Az eredeti pogány szövegek eltavolítása és megszentségtelenítése

A világ majdnem teljes vagyonát a zsidók irányítják, és ezt a vagyont okkult erők révén szerezték. Ezt a hatalmat erőszakkal távolították el a Dzsentilektől (nem-zsidóktól), a kereszténység eszközével. A Dzsentil Isteneket zsidó archetípusokkal és karakterekkel helyettesítették, az Istenek neveit pedig gonosz Démonoknak, szörnyetegeknek tulajdonították, akiket nyíltan lehet átkozni. A Dzsentil legendákat ellopták, eltorzították, és ezt a szó szerinti szemetet alkották belőlük.

Az Istenek szent szövegei amik a tudást tartalmazták, arra lettek tervezve, hogy segítsenek az emberiségnek lelkük magasabb spirituális szintre való fejlesztésében. Sajnos ezeket szisztematikusan kicserélték a jelentés nélküli rabbinikus badarságra ami megtölti a Talmudot, a Tórát és a bibliát. Az úgynevezett “Tóra” az egyiptomi Tarot eltorzítása. Ugyanez a helyzet a Kabbalával. Ezért tartalmaz a biblia annyi ijesztő figyelmeztetést arra nézve, hogy a Dzsentileket távol kell tartani az okkult tudástól.

A “Yeshua”, vagyis “Jézus” jelentése: “Neve feledtessék el.” Nyilvánvaló hogy mire utal ez a név. A rabszolgák keresztről lógó mocskos királya egy csaló, egy kitalált zsidó karakter, ami a Valódi Istenek helyettesítésére, konkrétabban Teremtő Istenünk, SÁTÁN helyettesítésére szolgál, illetve hogy létezését kitörölje az emlékezetünkből (Neve feledtessék el). Ez nem csak egy hatalmas pofon a Dzsentileknek, hanem egy utálatos dolog Isteneink felé.

Minél többet tanulmányozom az okkultat, minél mélyebbre jutok benne, egyre vakítóbban látható, hogy SÁTÁN az ISTEN.

Ami az eredeti szövegekből megmaradt, azt megváltoztatták, és mára már csak szó szerinti zsidó szemét lett, baromsághalmok, és még több szemét. A modern okkult tanításokat ellepik a héber betűk, a zsidó angyali archetípusok, és gyakorlatilag mindennek a zsidó verzióján alapul. Nyilvánvaló példák (a biblia King James verziójából):

Királyok 2. könyve, 18:27
“És felele nékik Rabsaké: Vajjon a te uradhoz, vagy te hozzád küldött-é engem az én uram, hogy elmondjam e dolgokat, avagy nem inkább e férfiakhoz-é, akik a kőfalon ülnek, hogy azután veletek együtt egyék meg a saját ganéjokat, és igyák meg a saját vizeletöket?”

Jób könyve, 20:7
“Mint az emésztete, úgy vész el örökre, és a kik látták, azt mondják: Hol van ő?”

Jób történetét “Keret” történetéből lopták. Jób eredeti történetét ugariti nyelven, ékírással írták, körülbelül I.e. 1400-ban, szerzője “Ilimilku, az írnok”. Ez az eposz “Keret”-ről, és egy istenről, “El”-ről szól. NEM Jóbról és a kitalált “Jehováról”. Az eredeti szövegben “Sátánt” még csak meg sem említik. Több Dzsentil legenda is van, amiből a Jób-eposz felépül:

  • A Szenvedő és a Lélek

  • A Földműves és a Bírák

  • A Szenvedő és a Barát

Az eredeti szövegekben nem írtak ürülékről.

További rabbinikus mocsok:

Példabeszédek 26:11
Mint az eb megtér a maga okádására, úgy a bolond megkettőzteti az ő bolondságát.

Ézsaiás 19:14
Az Úr beléje önté a szédelgés lelkét, hogy Égyiptomot elhitessék minden dolgaiban; miként a részeg tántorog az ő okádása felett.

Ézsaiás 30:22
És megútáljátok megezüstözött bálványaitokat és megaranyozott képeiteket; kiszórod őket, mint az undokságot: ki innen! szólsz nékik.

Jeremiás 4:4
Metéljétek magatokat körül az Úrnak, és távolítsátok el szívetek előbőreit, Júda férfiai és Jeruzsálem lakosai, hogy fel ne gyúladjon az én haragom, mint a tűz, és olthatatlanul ne égjen a ti cselekedeteitek gonoszsága miatt.

Jeremiás 8:2
És kiterítik azokat a napra és a holdra és az égnek minden serege elé, amelyeket szerettek, és a melyeknek szolgáltak, és a melyek után jártak, és a melyeket kerestek, és a melyek előtt leborultak; nem szedetnek össze, el sem temettetnek, ganéjjá lesznek a föld színén!

A fentiek csak egy kis részét képezik a véget nem érő zsidó mocsoknak ami megtölti a bibliát, aminek célja a Dzsentilek megtévesztése és rabszolgává változtatása. Ezzel helyettesítették Isteneink tanításait. Ezt a beteges szemetet sulykolják a Dzsentil gyerekekbe, illetve emberekbe, egész életükben. Nem csoda hogy ilyen sokan tekintenek negatív módon a spiritualitásra.

Kevesen ismerik az egyiptomi kabbalát. Az Igaz Kabbala egy útmutató egy roppant erős, négy dimenziós meditációhoz; meghatározott kántálással, tónusokkal, vibrálással, és ezek alkalmazásával a lélek különböző aspektusaira. Az eredeti kabbala a rúnákon alapul, amik a Tarothoz hasonlóan a csillagképekre épülnek. Ez csak egy nagyon felületes összegzés, mivel az útmutatások rendkívül összetettek és sok tanulmányozást kívánnak.

A zsidók ezt is kivonták a forgalomból, és a tudást a legmagasabban álló zsidók kezébe helyezték, hogy irányíthassák a világot (ezért van annyi vagyonuk és hatalmuk), és eszközüket, a kereszténységet arra használták fel, hogy megöljék azokat a Dzsentileket, akiknek birtokában volt ez a tudás, mint például a Druidáknak.

Ami a közforgalomban maradt, az a szent tudás eltorzított, meggyalázott maradéka. Ilyen például a “gematria”, amit az eredeti szövegekből torzítottak el, annak érdekében, hogy elvonják a figyelmet ezekről a szövegekről, illetve a zsidó történet a “gólemről”, ami az elemeken alapszik, és az “élet fáján”. A kitalált “YHVH”-t és a zsidó angyali archetípusokat mindig nagy becsben tartják, míg a Dzsentil Istenekre csak úgy hivatkoznak, mint a halál, mocsok és ürülék “qlippoth”-jaira.

Forrás: http://www.666blacksun.com/Desecration.html

Kategória: A Sátánizmus eredete | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s