A Kígyó Testvérisége – Az ősi Egyiptom Tanításai

A piramisok több célt is szolgáltak. Először is itt végezték a beavatási és ceremoniális rítusokat, mind az emberek számára, mind pedig az istenek mágikus munkái számára. Sok hieroglifa aközben ábrázolja az Istenet, ahogy egy pálcaszerű tárggyal állítják a csakráikat. Sátán adta ezeket az energiaközpontokat az emberiségnek, úgy is ismertek, mint az élet lehellete, amit Isten (Sátán Atyánk) lehelt belénk. Hét nagyobb csakránk van, és sok kicsi. A kampó és a csép arra szolgált, hogy beállítsák velük az elsődleges csakrákat a gerincoszlop mentén. Abu Szimbel egyik falfestményén Hórusz látható, amint egy pálcát tart Ozírisz tarkójához, annál a pontnál, ami a nyolcadik csakra elsődleges bejárata (a fejtető fölött). A kampót fel-le mozgatták a pálcán, így állították be az adott csakrát. Ozírisznak erekciója van. A szexuális energia a legfőbb összetevője az újjászületés és halhatatlanság rítusának. A kundalini, vagyis az életerő erősen szexuális jellegű. A szexuális energia maga az életerő, mivel képes új életet létrehozni egy másik ember segítségével. A szexuális energia fel-le mozog a gerinc mentén a hangolás alatt. Az egyiptomi Ankh az örök életet szimbolizálja, és ez a lélegzethez köthető. Az Ankh a szexuális energiával is kapcsolatban áll.

Az egyik kulcsfontosságú tanítás a félelem leküzdéséről szól. Csak mikor valaki túllép minden személyes félelmén, akkor érhet el magasabb szinteket. A félelem a legfőbb érzelem ami megakadályozza az embert a spirituális fejlődésben. A félelemet itt, a Földön kell legyőzni. Hogy ezt elérjék, az egyiptomiak különleges templomokat építettek a Nílus mentén. 12 van belőlük, pontosabban 13, ha a Nagy Piramist is beleszámoljuk. 1+3=4. A keresztény bibliában azok a versszakok, amik Sátánra és Démonjaira utalnak, meghatározott matematikai információval vannak ellátva, amik mind 13-at adnak. A 4 pedig Sátán eredeti száma.

Kom Ombo temploma a második csakrát jelképezi, és a polaritásnak/dualitásnak szentelték; ami a szexualitás alapja, és két Isten köthető hozzá: Sobek, a Krokodilisten, illetve Hórusz. Az ősi egyiptomiak ezen templomokban a beavatandó jelölteknek olyan élményeket adtak, amik által a jelölt túllépett a félelmein, annak érdekében, hogy erős és felkészült legyen, mikor meg kell tapasztalnia az ismeretlent. Az egyik “akadály” egy vízzel teli medence volt, amiben krokodilok úsztak. A jelöltnek egyetlen levegővel alá kellett merülnie – nem tudván mi vár rá -, és egy másik helyen kellett felbukkannia. A jelöltek nem tudták, hogy a krokodilokat előte megetették. Nyugodtnak kellett maradniuk és megőrizni a hidegvérüket, hogy tájékozódni tudjanak a víz alatt.1

A király kamrájában lévő szarkofágot a haladó jelöltek egyik utolsó próbájaként használták. A piramisokat precíz pontossággal épültek erős földi energiavonalak, “ley-vonalak” mentén, hogy az Istenek felhasználhassák őket rituális munkáikban. A Nagy Piramis alatt helyezkednek el Amenti Csarnokai, a Föld méhe. A jelölt befeküdt a szarkofágba egy bizonyos testhelyzetben, hogy egy erős sugár eltalálja a harmadik szem-csakráját. Ezután egy meghatározott meditációba kezdett, amik olyan csodálatos élményt nyújtottak, hogy néhányan soha nem tértek vissza. A beavatás részeként hozzászoktatták a jelöltet a gondolathoz, hogy vissza kell térnie a testébe az élmény után. A végső próba is a király kamrájában zajlott le. A 4-5 perces ceremóniát a szoba közepén végezték el. A jelölt harmadik szemére egy Ankh-keresztet rajzoltak.2

A Kígyó Testvériségét Sátán alkotta meg annak érdekében, hogy az emberi lények a spirituális magasabb szintjeire juthassanak. Tanítóik maguk az Istenek voltak. Manapság legtöbbjüket Démonokként ismerjük. Néhány Isten, például Thoth és Ízisz megűszta hogy Démonnak bélyegezzék. Ízisz valójában Astaroth, bár ezt nem sokan tudják. Ők voltak azok, akik segítették és tanították az emberiséget.

Források:

¹ The Gods of Eden by William Bramley 1990 pages 53-54

² The Ancient Secret of the Flower of Life

by Drunvalo Melchizedek Volume 2, pages 262-268

(This book is real RHP and new agey, but contains a lot of useful information about Ancient Egypt).

Egyéb források:

The Illustrated Egyptian Book of the Dead : a new translation with commentary by Ramses Seleem, 2001

Forrás: http://www.freewebs.com/eridu666/Brotherhood.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s