Az Aura

Mindennek van aurája, legyen az élő vagy élettelen dolog. Az aura egy energiamező, amit az atomok és molekulák rezgése hoz létre, amiket minden anyag tartalmaz. Maga a világegyetem is rezeg egy bizonyos frekvencián, és a gravitáció, ami mindent összetart, szintén elektromágneses természetű.

Mindenkinek egyedi aurája van, egyedi, mint egy ujjlenyomat. Nincs két egyforma aura. Felhasználhatjuk védelemre, vonzásra, befolyásolásra, bénításra, sőt, akár gyilkolásra is. Ez a bioelektromos mező, ami körülveszi az élőlényeket, programozható – az elme erőivel. A gyakorlottak, akiknek aktív a harmadik szemük és tisztán látják az aurákat, és azok színéből, erejéből, méretéből és alakjából kiolvashatja a személyes információkat.

Hogy lásd a saját aurádat, menj egy könnyed transzállapotba. A harmadik szemednek már nyitva kell lennie.

Tartsd magad elé a kezed, ha lehet, sötét háttér legyen mögötte. Kezdetnek néhány halvány vonalat kéne látnod a kezed és az ujjaid körül. Minél jobban ráhangolódsz erre, mint minden másban (gyakorlat teszi a mestert), ebben is jobbá válsz. Minél jobb vagy a saját aurád vizuális érzékelésében, hamarosan mások auráját is látni fogod, puszta ráhangolódással. Később látni fogod a színeket, rétegeket és formákat.

Az aurát sokkal könnyebb érezni mint látni. Az erő-meditációk rendszeres gyakorlása megnöveli az érzékenységünket az energiákra. A mágiában lényeges az energia kezelése. Futtasd végig az egyik kezed a másik kezed, vagy alkarod fölött. Érezned kell az energiát.

Barátok vagy családtagok auráján is gyakorolhatod ezt, ha őket is érdekli és megengedik. Ez fejleszteni fogja az érintési érzékenységedet.

Az aurád megerősítéséhez és felépítéséhez energiát kell szerezned. Ezt az energia-meditációval könnyen megteheted. A Hatha (fizikai) Jóga és a Tai Chi is segíthet aurád erősítésében. Mindkettő kiegyensúlyozza az aurikus energiákat.

Az aura tisztítása is nagyon fontos. Egy tiszta, egészséges aura megerősíti az immunrendszert és megakadályozza hogy a káros energiák behatoljanak a testünkbe. Majdnem minden ártó entitás láthatatlan puszta szemmel. Az energiák, mint azt a legtöbb fizikus tudja, lebontható szubatomi részecskékre, például a fény fotonokra. Egy erőteljes aura által kibocsátott sugárzás elégeti ezeket a káros energiákat és entitásokat mielőtt azok kárt okozhatnának.

Olyan rituálék után, amiben fekete mágiát alkalmaztunk, muszáj megtisztítanunk az auránkat, erős fehér fény segítségével. Nem számít mennyire kicsi átkot bocsátottunk el, vagy mennyire kis ideig csináltuk, ezt minden olyan gyakorlat után meg kell csinálni, amiben negatív vagy pusztító energiát használtunk. A csakrákat is meg kell tisztítani és megerősíteni, vagyis erős fehér fénybe kell burkolni minden egyes csakrát. Ez megszabadít a megmaradó negatív energiáktól, amik másképpen kárt okoznának. Ez az energiák visszapattanását is megakadályozza. Ne siess, tart ameddig tart. A megelőzés mindig jobb, mint később a problémák.

Az erőteljes aura egészséget, boldogságot, karizmát, energiát ad. Akiknek gyenge az aurájuk, általában depressziósak és rossz az egészségük. Személyes energiánk hatással van a környezetünkre és kihat a sorsunkra is. A gyenge aurájú emberek gyakran vonzzák a balszerencsét.

