Szertartási kellékek az újaknak

A rituális kellékek a négy elemet jelképezik: tűz, föld, levegő, víz.

AZ ATHAME vagy “szertartási tőr”; “fekete nyelű rituális kés” arra használandó, hogy a 4 irányba mutassanak, és invokálják a Pokol 4 trónörökösét. Az energia és az akarat irányítására szolgál. A LEVEGŐ elemmel áll kapcsolatban. A szertartás férfi energiáit jelképezi.

A CSENGŐt arra használják, hogy jelezzék a szertartás kezdetét és végét. A csengő hangja megtisztítja a levegőt a rituáléhoz. A rituálé kezdetén csengetés közben órajárás irányával ellentétesen fordulunk egyet, míg a szertartás lezárásakor órajárással megegyező irányban.

Az ÁRNYAK KÖNYVE vagy VARÁZSKÖNYV vagy GRIMOIRE a saját személyes naplód, amibe a rituális és mágikus munkákat írod le, kimenetelüket, miket csináltál, mikor és hogyan; szellemekkel való kapcsolatfelvételeket és hasonlókat. Ez egy személyes feljegyzés amiben minden kísérletedet részletesen megőrizheted.

Az ÉGETŐEDÉNY legyen rozsdamentes acélból vagy ezüstből. A TŰZ elemet jelképezi, ebben égetjük el a papírlapokat, amire az imákat és kéréseket írtuk a szertartás során. A pusztító (Fekete) Mágiához ajánlott külön edényt használni, amiben elégethetjük a bábukat, személyes tárgyakat, vagy képeket.

Én mindig külön eszközöket használok a Fekete Mágia munkáihoz. Azért teszek így, mert a Fekete Mágiában nagyon negatív és destruktív energiát használunk. Ez az energia megfertőzheti a mindennapi rituális kellékeket. A legjobb ha a fekete mágiához használt eszközöket külön tartjuk. Idővel kifejlődik saját, erős energiájuk.

A GYERTYÁK a TŰZ elemet képviselik. A sima szertartásokhoz fekete gyertyát használjunk, de ha ilyet nem tudunk szerezni, kék vagy vörös is megteszi. Démonidézéshez fontos hogy olyan színű gyertyát használjunk ami a Démonhoz kapcsolható (lásd “Démonidézés”).

*A keresztény hatalomnak köszönhetően nagyon kevés helyen lehet fekete gyertyát kapni. Tégy meg mindent – de emlékezz, ami a szívedben lakozik, és a szándékaid fontosabbak mint a gyertyáid színe.

A FÜSTÖLŐ a levegő illatosítására szolgál, és hogy kellemes légkört teremtsen a rituális és mágikus munkákhoz. A füstölő kellemes a Démonok számára. Mindig próbáljuk ki az új füstölőket mielőtt szertartásokban használnánk őket. Ha a rituálé megkezdődött, már túl késő, ha a füstölő rossz minőségű. Az olcsó vagy rossz illatú füstölő nagyon zavaró lehet, és sértő lehet a megidézni kívánt szellemek számára is. A füstölők (és füstölőtartók) a TŰZ és a LEVEGŐ elemet is jelképezik.

A RITUÁLIS KÖTELEK nem szükségesek, de jól használhatók kötési varázslatokban, illetve olyan munkákban, amikhez kötélmágia szükséges.

A KRISTÁLYOK sem szükségesek, de felhasználhatjuk a rituális munka felerősítéséhez illetve energiát tárolhatunk bennük.

A SZERTARTÁSI KEHELY a VÍZ elemet jelképezi. A formális rituálék során ebből iszunk bort vagy más italt. Ezüst vagy rozsdamentes acél legyen. A szertartás női energiáit szimbolizálja.

A PENTAGRAMMÁK nem szükségesek, de a FÖLD elem megtestesítéséhez használhatjuk őket. Ezüstből vagy rozsdamentes acélból kell lenniük. *Mindenkinek legyen egy BAPHOMET jelképe az oltárán.

A PÁLCA egy alapvető szertartási eszköz, amit a Jobb Kéz Útjának mágusai használnak. Erősen javaslom hogy NE használj pálcát. A másik neve “ÁTKOZÓBOT” és évszázadokon keresztül arra használták, hogy kihasználják a Démonokat az ellenséges isten nevében. Ez nem egy bölcs dolog hogy ha jó kapcsolatot akarunk kialakítani Démonokkal, mivel a pálca nagyon sértő számukra. A pálcák a tűz elem jelképei.

A FEKETE TÜKRÖT Démonokkal való kommunikációra használjuk.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/RITUALITEMS.html

Kategória: Sátánizmus kezdőknek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s