A Sátáni Rituálék fontossága

Sátánistaként az egyik legfontosabb dolog amit tehetünk, hogy rituálékat végzünk. Mikor még új voltam, Sátán belém nevelte, hogy a rendszeres rituálék nagyon fontosak. Most éppen ezt teszi egy közeli barátommal, aki nemrég erre az útra tért.

Nekünk van a legjobb Istenünk, és nagyon fontos hogy éreztessük vele, mennyire nagyra becsüljük őt. A rituálék személyes időnk Sátán Atyánkkal, és nagyon jók a lélek számára.

A rendszeres rituálék érzelmi felszabadulást nyújthatnak, illetve ekkor beszélhetünk Sátán Atyánknak aggodalmainkról az életünkkel kapcsolatban. Ő mindig hall minket, és mindig ott van hogy meghallgasson. A rituálék megerősítik vele való kapcsolatunkat.

Én megpróbálok legalább hetente egyszer rituálét végezni. Legtöbb rituálém sok hálaadást és imádatot tartalmaz. Sátán Atyám mindig gondoskodik rólam és boldoggá tesz. Sok szerencsés dolog történik velem, méghozzá elég gyakran, és ezért nagyon hálás vagyok.

Sokszor a meditáció magányában Sátán beszélni fog hozzánk. Mindennap érzem csodálatos jelenlétét az életemben. A rituálé tökéletes alkalom arra, hogy kérjünk valamit amire szükségünk van. Sátán Atyánk ismeri a legmélyebb gondolatainkat, érzelmeinket, vágyainkat. Talán ő az egyetlen az életünkben, akinek teljesen kinyílhatunk, és teljes énünkkel viszonyulhatunk hozzá. Ő az egyetlen aki teljesen megért minket, úgy, ahogy egyetlen emberi lény sem tud.

-Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/IMPORTANCE.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s