“Gonosz”

Vannak emberek, akik beszélnek és beszélnek, mintha szakértők lennének, és azt akarják játszani, hogy ők a “rosszak” meg a “gonoszak”. Ezeknek az embereknek az a szándéka, hogy kifejezzék, mennyire “gonosz” Sátán, annak ellenére hogy nem is ismerik. Az úgynevezett gonosz fogalma pusztán kulturális elképzelés, semmi több. Kevesen értik a “gonosz” szó jelentését, és túl egyszerűen gondolkodnak. Sátán személye túlmutat azon hogy “jó” és “gonosz”.

Ezek a személyek erősen igazodnak a Sátánról szóló keresztény tanításokhoz. Mélyen legbelül ők valójában keresztények, nem Sátánisták, mivel a kereszténység tanításait követik. Szigorúan a saját, meghatározott kulturális tabuik szerint élik az életüket. Az Igaz Sátánizmus maga a szabadság, nem pedig a keresztény tanítások által meghatározott “gonosz” szerinti élet. Nincs rálátásuk a dolgokra, és nem értik meg. Amit egy kultúrában “gonosznak” fognak fel, az más kultúrában akár kedvező is lehet.

A Sátánizmus egy mély, átalakító spiritualitás, ami felülemelkedik a jó és gonosz emberi koncepcióin. Azok az emberek akik még a Halloweennél, a mumusnál, hulláknál és szörnyeknél tartanak, nem értik igazán Sátánt, vagy az igaz Sátánizmust.

Hogy szabadok legyünk, át kell programoznunk az elménket. Csak mikor képesek vagyunk a saját szemünkkel látni, akkor emelkedhetünk a megértés magasabb szintjére. Túl sok ember hordja még mindig magával a társadalom értékeit amit belé programoztak, ahelyett, hogy a dolgokat a saját szemével látná, és önmaga lenne.

Mikor Sátánnak adjuk a lelkünket (ez azoknak szól, akik emellett döntenek), egy ajtó feltárul előttünk. Ez egy nagy lépés, ami legyőzi azt a konformitást, amit a társadalom erőltetett ránk. Ez az a pont, amikor a fekete-fehér, egyszerű gondolkodást átalakítva megtanulunk a saját szemünkkel látni.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/evil.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s