Spirituális Sátánizmus az újaknak

Ha új vagy a Sátánizmusban, javasoljuk, hogy olvass el mindent ezen az oldalon. Néhány cikk idejétmúlt. Folyamatosan dolgozunk hogy ezeket a cikkeket frissítsük, de a legtöbb információ önmagát magyarázó.

A Joy of Satan tagsága nyílt és ingyenes. Köszönjük az adományokat, ezek segítségével képesek vagyunk a kutatás közben szabadon elérhetővé tenni a tudást. Ami az új tudást és anyagot illeti, mindenkit informálunk.

Javasoljuk, hogy lépj be az e-group-jaink egyikébe. Kattints ide.

Kérdezz nyugodtan bármelyik csoportban, de kérünk hogy olvasd és tanulmányozd az itteni információkat, mivel sok kérdés megválaszolható személyes tanulmányozással. A Sátánizmus tudás és vizsgálat. Ha átolvastad ezt a weboldalt, és komolyan el akarod kötelezni magad Sátán mellett, ez lesz a beavatásod a Spirituális Sátánizmusba.

Miután elvégezted a beavatási szertartást, kezdj el egy meditációs programot. Az erő-meditációk a Spirituális Sátánizmus alapja. Az e-group-okban segítséget kaphatsz a meditációs tapasztalatokkal kapcsolatban. Sok fivérünk és nővérünk a csoportokban ért ezekhez a dolgokhoz.

A következőkben néhány választ megadunk azokra a kérdésekre, amelyek gyakran felbukkannak az e-group-okban a Spirituális Sátánizmust illetően:

1. A Sátánizmusban a szex minden formája szabad – hetero-, homo-, biszexualitás, csoportos szex, stb. A szexuális életed a saját személyes dolgod. Ebbe azok is beletartoznak akik nem kívánnak szexuális életet élni, illetve akik aszexuálisak. A szexuális életed, bármilyen formáját is választod, a te dolgod!

2. A szórakozásra használt drogfogyasztás a te dolgod, a te megítélésed szerint. A felelősség a felelősé. A Spirituális Sátánizmus a lélek megerősítését mesterséges stimulánsok vagy tudatmódosító szerek nélkül hirdeti, de ez az egyéntől függ.

3. Sátán nem követel rabszolgai imádatot. Nem várja el tőlünk hogy “bűnbánóak” legyünk. Sátán tudást ad nekünk és elvárja hogy ezt a tudást felhasználjuk képességeink és lelkünk fejlesztésében. Sátán azt akarja hogy növekedjünk, fejlődjünk, és függetlenek legyünk.

4. A Sátáni ima energiaküldés. Például ha egy szerettünk beteg, gyógyító energiát küldünk neki. Sátánnal és Démonjaival telepatikusan kommunikálunk. Ez a fajta képesség a meditációkkal és az elméd kinyitásával szinkronban erősödni fog. Sátán TÉNYLEG hall minket mikor hozzá szólunk.

5. Az újak számára a hetente végzett rituálék nagyszerűek hogy a lelkük felnyíljon a Sátáni energiára, ami gyönyörű dolog.

6. Azok akik korábban keresztények voltak és most ezt a vallást akarják követni, olvassák végig a Kereszténység Leleplezése című pdf-et.

A cikkek elolvasásakor látni fogod az igazságot. A világot évszázadokon át etették hazugságokkal a kereszténységen és hasonló programokon keresztül. A kereszténység egy hazugság, és semmi más csak egy program a spiritualitás eltávolítására. Ha a Sátánizmushoz fordulsz, tapasztalni fogod hogy a szellemvilág és a saját lelked nagyon is valóságos. Kevesen élték meg a valódi spiritualitást, a lélek megerősítését, az évszázados hazugságoknak köszönhetően. A tanulás és önmagunk megerősítése elűzi a félelmeinket és aggodalmainkat, és bölcsebbek leszünk. A legtöbb Sátánista magabiztos és hozzáértő spirituálisan, és nem fél az úgynevezett “természetfelettitől”, sem a haláltól.

7. Ha kiskorú vagy és keresztény családban élsz, Sátán megérti. Tégy meg mindent amit tudsz amíg felnőttkorba nem lépsz, és ekkor már szabadon gyakorolhatod a vallásodat. Sátán azt akarja hogy követői biztonságban legyenek. Sátán a következőt mondja az Al-Jilwah-ban: “Ne említsétek nevem, sem tulajdonságaim, nehogy megbánjátok; mert nem tudhatjátok a tudatlanok mit tesznek majd.”

8. A Sátánizmusban nincsenek közvetítők. Kérlek olvasd el a következő cikket: No Mediators

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/4Newbies.html

Kategória: Sátánizmus kezdőknek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s