Az aurát programozni is lehet, hipnózis segítségével. Olvassátok el a hipnózisról szóló cikket is, hogy a most következő gyakorlatokból a legtöbbet hozhassátok ki. Mikor az aurával és a tudatalattival dolgozol, mindig légy 100%-osan tiszta a kívánt eredmény minden nézőpontjában. Nem akarunk olyan szerelmet aki nem elérhető. Nem akarunk olyan pénzt, ami tragédiával kerül hozzánk – erre akartam kilyukadni. Az elmével végzett munkánál, úgy mint a szertartásos mágiában, az energia a leggyorsabb és legkönnyebb utat választja, hogy meghozza nekünk a kívánt eredményt, és ha nem vettük figyelembe a dolog minden lehetséges aspektusát, az irányítatlan energia az elérhető lehetőségeket fogja keresni. A szín különösen fontos az aura programozásánál. Alább találhatók a példák, hogy hogyan programozhatjuk be hatékonyan az auránkat, hogy megcsináljon számunkra bizonyos dolgokat:

Szerelmet akarsz:

Vizualizáld az aurádat transzállapotban, minél mélyebb, annál jobb. Lélegezd be az energiát, és mondd el a következő megerősítést többször, jelen időben:

“Az aurám magamhoz vonzza a számomra tökéletes szerelmi/szexuális partnert/lelki társat/akármit.” Úgy változtasd a megerősítést, hogy megfeleljen az egyéni szükségleteidnek. Az energia belélegzését végezd el 5-10 szer, miközben elmondod magadban a megerősítéseket, és akarod hogy a kívánt dolog megtörténjen.

Meghatározott személy szerelme/szexuális vágya/figyelme:

“Beprogramozom az aurámat hogy magamhoz vonzza és hasson ________ aurájára. Nagyon vonzónak talál engem, és szexuálisan ellenállhatatlannak.”

Védelmet akarsz/védelemre van szükséged:

Lélegezz be erős fehér-arany fényt. Minden oldalról lélegezz be, és középen találkozzon az energia, legyen egyre fényesebb. A kilégzéssel terjeszd ki, és tedd még fényesebbé.

A megerősítés: “Az aurám nagyon erős és mindig megvéd engem.”

Ha rendszeresen csináljuk, ez a gyakorlat egy erős, védelmező energiamezőt alkot körülöttünk.

Jó benyomást akarsz tenni:

Az erőteljes aura gyakran befolyásol másokat, hogy szívességeket tegyenek nekünk.

Megerősítés: “Az aurám nagyon pozitív benyomást kelt _______-ban.” Ha állásinterjúra készülsz, a ____ helyén mondd: “a személyekben akik holnap meghallgatnak”. “Az emberekben akik hallják a beszédemet, a csoportban, stb.” Mindig jelen időben mondd el a megerősítéseket. A tudatalatti nem érti a “fog” szót (jövő idő), és a “fog” soha nem jön el.

Távol akarod tartani a nemkívánatos egyéneket:

Lélegezz be fehér fényt, mint a Nap fénye. A fehér fény visszaver és elűz.

“Az aurám taszítja, és félelmet kelt ________-ben, és _______-t mindig távol tartja tőlem.”

Meg akarod gyógyítani magad:

A gyógyításhoz sok energia kell. A Nap energiájának beszívása tökéletes az aura megerősítésére. A Nap az összes csakra színét tartalmazza, a legtisztább és legélénkebb formájukban. A Nap (666) az egyik legerősebb energiaforrás. Ha valaki beteg, a beteg testrészt uraló csakrának felborult az egyensúlya. A gyógyuláshoz az adott csakra színével és annak ellentettjével is dolgoznod kell, hogy egyensúlyt teremts.

Lélegezd be az beteg testrészhez tartozó csakra színenergiáját, és mondd el a megerősítést:

“__(szín)____ színű energiát lélegzek be, ami kiegyensúlyozza a ________ csakrámat és meggyógyítja a ___(testrész)___-emet.”

Ha készen vagy ezzel, lélegezz be fehér energiát hogy kiegyensúlyozd az aurád. Mások auráját is lehet befolyásolni és programozni.

A fentieket elolvasva nagyjából látnod kell mik a lépések, és képesnek kell lenned saját megerősítéseket is kitalálni.

