A Démonidézésekről

Több személyes e-mailt is kaptam, és sok hozzászólás érkezett a Joy of Satan e-csoportokba is a Démonidézésről, és arról, hogy néhány embernek nehézségei vannak: nem látják, hallják, nem érzékelik a Démon jelenlétét.

Az emberek akik a Sátánizmushoz fordulnak, különböző szintű pszichikus képességekkel érkeznek. A pszichikus képesség nem más, mint hogy az ember lelke elég nyitott olyan dolgok érzékelésére, amire a legtöbben nem képesek. Ez a Spirituális Sátánizmus célja: az emberiség spirituális megerősítése. Az emberi lelkeket lezárták, ezért nagyon kevés dolog férhető hozzá az anyagi világon kívül. A zsidó-keresztény egyházak mindig is a spirituális tudás eltávolításának eszközei voltak, és ezt a tudást hazugságokkal és teljes materializmussal helyettesítették. Ennek eredményeként az évszázadok alatt az emberiség lelki leépülésen ment keresztül. Azok akiknek voltak pszichikus élményeik, gyakran nem tudják megmagyarázni őket, sőt, van hogy megérteni sem.

Néhányunk, akik Sátánnal voltak több reinkarnáción keresztül, nyitottabbak lelkileg. Ez azokra is vonatkozik, akik bármelyik előző életükben fejlesztette a lelkét és pszichikus képességeit.

Sok ember van aki viszont nem tette ezt sem ebben az életben, sem az előzőekben, ezért nem tudják érzékelni a Démonok jelenlétét mikor megidézik őket. Az ilyen emberek gyakran úgy érezhetik, hogy velük nem foglalkoznak az Istenek, esetleg kiábrándultnak is érezhetik magukat. Nincs miért így érezni, mivel a lelki érzékek és képességek fejleszthetők, méghozzá meditációk segítségével, amik a Spirituális Sátánizmus alapját adják.

Akiknek problémáik vannak, legyenek türelemmel, és egy darabig próbáljanak fejlődni valamilyen meditációs program segítségével. Később újra megpróbálhatnak egy Démonidézést. A tudatosság is nagyon fontos. Keressetek egybeeséseket és válaszokat a kérdéseitekre és bajaitokra. Ne korlátozzátok önmagatokat, a válaszok rengeteg különböző forrásból érkezhetnek, s néha nagyon szokatlan formában, amire nem is számítana az ember.

Ha már többször próbáltál idézni, de nem sikerült, rendszeresen kell meditálnod. Minden Spirituális Sátánistának rendszeresen kéne meditálnia, tekintet nélkül a jelenlegi képességekre.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Summoning.html

Kategória: Démonok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s