Az elmúlt életek amnéziája

Sok dolog előre el van rendelve ha az ember a rossz időben rossz helyen van, rossz emberek között, ismét rosszkor, balesetek, betegségek, s a többi… Mindez a tudás hiányából fakad.

A reinkarnáció tény. Mikor egy új életbe lépünk, a személyiségünket magunkkal visszük. Ez magába foglalja múltbéli gátlásokat, beállítottságot, tévhiteket, fájdalmat, szomorúságot, és más dolgokat. Mikor új létbe lépünk, emlékezetünkből nem tudjuk előhívni ezeket az eseményeket illetve érzéseket.

Vannak információk bizonyos kísérletekről. Ezek legtöbbjét nem hozták nyilvánosságra kegyetlen természetük miatt: emberi és állati alanyokon tesztelték a mesterségesen előidézett emlékezetkiesés hatásait, illetve azt vizsgálták, hogyan hat ez a beavatkozás közvetlenül az agy visszacsatoló áramköreire. Tudatossággal lehet gyakorolni az irányítást, de ha az agyban egy visszacsatolást leblokkolnak az amnézia segítségével, az alany nem tudja újraformálni az adott probléma megoldásához szükséges gondolatokat.

Ivan Pavlov, orosz pszichológus több kutyákon végzett el egy kísérletsorozatot. A legtöbbünk ismeri az idomítás elméletét, mégpedig a Psychology 1001-ből. A kutyáknak ételt adtak, miután csengettek. Többszöri ismétlés után a csengő hangjától megindult a kutyák nyáltermelése, akár kaptak utána ételt, akár nem. A hang éhséget ébresztett a kutyában. Két különböző inger, amik másodperceken belül követik egymást, akaratlan reakciót keltenek az agyban.

Pavlov sok kísérlete túlment az idomításon. Pusztán asszociációval képes volt a kutyáknál és más állatoknál idegösszeomlást előidézni. Mikor az éhes állat az ételért indult, Pavlov fájdalmas sokkot alkalmazott, illetve extrém hangos zajokat, perzselő hőhullámokat, vagy más olyan ingert, ami a túlélés vs. félelem/fájdalom helyzetet eredményezte. Ez neurózist és mentális betegségeket okozott az állatoknál, pont úgy, mint ahogy a keresztény egyház is tönkretette milliárdok mentális egészségét a szexuális aktus megvonásának szorgalmazásával, és más normális és természetes szükségletek megtagadásával. A szexualitás egyenlő az életerővel, a megvonás pedig idegbetegséget okoz. Az ellenséges istenek jól ismerik az emberi elmét és elpusztításának módját is.

Egy másik orosz tudós, A. R. Luria folytatta Pavlov kísérleteit, de ez alkalommal embereken. (A CIA is végez emberkísérleteket, habár ezt nem közlik a nyilvánossággal). Luria úgy találta, hogy mivel az emberek képesek emlékezni, képesek ellenállni a programozásnak, és visszaállítani az elméjüket pusztán racionális gondolkodással és az akarat alkalmazásával. Luria (később a CIA-vel karöltve) amnéziát idézett elő a tesztalanyokban elektromos sokkterápiával, illetve drogokkal indukált transzállapottal: ezekkel a módszerekkel az emberiség 99,9%-a hipnotizálható és újraprogramozható.

Az Elektromos Sokkterápiát (EST) az elmebetegségek kezelésére és irányítására használják. Az EST retrográd amnéziát okoz. Az emlékek a sokk intenzitásától és frekvenciájától függő mértékben elpusztulnak. Magas szintű EST hatására az ember képtelen emlékezni a nevére, személyazonosságára vagy múltjára. Az alany rendkívül nyugodttá válik, és a jelenre koncentrál. Az 1975-ös “Száll a kakukk a fészkére” című filmben tökéletes példáját láthatjuk az EST hatásainak, főleg a végén, mikor a Jack Nicholson által játszott karakter olyan visszafordíthatatlan agykárosodást szenved, hogy nem tud visszaemlékezni a múltjára vagy a személyazonosságára.

Zavaró gondolatokat és hamis emlékeket is el lehet ültetni az alany fejében, mégpedig úgy, hogy az operátor visszafejleszti az alanyt korai gyermekkori/csecsemőkori szintre. Ezen a szinten az elme teljesen védtelen. Az operátor eljátssza a szülő szerepét, és az alany szülőnek is tekinti. Ennek kiváló példája a “Michelle Remembers” című könyv, amelyben az alany agyába hamis emlékeket ültetett a keresztény pszichiáter.

Az idegbetegség előidézése általában – nem mindig – abból áll, hogy az operátor visszafejleszti az alanyt, és hamis emlékeket ültet be, mint például hogy megerőszakolta az egyik szülője. Az amnéziát egész idő alatt szuggerálni kell az alanynak, így az nem fogja tudni visszaidézni a műveletet vagy hogy gondolatokat ültettek el a fejében. Elítélendő hamis emlékek, félelmek, és mindenféle pszichológiai probléma beültethető az alany agyába szuggesztióval, mint például egy szerettük meggyilkolása, irracionális félelmek, szégyenérzet, bűntudat.

Az amnézia megakadályozza az alanyt hogy megértse a gátlásait és legyőzze őket. A tudatalatti megőrzi őket, és igazodik hozzájuk. Az alany nem tud róluk, csak annyit észlel, hogy furcsa, irracionális érzelmek, megmagyarázhatatlan idegbetegségek, és abnormális viselkedés gyötri őket. Attól hogy nem veszi őket figyelembe, a problémák még ott vannak, és befolyásolják az alany jövőbeli viselkedését. Ugyanez a helyzet az elmúlt életeink amnéziájával. Több tapasztalatunk van annál amiről tudunk, ezek a tudatalatti elmében találhatóak, és befolyásolják a jelenlegi életünket. Nem értjük miért történnek velünk rossz dolgok, és a legtöbb esetben nincs hatalmunk megállítani vagy megelőzni őket.

A Hannibal című film egy példája annak, mit lehet tenni valakivel egy droggal előidézett transzállapotban: Hannibal Lecter, a pszichiáter amil-nitrátot adott Mason Vergernek, és megparancsolta neki, hogy tépje le az arcát. Ebben a kitalált esetben nem volt amnézia.

Annak érdekében, hogy tényleg megismerjük önmagunkat, és jobban irányítsuk az életünket, önhipnózist használhatunk, aminek során visszamegyünk korábbi életeinkbe, hogy minél többet megtanuljunk és megértsünk belőlük. Mindannyiunknak időt kéne szakítania arra, hogy transzállapotban feltérképezze saját elméjét, gyermekkori emlékeit, elmúlt életeit. Az amnézia átka és a tudás hiánya miatt létezik az úgynevezett “karma”. A karmának csak tudással lehet fölébe kerülni és végül legyőzni. A tudás a kulcsa mindennek. Ha mindent tudunk önmagunkról, a korábbi életeinkről, és más dolgokról, szabadok lehetünk.

Hivatkozás:

Secret, Don’t Tell : The Encyclopedia of Hypnotism by Carla Emery © 1998

Forrás: http://www.freewebs.com/eridu666/Amnesia.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s