A Fehér Kápolna

A cikk alján nézd meg az értelmezéseket. Ezek olyan utasítások, amiket követve újraaktiválhatjuk az életerőt, átalakíthatjuk a lelkünket, és Istenné válhatunk. Ez Sátán ajándéka az emberiségnek.

Figyeld meg, a fenti képen a legközelebbi falon lévő képet:

 1. Az isten a 3. szemébe irányítja a szexuális energiáját.
 2. A tollas fejfedője azt a könnyed érzést jelzi, ami ezzel az energiamunkával jár.
 3. A másik Isten egy kúp alakú tárgyat tart, úgy hiszem ez az energia koncentrálását jelzi, mivel az alapja széles, és a teteje egy ponttá szűkül. A koncentrált energiát a 3. szembe irányítja.
 4. A tollas fejfedőjű Isten pénisze alatt láthatunk egy hurokszerű tárgyat, ami a szexuális energia keringtetését jelképezi.
 5. Fent, a kúpot tartó Isten előtt egy Ankh van, az ankh előtt egy másik kúp: az életadó szexuális energia koncentrációja az ankhban.
 6. A kúpot tartó Isten másfajta fejfedőt visel mint az energiát irányító Isten. Úgy tűnik, a kúpot tartó Isten utasításokat ad. Ő még nem érte el azt a magasabb szintet, amit a kúpot tartó Isten. Ezt jelzi a kettős tollú fejdísz, vagyis hogy az Isten már érzi a lebegés érzését. A másik Isten fejdíszének elején egy kobra van (a 3. szemnél), ami azt jelzi, hogy ő már felemelte magában a kundalini energiát.
 7. A tollas fejdíszű Isten felett képek vannak a kígyóról, a koncentráció kúpjáról, és az ankhról.
 8. A rajz túloldalán egy szkarabeusz látható, felette egy gömbbel. Közvetlenül ezalatt a vonalak valószínűleg a sugárzó energiát jelölik. Ezalatt pedig a könnyedséget jelképező tollak vannak. Közvetlenül a másik rajzolat alatt (amiben a szem alakú rajz van, ami szerintem ismét a 3. szemet jelképezi) egy hurokszerű szimbólum látható. Ez azt jelzi hogy a tollas Istennel szemben álló Isten már elérte a halhatatlanságot és az isteni szintet. A fenti képek a tollas Istennel szemben (2 toll) azt jelzik, hogy ő már elérte ezt a szintet, és továbbhaladt hogy felemelje az energiáját, átalakuljon, és újjászülessen, amit a halhatatlanság szkarabeusza jelképez.
 9. A hátsó falon lévő Isten alacsonyabb szinten áll, ezt jelzi a kígyó és az Ankh, amik sokkal alacsonyabban vannak mint az első falon. A pénisze alatt lévő gömb azt jelzi, hogy egy energiagömböt épít orgazmus segítségével, amit a 4. dimenzióbeli 8-9. csakrákba visz.
 10. A legtávolabbi falon lévő képen a pénisze alatt egy hurokszerű rajzolat látható, ami ismét csak a szexuális energia áramoltatását jelképezi. Az utat a halhatatlansághoz.
 11. Mindhárom rajz a halhatatlanság elérésének különböző szintjeit ábrázolja.

Ezek az Istenek hátrahagyták nekünk ezeket a kőbe vésett üzeneteket, azok számára, akik eléggé megvilágosodottak ahhoz, hogy olvassák és megértsék őket, mivel ezeket a kőbe vésett rajzolatokat nem lehet megváltoztatni. Ezek utasítások, és a hieroglifák is mélyen vallásos jelképek. Mi, akik értjük mindezt, arra vagyunk hivatottak, hogy megvilágosítsuk a többieket.

-High Priestess Maxine

 • Középen Amon látható. Látszik hogy ő már elérte az átalakulás szintjét. Úgy hiszem, az állatfejek ezt jelképezik. Az energiagömb a feje felett a 8. csakra, az elejéből egy kígyó emelkedik ki (a kundalini szimbóluma).
 • Az Istennő (valószínűleg a felesége) mögötte ül, és a tenyeréből a kézcsakráin keresztül energiát sugároz Amon 6. csakrájába.
 • Ő a spirituális átalakulás egy alacsonyabb szintjét mutatja. A feje fölött ülő madár azt jelzi, hogy még nem érte el a lebegés állapotát.
 • Amon egy ankhot tart, ezzel jelezve, hogy áramoltatja az energiát, amit a felesége ad neki.
 • A fenti falrészen kígyók és tollak váltakoznak. A középen térdeplő Istennő (Nephtys?) két kört tart, amikről úgy hiszem, a kígyó energiáját tárolják.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/EgyptOne.html
http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/EgyptTwo.html

Kategória: A Sátánizmus eredete | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s