Mentegetőzés

A kereszténység napról napra egyre émelyítőbb. Az egyik fő ok amiért ez a vírus ekkora mértékben elterjedt, az az, hogy a követői állandóan próbálják ésszerűsíteni a dolgokat, és mentegetőznek. A legújabb amit hallottam: „nem okolhatjuk a keresztény „Istent” a követőinek tetteiért.” EZ EGY HAZUGSÁG! Ez azoknak a kifogása, akik tanulatlanok, és megfutamodnak.

Mikor a pap misét tart, a názáretit invokálja. Az áldozóostya és a bor is a názáreti “testét és vérét” szimbolizálja. A gyülekezet szintén invokálja a názáretit, de sokkal alacsonyabb szinten. Nézzük csak meg mit csinálnak. Sok jó szándékú egyén van, aki nagykorúvá válik, és belép a keresztény papneveldébe, hogy a klérus tagja lehessen. A tudatlanság és megtévesztés eredményeként ők úgy hiszik, a helyes dolgot teszik. Mind láthatjuk, mi lesz belőlük. Nagy különbség van aközött aki belépett a papneveldébe, és aközött, aki kijött onnan.

A názáreti éveken keresztül való invokálásának hatásai jól láthatóak: gyermekmolesztálás, hazugságok prédikálása, zavarodottság, a gyülekezet kihasználása; az inkvizítorok, akik tömegesen kínozták halálra embertársaik millióit; véget nem értő zsarolás és más, törvénybe ütköző pénzszerzésre irányuló cselekmények. Az időseket kiforgatják a megtakarított pénzükből, és milliárdok életét tették és teszik tönkre.

Sok bolond megpróbálja kiforgatni a keresztény bibliát és annak tanításait, hogy a saját céljainak megfeleljenek. Túl gyengék ahhoz hogy ellenálljanak neki, és lássák hogy mit is képvisel valójában. Félnek szembe menni a csordával. Nem tudnak úgy tekinteni rá, hogy azt lássák, amit valójában mond. Persze ez a sok bolond sosem ért egyet egymással, és háborúk indulnak meg emiatt a szemét miatt. Mivel a keresztény biblia lopott legendák, karakterek, kicsavart és megváltoztatott írások gyűjteménye, elég ellentmondás van benne ahhoz, hogy bárki bármihez hozzáigazítsa.

Minden egyes személy akit ismertem vagy hallottam a történetét, és angyali lényeket evokált, enyhén szólva is balszerencsével találkozott. Ezek az angyali lények, mint az “Istenük”, kielégíthetetlen és irgalmatlan gyűlöletet éreznek az emberiség iránt. Mindig rossz híreket/ómeneket és destruktív próféciákat hoznak.

A kisgyerekekre vadásznak és halált hoznak rájuk. Nem hajlandóak semmiféle valós tudást átadni az embereknek, ellentétben a Démonokkal, akik barátságosak, és nyitottak az emberek felvilágosítására.

Az igaz spiritualitás mindig itt van nekünk Sátánistáknak, és nem kell semmilyen körülményes praktikához folyamodnunk hogy kapcsolatba lépjünk a szellemvilággal. A szellemek szabadon jönnek hozzánk. Ha valakinek túl sokáig tart a kapcsolatfelvétel, akkor valami baj van.

Több:

http://www.exposingchristianity.com

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/EXCUSES.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s