Módszerek az Őrző kilétének megállapítására

Ha nem tudod megtalálni az Őrződémonod
írta Caitlin/Silvercrab

A legtöbb kezdő elköveti azt a hibát, hogy az Őrződémonját inga vagy Ouija-tábla segítségével próbálja megtalálni. Ha semmilyen korábbi tapasztalata vagy gyakorlata nincs ezeknek az eszközöknek a használatában, valószínűleg nem fognak neki működni. Az Ouija-tábla és az inga használata GYAKORLÁST és JÁRTASSÁGOT kíván. Ha még új vagy, transzban kell lenned, és teljesen el kell választanod magad a táblától, különben magaddal fogsz beszélgetni, ami elég gyakori dolog. Arra is van esély, hogy egy negatív entitás belezavar a kommunikációba, vagy elhiteti veled hogy ő egy Démon, és hamis információt ad neked. Tehát mint az látható, sok dolog romolhat el, ha nem vagyunk jártasak ezeken a területeken.

Szóval hogyan találjuk meg az Őrződémonunkat? Sok megbízható módszer van, például az asztrális kivetülés, az asztrális összeolvadás, a fekete tükör használata, vagy a Démon invokálása. Azonban ezek haladó metódusok, és a legtöbb ember képtelen őket végrehajtani amíg nincs legalább középhaladó szinten. Tehát a kezdőknek a következőket ajánlom, hogy le tudják szűkíteni a listát:

Nézd végig az ÖSSZES Démont a joyofsatan.com-on, még a Magas rangú Istenek és a Pokol Trónörökösei című részt, mert soha nem lehet tudni… Ne felejtsd el megnézni a Több Isten című szekciót a Démonok S-től Z-ig című rész alatt. Nem mindenkinek az Őrződémonja tartozik a Goetia 72 Démona közé, de ez nem jelenti azt, hogy a te Őrződ kevésbé lenne különleges. Például Pazuzu sem tartozik a 72 közé, de ő egy nagyon erős és hatalmas védelmező. Írd le a démonok neveit akik érdekelnek, akik tényleg tetszenek. Ha már van egy teljes listád a téged vonzó Démonokról, fontold meg a következőket:

*Az Őrződémonod általában ugyanazokkal az elemekkel fog rendelkezni, amivel te. Itt nem az asztrológiai jegyedre gondolok, hanem az általad legjobban kedvelt elem. Nem kell hogy tapasztalt legyél az elemek invokálásában hogy kitaláld melyik a kedvenced. Olvasd el a következő oldalakat az elemekről szóló információkért:

Tűz invokálása
Föld invokálása
Levegő invokálása
Víz invokálása

*Köszönet Mageson Tisztelendőnek és Jake Carlson főpapnak hogy kigondolták ezt. Az Őrződ neme általában a saját szexualitásodtól függ. Ezalatt azt értem, hogy a heteroszexuális férfiaknak női Őrzőjük lesz, a homoszexuális férfiaknak férfi Őrzőjük. Még a két nemet egyformán szerető biszexuálisok is jobban szeretik valamelyik nemet. Ha biszexuális nő vagy, aki a nőket akár csak egy kicsit is jobban szereti a férfiaknál, esélyes, hogy női Őrzőt kapsz. Úgy hiszem, ez ahhoz kapcsolható, hogy mi számodra a legkényelmesebb.

Most, hogy leszűkítetted a listát (vedd figyelembe, hogy a fenti tippek nincsenek kőbe vésve, és nem mindenkinek működnek), kérdezd meg magadtól a következőket:

Igazán meg vagyok elégedve azzal a gondolattal, hogy _______ az Őrződémonom? Mikor még új voltam, több Démon is volt, akikről úgy gondoltam hogy dögösek és királyok, de mikor pár nap múlva újra elgondolkoztam rajta, rájöttem, hogy mégsem érzem helyesnek a gondolatot.

Tényleg abszolút mindent szeretek ________-vel kapcsolatban? Ezt nem kell magyarázni. Lehet hogy van egy Démon akit tényleg szeretsz és tisztelsz, de ha magadévá teszed a gondolatot hogy ő legyen az Őrződ, és folyamatosan késztetést érzel hogy más Démonok után kutass, talán nem ő az akit keresel. Mikor megtalálod az igaz Őrződet, erős köteléket, megkérdőjelezhetetlen szeretetet kéne érezned. A legtöbb ember sok más életben is együtt volt az Őrzőjével, innen ered ez az érzés.

Végül: Van bármi ami miatt azt kéne hinnem, hogy _________ nem fog megfelelni számomra mint Őrző? Ne csak a Démonról felsorolt információkat vedd alapul. Lehet hogy nem minden lesz közös benned és a Démonodban. Például ha valakinek Bifrons az Őrzője, lehet hogy nagyon érdekli a nekromancia és az asztrológia, de hidegen hagyják a kövek és gyógynövények mágikus tulajdonságai. Ebben a kérdésben légy intuitív.

Mostanra a listádnak egy vagy két Démonra kellett szűkülnie. Most jön az a rész, amikor eldöntöd, hogy ő tényleg az Őrződ e:

Menj mély transzállapotba. Vibráld a Démon nevét 30 – 40-szer. (Példa: Amon. A-A-A-A-M-M-M-M-O-O-O-O-N-N-N-N.) Egy idő után érezned kellene az energiáját. Lépj kapcsolatba a Démonnal amennyire csak tudsz.

Kérdezd meg _______-t, hogy ő-e az Őrződ. Lehet hogy nem fogsz semmit látni vagy hallani ha nem vagy pszichikusan nyitott, de ÉREZNED kell a választ. Az energia ilyen módon való értelmezése kezdetben nehéz lehet, és ha nem érted a választ, mondd meg a Démonnak, hogy nem érted, kérj egy erősebb jelet. Ha meleg, pozitív jelet kapsz, lehet hogy megtaláltad az Őrződet. Ha nem, vedd kézbe a listád, és próbáld meg újra.

Forrás: http://gblt.webs.com/Guardian_Demon.htm

Kategória: Démonok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s