Szeretteid megvédése:

Tégy erős fehér-arany színű fényt az adott személy köré. Mély transzban hatékonyabban működik a dolog.

“Erőteljes, védelmező aurát helyezek _______ köré. Ezt rendszeresen kell csinálni. Akkor ajánlatos csinálni, mikor az adott személy alszik.”

Vágyat akarsz ébreszteni valakiben:

Burkold erőteljes vörös vagy narancssárga aurába a személyt.

“ ________ ellenállhatatlan szexuális vonzódást/vágyat érez irántam. ________ szexuálisan ellenállhatatlannak talál engem.” Szexuális mágiát is alkalmazhatsz önkielégítéssel, és az energiát a kívánt személy aurájába vezetheted. A legjobb ha egy vasárnapi vagy keddi napon kezded el, növekvő Hold idején. Viszont soha ne csináld ezt, mikor a Hold a Szűz nőtlen jegyében van.

Szerelmet akarsz ébreszteni valakiben:

Tégy erős zöld aurát a személy köré. Érezz erős szerelmet iránta miközben programozol.

“_________ mélyen és irányíthatatlanul szerelmes belém.” “_______ megszállottan szeret engem”, stb… Ebben a munkában is használhatsz szexuális mágiát, mint az előzőnél. A legjobb ha pénteken, növekvő Hold idején kezded el.

Mások meggyógyítása:

Vizualizálj egy erős fehér-arany színű ragyogó aurát, ahogy körbeveszi az adott személyt. Használj színenergiát is (lásd fentebb az öngyógyításnál).

“Erős, gyógyító energiát teszek ________ aurájába; ez az energia hatásosan leküzdi a __(betegség)_____-t és visszaállítja __(személy)__ tökéletes egészségét.” Súlyos betegség esetében ezt minden nap el kell végezni. Mások gyógyítása nagyon kimerítő lehet. Ha tapasztalatlan vagy, a legjobb ha csak távolról gyógyítasz. A közvetlen kapcsolat a beteggel veszélyes lehet, például ha a tenyércsakráinkkal akarunk energiát bevinni az aurájába, ugyanis a betegség átszívódhat a gyógyítóba. Az ilyen, közvetlen gyógyításhoz nagyon erős aura kell, és minden gyógyítás után alaposan meg kell tisztítani. A leghatásosabb, ha a Nap energiáját használjuk.

FEKETE MÁGIA ÉS GYILKOLÁS:

Gyilkolás:

Ezt akkor a legjobb csinálni mikor a sértő fél alszik. Burkold be a személyt fekete aurával, mivel ez felkészíti az ő auráját a pusztító energia befogadására. Ezután engedd szabadjára a gyűlöleted. Vizualizáld újra és újra, pontosan hogyan akarod hogy ez a személy meghaljon, közben érezd a gyűlöletet.

“Erős, pusztító aurát helyezek ________ köré, ami folyamatosan az ő haláláért dolgozik.”

Legjobb ha szombaton vagy kedden kezdjük el, fogyó Hold idején. Minden ilyen munka után tisztítsd meg az aurád és a csakráidat.

Balszerencsét és/vagy kárt akarsz okozni:

Ha a saját aurád elég erős, elég annyi hogy ülsz, és dühös vagy az illetőre. Úgy találtam, fontos hogy ellazult, de dühös módon vizualizáljunk egy meghatározott balszerencsét.

A fekete mágia minden munkájában attól függ az eredmény, hogy milyen erős az érintettek aurája. Az áldozat aurájának gyengébbnek **KELL** lennie, mint a mágusé. Ha az áldozat aurája erősebb, az átok visszapattanhat, mivel az erős aura természeténél fogva visszaveri a negatív energiákat. Néhány ember alapvetően erős aurával rendelkezik. Ez a korábbi életekben gyökerezhet. Ha egy erősebb aurájú embert támadsz meg, érezni fogod az ellenállást. Építsd fel az aurádat rendesen, mielőtt bármi ilyesmit csinálsz.

-HPS Maxine Dietrich

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/AURA.html

Kategória: Meditációk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s