A Joy of Satan Ministries-ről

“[A Sátánizmus] az emberiség eredeti vallása”

– Sátán

A Joy of Satan Papsága elkötelezte magát az Igaz Sátánizmus visszaállítására. A manapság „Sátánizmus”-ként ismert vallás Igaz Teremtőjének magát Sátánt tekintjük. Az ellenség és a kívülállók sokáig szabadon határozhatták meg Sátánt és a Sátánizmust, hogy megfeleljenek a saját nézeteiknek. Sátán ritkán tudott felszólalni és megmutatni hogy ki is ő valójában, illetve mit képvisel. Sátán egy létező lény. Sok emberrel kapcsolatba lépett az elmúlt néhány ezer évben, és ránk hagyta tanításait az Al Jilwah-ban, a Qu’ret Al Yezid-ben, és más kéziratokban. Ő az eredeti Szarvas Isten.

Sátán semmilyen módon nem felel meg a zsidó-keresztény vagy muszlim leírásoknak, amik oly sokáig terjesztettek róla hamis információt; és nem hasonlít az Anton Szandor LaVey által írt Sátáni Bibliában megjelenő karakterhez sem. Hogy valaki igazán megismerje Sátánt, személyesen kell megismernie, előítéletek és elvárások nélkül. Rá fogsz jönni hogy egyáltalán nem felel meg annak az elgondolásnak hogy ő “gonosz”, amit eszetlenül és ostoba módon hajtogattak vele kapcsolatban évszázadokon keresztül.

Sajnos a külső forrásokból való információszerzés nagyon elterjedt a Sátánizmusban, mivel a keresztény egyház szisztematikusan eltávolította és megsemmisítette a tudást. A keresztény egyház elterjesztett egy kitalált történelmet, ami beleillik a terveikbe, vagyis hogy a spirituális tudást és hatalmat pár ember kezében tartsák, az emberiség kárára.

Néhány cikk ami ezen a weblapon található, elavult a több tudás fényében. A Sátánizmus maga a tudás, és én személy szerint folyamatosan végzem a kutatásokat, hogy feltárjam az elnyomott ősi tudást. Ahogy időm engedi, mindent megteszek hogy frissítsem az oldalt.

A Joy of Satan Papsága nem ismeri el a judaizmust, kereszténységet és iszlámot legitim vallásokként. Valójában ezek olyan programok, amiknek célja a spirituális tudás helyettesítése hazugságokkal és hamis információkkal, s eközben dollármilliárdokat és pszichikus energiát csikarnak ki az emberekből, kihasználják az emberi nyomorúságot és szenvedést hogy hatalmas vagyont, spirituális tudást és hatalmat összpontosítsanak egy a “kiválasztott” kevesek kezében. A judaizmus és a kereszténység is nagyon új, annak ellenére hogy ők ennek ellenkezőjét állítják. A legújabb nagy “vallás”, az iszlám is csak kevesebb mint 1000 éve jelent meg.

Úgy találtuk, ezek a programok a korábbi vallásoktól lopott, eltorzított tanításokra helyezték alapjaikat, és semmi nincs ami tényleg az övék lenne.

Ugyanígy viszonyulunk a “Wicca”-hoz és az “Újpogányság”-hoz. Mindkettő új (a 20. században alakultak ki), és az eredeti vallások eltorzított változatai, amik megfelelnek a zsidó-keresztény programnak, vagyis hogy az emberiséget rabszolgasorba vessék az igaz spiritualitás eltávolításával.

Az a célunk, hogy felnyissuk az emberek szemét az igazságra, és felfedjük az összes hazugságot amit a nemrég kialakult “vallások” találtak ki Sátánról, a Sátánizmusról és a Sátánistákról.

Nem ismerjük el azokat a csoportokat amik Sátánt vagy a Sátánizmust a zsidó-keresztény szemlélet szerint jellemzik, és azokat sem, amik – mint Anton LaVey Sátán Egyházának tagjai – nem tekintik őt valóságos lénynek.

Az oldalon található információ hosszas kutatómunka, illetve Sátán sok tanítványával valamint Démonaival való személyes kapcsolat eredménye. Ezek a Démonok elvezettek minket az igazsághoz a valódi Sátánizmus eredetét illetően. Javasoljuk, hogy nyitott elmével, szabadon olvassátok ezeket az információkat. Csak ha az elme teljesen szabad és programmentes, akkor jöhet az igazi megvilágosodás és a tanulás.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Welcome.html

Kategória: Sátánizmus kezdőknek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s