Tanulás

A legtöbb könyvesbolt okkult részlege tele van hamis információkkal és hazugságokkal. Ha eléggé nyitottak vagyunk, Sátán és a Démonok tanítani fognak minket. Legyen nyitott elménk, és tegyünk félre minden múltbéli programozást. Ez a kulcs. Imával kommunikálunk, és a csenddel hallgatunk. Én minden nap imádkozom, az ima után pedig csendben vagyok, és nyitott maradok. A válaszok útmutatások vagy jelenések képében érkeznek.

Ha a harmadik szemed teljesen nyitva van, képes leszel látni a Démonokat miközben beszélnek. Nincs szükség többé az idézés folyamatára. Minél közelebb állsz Sátánhoz, a Démonok maguktól jönnek majd. Ez egy gyönyörű dolog, mivel ők a tanáraink és barátaink. Rosszul vagyok attól amit a grimoárokban olvastam. Mint minden amibe az ellenség beleütötte az orrát, ezek az írások is arra tanítanak, hogyan pusztítsuk el az igaz spiritualitást. Sose légy tiszteletlen vagy arrogáns a tanáraiddal. Ez az egyik legjobb lehetőség a tanulásra amit felkínálnak nekünk, és szent dolog.

Ha megidézel egy Démont, nincs szükség „engedélyre a távozáshoz”. Hagyd hogy odajöjjenek, tanítsanak, vezessenek. Ne pocsékold az idejüket. Tedd át gyakorlatba a tanultakat hogy jobbá tedd magad. Tehetünk démon barátainknak egy szívességet: harcoljunk a spirituális tudatlanság és butaság ellen. Tudassuk azokkal akik félre lettek vezetve a népszerű okkult könyvek által, hogy mekkora tévedésben élnek, bármikor is találkozol velük vagy ilyen témájú írásokat látsz az interneten. Én mindig felemelem a szavam.

A legtöbbet tapasztalat útján tanultam. Semmi nem fogható hozzá. A helyesen megírt könyvek is csak útmutatóként szolgálnak. A legnagyobb akadály a tanulásban az, amit már feltételezel, vagy arra tanítottak hogy feltételezz. Úgy nézz a dolgokra ahogy vannak, rengeteg tudás az orrunk előtt van, csak nem látjuk, mert arra tanítottak hogy ne lássuk.

Ha összebarátkozunk Démonokkal, az életünkben sok dologról gondoskodni fognak, anélkül hogy kérnünk kellene, például igazságot szolgáltatnak.

Az ellenséges vallások miatt az emberiség évszázadokig el volt vágva a spirituális segítségtől. Spirituálisan tudatlanok maradtunk.

A Démonok csendben vártak. Eljött az idő, hogy agresszívan legyőzzük a tudatlanságot és az elesettséget ami annyi ideig rabszolgasorban tartott minket. Mikor az emberiség végül áthidalja a szakadékot ami elválasztja az ősi spirituális tudástól, az emberi faj egy emberként fog tovább lépni.

– HPS Maxine Dietrich

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/LEARNING.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s