Sátánista Ünnepek

MEGJEGYZÉS: AZ ITT FELSOROLT DÁTUMOK AZ ÉSZAKI FÉLTEKEN ÉLŐ EMBEREKNEK SZÓLNAK. AMENNYIBEN AUSZTRÁLIÁBAN, DÉL-AFRIKÁBAN, VAGY BÁRHOL, AZ EGYENLÍTŐTŐL DÉLRE ÉLTEK, KATTINTSATOK IDE.

A Sátánista ünnepek a természetes ciklusokon alapulnak. Amit ma „Sátánizmusként” ismerünk, az valójában az emberiség eredeti vallása. Az alább felsorolt ünnepek több ezer évvel megelőzik a kereszténységet. Mivel a keresztény egyház nem tudott mindenkit lemészárolni, az eredeti vallásokat keresztényesítette, azzal a szándékkal, hogy minél több embert áttérítsen.

A kitalált názáretinek semmi köze a karácsonyhoz. A karácsony egybeesik a téli napfordulóval és a Yule-időszakkal, az év legrövidebb napjával. December 25-e a perzsa isten, Mithra születésnapja, és a Szaturnáliák nevű római ünnep ideje is. A fa, a díszítés, a sütés, ajándékozás és az ünneplés SEMMILYEN módon nem kapcsolódik a názáretihez. Ezek mind a Pogány ünnepségekből átvett dolgok.

A Húsvétot (angolul Easter) Astaroth-tól lopták el. Eredetileg “Ashtar” volt a neve. Ez az ünnep a tavaszi napéjegyenlőséggel esik egybe, mikor a nappal és az éjszaka ugyanolyan hosszú. Az angolszászok “Eastre”-ként ismerték. Mint a termékenység Istennője, a nyulakkal és tojásokkal lett azonosítva. A keresztények ellopták ezt az ünnepet, és megváltoztatták a jelentését. Más nevei: Eastre, Easter, Eos, Eostre, Ester, Estrus (az Estrus az állatok tüzelését jelenti a párzási időszakban), Oestrus, Oistros, és Ostara. Az “Isten báránya” kifejezést az Állatöv Kos csillagjegyéből lopták, mivel a Nap tavasszal lép a Kos jegyébe.

“Mindenszentek Napja” egybeesik a “Halloweennel/Samhainnal”.

“Mária mennybemenetelének” napja egybeesik a “Lammas Nappal”, vagyis a nyári napfordulóval.További információért látogasd meg a következő oldalakat: Az Új Testamentum és a keresztény vallás, és A kereszténység leleplezése

YULE (Téli Napforduló) December 22-23. Habár a napforduló december 21-22-én kezdődik, 23-a Atyánk különleges, Személyes Napja. A Nap belép a kecske (Bak) jegyébe, ami Sátánt jelképezi. December 22-e, vagyis december 23-a előestéje az év Legmagasztosabb Sátáni Szent Estéje. (Ezt ő diktálta, személyesen). Ez az a nap, ami az év leghosszabb éjszakáját követi. Ekkor tekintünk előre az új kezdetekre, ahogy a nappalok is egyre hosszabbak lesznek. Ez a hatalmas ünneplés, és Sátán Urunk iránti hódolatunk kifejezésének ideje. Élvezetek, díszítés, családi ünneplés és összejövetelek. December 22-e éjjelét Sátán iránti elkötelezettségünk jegyében kéne töltenünk. Ez tökéletes ideje a következő évi tervekre való összpontosításnak. Ha valaki személyes fogadalmakat szeretne tenni, akkor ez a tökéletes időpont.

Egy Fekete Mise keretén belül végzett rituálé vagy felajánlás csúcspontjaként a személyes fogadalmakat felírhatjuk egy papírra és elégethetjük. Atyánk mindig ott van hogy segítsen erőt adni terveink kivitelezéséhez. A rítus után féktelen ünneplés következik.

A Yule ünnepe a Sátánistáknak megfelelő idő arra, hogy élvezkedjenek az élet fizikai és materiális aspektusaiban. A karácsonyfa és a girlandok pogány eredetűek, tehát nincs oka senkinek arra hogy ne ünnepeljen együtt a családjával. Ajándékozás, sütés, díszítés. ERRŐL szól az igazi Yule-időszak, nem a mocskos názáretiről.

Több információ:
Baal Berith és a Yule

IMBOLC/GYERTYASZENTELŐ/A TŰZ ÜNNEPE
Február eleje
(Kiejtés: “Imbalk”)

BELTANE ELŐESTÉJE
Április 30.

A NYÁRI NAPFORDULÓ
Június 23-24.

LAMMAS NAP/LUGHNASADH
Augusztus 1. (készül)

SAMHAIN/MINDENSZENTEK ELŐESTÉJE/HALLOWEEN
Október 31.

A kimaradt cikkek hamarosan elkészülnek.

TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG
Március 21-23. (A Nap 0 fokra jár a Kos jegyében)

ŐSZI NAPÉJEGYENLŐSÉG
Szeptember 21-23 (A Nap 0 fokra jár a Mérleg jegyében)

A napéjegyenlőségek megfelelő időpontok valaminek az elkezdésére. Rituálékat végezhetünk bizonyos dolgok véghezvitelének érdekében.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/HOLIDAYS.html

Kategória: Sátáni rítusok és ünnepek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s