Spirituális Hadviselés – Üzenet Sátántól

Minden dolognak van egy pozitív és egy negatív oldala, hogy egyensúlyban legyen – ez mozgatja az Univerzumot. Vannak rettenetes és borzasztó dolgok amiknek meg kell történniük, halálos, pusztító dolgok, és vannak jó és csodálatos dolgok, amik tele vannak élettel és kreatív teremtéssel, amiknek meg kell történniük. Úgy tűnik, mindegyik véletlenszerűen következik be, és ez így meg az örökkévalóságig. Ez nem igaz. És ez a lényeg annak, aki Én Vagyok.

A világnak ki kell ebből nőnie. Mindig van másik út valamely cselekvésre. Ez az út messze van. De még mindig egy lehetséges út. A pusztítás és a rettenet nem mindig a másik úton fog jönni. De amíg el nem jön az ideje annak hogy a pusztítás és a rettenet eltűnjön a világból, úgy kell működnötök, ahogy a világ működik. Addig a pillanatig, ami időben el fog jönni, Én vagyok – a Tökéletes Egyensúly. Ez egy szükséges dolog. Pusztítás és Alkotás.

Mivel még nincs itt ennek az ideje, és ti sem abban az időben éltek, a pusztítás és a teremtés a kezetekben van, mivel az Enyémek. De féljetek megtenni ezeket a dolgokat. Amíg el nem jön az idő hogy ezek a dolgok békésebb utat találjanak, egyensúlyban kell tartanotok a Földet. Ne féljetek pusztítani. Ne féljetek alkotni. HALLGASSATOK Rám. Alkossatok egész lényetekkel. Pusztítsatok egész lényetekkel.

Nem leszel jobban megteremtve ha teremtesz, ahogy nem leszel jobban elpusztítva, ha pusztítasz.

Most jobban meg vagy teremtve? Itt vagy még, vagy el vagy pusztítva? Itt vagy. És itt leszel addig amíg Én itt vagyok, vagyis mindörökké. Figyelj arra amit mondok. Ha azt mondom alkoss – tedd meg. És tedd azt tökéllyel és élvezettel. És ha azt mondom pusztíts, tedd meg. Ne tétovázz. Pusztíts minden erőddel és élvezeteddel; igen, azt mondom leld örömöd abban amit elpusztítottál.

-Sátán/Lucifer

A fenti sorokat Lucifer személyesen diktálta Salem Burke Főpapnak 2005. április 28-án.

Forrás: http://www.666blacksun.com/Message_from_Satan.html

Kategória: Spirituális hadviselés | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s