Sátán neve

Több évnyi alapos és átfogó kutatás után, végül minden összeállt.

1. A bibliát azért alkották meg, hogy az ezoterikus tudást és az elme hatalmát a kiválasztott kevesek kezében tartsák.

2. A kereszténység, ami a katolikus egyházzal kezdődött, azért jött létre, hogy az 1. pontban leírtakat fizikailag is megvalósítsa, és hogy elpusztítsa, illetve helyettesítse az eredeti vallásokat. Az eredeti vallások a kígyó imádata körül forogtak. A kígyó a kundalini jelképe. A “Tudás Fája” az emberi lélek térképe. Közel mindegyik ősi vallásban megtalálható, amik megelőzik a zsidó-kereszténységet. A törzs a gerincet, az ágak pedig a csakrákat és a kundalini ösvényeit szimbolizálják. Az emberi lélek 144.000 nadit (csatornák a kundalini számára) tartalmaz.

Buddha a “Bo fa” mögé ült, és megvilágosodott. “A Bo kígyót jelent, mint a Bo-A, illetve a Boo-Ta.”1 A keresztény egyház ellopott, és megváltoztatott mindent amit tudott az eredeti vallásokból. A fügefát a “Bölcsesség Fájaként” ismerték, Ficus Religiosa.2 A keresztény egyház ezt úgy vette át, hogy a fügefa leveleit Ádám és Éva nemi szerveire helyezte.

3. A “Sátán” héberül “ellenfelet”, “kihívót” jelent.

Ám a “Sátán” szó sokkal, sokkal régebbre nyúlik vissza, mint a héber definíció. Itt egy link, amit mindenkinek meg kéne néznie.

Vegyük észre India térképének északnyugati részén a “Satana” városnevet.

A “Satnam” és a “Sa Ta Na Ma” szent mantrák, amiket a kundalini (kígyó) meditációban használnak. Az Ősi Szanszkrit az egyik legrégibb, legősibb ismert nyelv, az első négy hangja pedig a SA, TA, NA, és MA. A “Sa” jelentése végtelen, a Ta jelentése élet, míg a Na halált, a Ma pedig újjászületést jelent. A “SATAN” minden variációja a Szanszkritban IGAZSÁGOT jelent.

Mindennek a bennük élő kundalini életerőhöz (kígyóhoz) van köze. Jákob “czifra ruhája” a bibliában az aura. A hetes szám a csakrákat jelöli. A grimoárok fordítói tévedtek a “hét bolygóval” kapcsolatban. Az őseink sokkal többet tudtak az asztronómiával kapcsolatban, mint azt a jelenkor elismeri.

Bárki aki ismeri a kínai orvoslást és a fejlett harcművészeteket, tud a csi-ről (ez az életerő, ugyanaz mint a kundalini), és hogy ez az erő aktívabb a test bizonyos részein bizonyos napokon és órákban. Feltöltöttem egy táblázatot a meditációkhoz ezzel kapcsolatban. Azokban az időkben az alkímiai szövegek szerzői kódolva írtak, hogy elkerüljék az egyház gyanúját.

Az eredeti vallásokban a Nap is a hódolat tárgya volt. Ennek oka az a tiszta, nyers erő amit sugárzik, és az, hogy a Nap minden élet forrása. A Hold lehívása és az energia elszívása a csillagokból semi ahhoz képest, amit a Nap alatt lehet csinálni, ha megvan hozzá a kellő tudásunk és edzettségünk.

A JoS Papságának tagjai tudják ezt. Befoltozhatjuk vele az aura lyukait, és megnövelhetjük vele az életerőnket, olyan mértékben, amit semmilyen más fényforrással nem érhetünk el.

Szeretett Atyánkat “Lucifer”-nek is elnevezték. Lucifer eredetileg egy római Istenség volt, aki nem kapcsolódott Sátán Atyánkhoz/Éához. A “Luc” előtag a fényt jelöli. A léleknek fényre van szüksége. Az esthajnalcsillag, a Vénusz őseink számára a fény forrása volt, mivel megjelenése a hajnali égbolton a legfontosabb égitest, a Nap felkelését jelezte. A Vénusz a szívcsakrát uralja.

Sátán Atyánk (személy szerint Sátánnak szeretem hívni) elmondta nekem, hogy nincs problémája azzal, hogy az emberek olyan neveken hívják őt, amiket az évszázadok alatt adtak neki, még akkor sem, ha ezek helytelenek. Én Sátán Atyának hívom őt mikor kommunikálok vele, illetve amikor megköszönök neki valamit. Számomra a “Sátán” mindig “ellenfelet” fog jelenteni, a zsidó-kereszténység nevű átverés ellenfelét.

A katolikus egyház tudta hogy az eredeti vallásokat valami mással kell helyettesíteni, és ez az, ahonnan a biblia összes története ered. Mindegyikük azon eredetik torz változatai, amik sokkal előbb léteztek, mint hogy a zsidó-kereszténység felütötte volna undorító fejét.

Szűz Máriát Astaroth-tól lopták illetve őt helyettesítették vele, megkötötték, mint a “Mennyei Hölgyet”. Astaroth volt a legismertebb Istennő a kereszténység előtti világban. A kitalált Jehovát Enlilről/Beelzebubról/Baálról mintázták, aki a legnépszerűbb Isten volt a kereszténység előtti világban, és ott van szeretett Teremtő Atyánk, Sátán/Éa, aki a Kígyóként/Ördögként végezte.

A szexualitást, ami az életerő elsődleges megnyilvánulása, automatikusan alapos vizsgálatnak vetették alá. Az orgazmus közvetlenül stimulálja a kundalini kígyót a gerinc tövénél. A teremtő energia, ami egy új emberi élet létrehozásához szükséges, arra is felhasználható, hogy kipofozzuk az életerőnket, ami fejleszti és megerősíti a lelkünket.

Nyilvánvalóan a szexuális tevékenységet nem lehetett megengedni, ezért a félelem eszközével szigorú szabályozásnak vetették alá. A keresztény vallásokban, főleg a régi katolikus egyházban a szexuális élvezet bűnös és tiltott dolog volt. A közösülés csakis gyermeknemzés céljából történhetett. A meztelenség is bűn lett, mivel a vágyhoz vezetett. A maszturbálás is egy “halálos bűn” volt. Az egyház vadul támadott mindent ami a kundalini felemelésével volt kapcsolatos. A keresztény egyház létrejöttének egyetlen célja volt, a tudás eltávolítása.

Míg a tömegeket megfosztották ettől a tudástól és hatalomtól, a kiválasztott kevesek akik ennek a tudásnak az eltávolítását irányították, szabadon használják ezt az erőt, hogy rabszolgasorba taszítsák a tudatlan világot. A katolikus egyház Jezsuita merénylőiről azt beszélik, hogy még levitáltak is, miközben mit sem sejtő áldozataik imájából szívták el a pszichikus erőt.

1Cloak of the Illuminati by William Henry, 2003

2Ibid.

Habár ez a könyv sok értékes információt tartalmaz ha valaki tud olvasni a sorok között, a szerzőjét is átverték, mert elhiszi hogy a názáreti létezett.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Name_of_Satan.html

Kategória: A Sátánizmus eredete | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s