mindenkinek megvan a Szaturnusza. Sátán Atyánk vigyáz ránk, erőt és támogatást ad nekünk, hogy átvészeljük a nehéz időket. Minél régebb óta vagy Sátánnal, annál erősebb leszel.

Szeretnék pár szót ejteni a türelmetlenségről is. Sokan, főleg a tizenévesek körében túl kemények magukkal, és túlzottan kritikusak önmagukkal szemben. A haladóvá válás nem megy egyik napról a másikra, sem pár hónapon belül. A fejlődés észrevehető ha valaki dolgozik érte, de az Ouija-tábla használata, a jövendölés, a szellemekkel való kommunikáció mind időbe telik. 25 évembe került hogy mesteri szinten elsajátítsam az asztrológiát és néhány más tudományt, habár sok évig ateista voltam, és nem voltam valami elkötelezett. Légy türelemmel magadhoz.

Zárszóként annyit, hogy a bolygók nagyon rossz dolgokat mutatnak a világ eseményeivel kapcsolatban. Erősen javaslom mindenkinek hogy kezdje el megerősíteni magát MOST, NE VÁRJON! Az aurád meg fog védeni. Emlékezz, mi NEM olyanok vagyunk mint a tudatlanok. Ne halogasd ezt, ne várj. Csináld meg az ébresztő gyakorlatokat és erősítsd meg az aurádat/csakráidat. Ez akkor működik, ha minden nap csinálod, és az életedet is megmentheti mikor mások halálos körülmények közé kerülnek. Nem célom itt a politikába is belemenni, de annyit elmondok: az áthaladó bolygók, és az üzenetek, amiket a Sátánhoz közel állók kapnak, igencsak baljóslatúak.

-High Priestess Maxine Dietrich

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/ImportantPoints.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s