Samhain

Azok, akik nagyon közel állnak Sátán Atyánkhoz, tudjuk, hogy elege van azokból a zsidó-keresztény állításokból, amik megmondják mi a mi vallásunk, hogyan ünneplünk, és ami a legrosszabb: MEGMONDJÁK, MIT KÉPVISEL Ő.

  • SÁTÁN NEM EGY HALLOWEEN-SZÖRNY

  • SÁTÁN NEM EGY VÁMPÍR, MUMUS VAGY SZELLEM

  • SÁTÁNNAK NINCS VÖRÖS SZARVA ÉS VILLÁS FARKA

  • SÁTÁN NEM A TEMETŐKRŐL, KASZÁSOKRÓL, CSONTVÁZAKRÓL, VAGY A HORRORRÓL SZÓL

EZ A SZENNY A KERESZTÉNYEKTŐL ERED. EZZEL MOCSKOLJÁK, FEKETÍTIK BE, ÉS TESZIK NEVETSÉGESSÉ ŐT. UGYANEZ VONATKOZIK A DÉMONJAIRA.

Sokunk számára a Halloween a kedvenc ünnepünk. Személy szerint kedvelem a horrorfilmeket és hasonlókat. Itt most arra szeretnék rámutatni, hogy ezeket mind azért torzították el, hogy egy hamis és sértő képet fessenek Sátánról és az Eredeti Istenekről (akiket ma “Démonokként” ismerünk).

Kérdezd meg magadtól, hogyan éreznél, ha az emberek ocsmány álarcokat vennének fel, és téged, valamely családtagodat, vagy szerettedet megszemélyesítve járkálnának az utcán.

Sátán Atyánknak tisztelet járna ezen a napon, nem pedig gúnyolódás azok részéről, akik abban hisznek, és azt becsülik, amilyennek a kereszténység őt leírja. Szerintetek meddig tartana ha valaki kimenne a názáretinek öltözve? Esélyes, hogy rövid időn belül megtámadná valami fundamentalista keresztény. Vagy mi történne ha Hollywood bemutatna egy olyan filmet amiben a názáretit és társait undorító szörnyekként tüntetik fel?

A Halloween jó időpont a jelmezekhez, szörnyekhez, mumusokhoz, a halál szimbólumaihoz, és hasonló dolgokhoz. Legyünk kreatívak, ünnepeljünk. Ez az egyik nagy ünnepünk, de Atyánkat mocskoló, negatív dolgoknak nincs helye.

Belefáradt már ebbe, és elmondta a papságunknak, hogy nem hagyja jóvá ezeket a sértéseket. Túl régóta, túl sok Sátánista fogadja el Sátán és Démonjai keresztény képmásait; illetve azt, aminek a KERESZTÉNYEK tartják Őt, és azt, aminek ŐK tartják a vallásunkat, ahelyett, hogy olyannak látnák Sátánt, AMILYEN VALÓJÁBAN, a hamis és beteges keresztény felhang nélkül.

A SAMHAINRÓL:

Az ünnep amit “Halloween”-ként ismerünk, eredetileg a “Samhain” nevet viselte. Ez egy kelta szó, ami “Nyárvég”-et jelent. Az ősi időkben a vallások a természeten alapultak, mikor az emberiség még a Földdel, az évszakok váltakozásával, és az ég csillagaival élt összhangban. Ez a Sátánizmus lényege: a természetesség.

Az év nagyobb ciklusai és a szüretek az ünnepségek, rítusok és ünnepségek fontos időpontjai voltak. Samhain a betakarítás, és az év végének ideje volt; ekkor tárolták el a terményeket, és ekkor készültek fel a télre. November 1-jének előestéje volt a kelta újév előestéje. Ez az ünnep volt az aratás, a végzetek, a halál és a haldoklás ideje, mivel a hideg beálltával a növények elpusztultak. Samhain volt a holtak tiszteletének időpontja is. A druidák hatalmas örömtüzeket gyújtottak (ezeket szentnek tartották) a kelta újév tiszteletére.

Volt egy uralkodó hiedelem, miszerint létezett egy kelta halál-isten, akit “Samhain”-ként ismertek. Sok tudós kiterjedt kutatásának eredménye mind azt mutatta, hogy ez az Isten nem létezett.

Közel minden olyan forrás, ami megemlíti a halál Samhain nevű istenségét, KERESZTÉNY forrás, és (mint azt megszokhattuk) NINCS nincs igazolható bizonyítékuk amivel alátámaszthatnák állításaikat.

A Samhaint évszázadokon keresztül ünnepelték mielőtt a kereszténység átvette volna a pogány ünnepeket. A befurakodó keresztény vallás a régi hit minden Istenét “gonosznak”, ennélfogva különösen nemkívánatosnak tartotta őket egy olyan napon, mikor “minden jó egyháztag lelkét” “veszély” fenyegette. Ezért nyomták el ezt a halálos rítust, és ezért helyettesítették egy nappal később “mindenszentek napjával”.

A “trick or treating” (halloween-i édességkunyerálás) gyökere Írországban keresendő, ahol október 31-én a koldusok ajtóról ajtóra jártak, és alamizsnát kértek. Az ajándékokat “Muck Olla”, egy Isten számára kérték, akiről úgy hitték, elpusztítja annak a házát, aki nem nagylelkű. A töklámpás (Jack-O-Lantern) is Írországból származik, és egy Jack nevű emberről nevezték el. A történet szerint Jack egy fösvény fickó volt, és mikor meghalt, nem engedték be a mennyországba. Viszont mivel az Ördöggel is tréfákat űzött, a Pokolba sem engedték be. Ehelyett arra ítélték, hogy a Földön járjon az idők végezetéig. Egyedül egy kis lámpást kapott, hogy azzal világítson az útján, innen a Jack-O-Lantern elnevezés. Természetesen a szellemek, vámpírok, mumusok is ehhez az ünnephez köthetők, mivel az ember természetszerűleg fél a haláltól. Samhain a halál ünnepe volt.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Samhain.html

Kategória: Sátáni rítusok és ünnepek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s