A Szeplőtlen Átverés

Bevezetés a Kozmikus Összeesküvésbe

Az IGAZSÁG az UFO-k, idegenek, Angyalok, Démonok, vallás és az emberiség múltjának és jövőjének kapcsolatáról

Ezen a bolygón évezredek óta dúl a harc. A harc az emberek tudatának és akaratának irányításáért. Sokan úgy tanultak erről, mint a harc Isten angyalai és Sátán Démonjai között. Valójában ennél sokkal alattomosabb dologról van szó.

A kozmikus viszonyok összeesküvése a mi bolygónk lakói ellen lett létrehozva, egy idegen befolyás által, ami annyira álnok, ravasz, fortélyos és gonosz, hogy még a legnagyobb elmék sem tudták felfedni a jelenlétét. Az elmúlt ötven évben az “istentelen” tudósok jóvoltából olyan technológiai fejlődés ment végbe a bolygónkon, ami arra késztette az idegen jelenlétet, hogy fokozza az emberi fajjal kapcsolatos terveit. Eközben a lepel elkezdett lehullani tevékenységükről, és az igazság végül napvilágra került.

Az ember történelme

A legjobb ha a legelején kezdjük. A biblia szerint az Isten megteremtette az eget és a földet. Egyáltalán nem ez történt. Az univerzumot alkotó anyagot nem teremtették. Mindig is létezett, és mindig létezni fog valamilyen formában. Nincs Isten aki a semmiből alkotott mindent, viszont léteznek olyan életformák, amik elhitetik velünk, hogy ennek az Istennek a hírnökei. A Föld a természetes erők eredményeként jött létre, amik mindig is voltak és mindig is lesznek. A bolygón lévő életet nem teremtették, hanem kifejlődött, ugyanúgy mint a sok milliárd másik élhető bolygón.

Az Istenek “megteremtik” az embert

Évmilliónyi evolúció után, a modern ember őseit meglátogatta egy földönkívüli faj, ami a később emberré váló főemlősökben potenciális rabszolgákat látott. Ezt a földönkívüli fajt később “Elohim”-ként ismertük meg, ami héberül “Istenek”-et jelent. Ez a faj összekeverte a saját DNS-ét a fejlődő emberével, és “megteremtette” a hibridet, ami intelligensebb volt. Ez volt az a tulajdonság amivel az Elohim leendő rabszolgáinak rendelkeznie kellett, hogy megfeleljünk céljaiknak. Először ez a hibrid mutáció nem volt képes szaporodni (mint a ló/szamár hibrid, vagyis az öszvér) és az Istenek úgy gondolták, képesek lesznek szabályozni a mutáns ember népességét azzal, hogy sterilnek alkotják meg. Számításaikba hiba csúszott, mikor az Istenek vezető genetikusa megtagadta felettesei parancsait, és képessé tette a mutáns embert a reprodukcióra. Ezt az eseményt nevezik a buta emberek “az ember bukásának”, mert nem képesek meglátni az igazat.

Nem a szaporodás képessége volt az egyetlen amit az Istenek megpróbáltak elvenni az embertől. Genetikailag az Isteneknek nem volt olyan génjük, ami az emberekben és az állatokban beindítja az öregedés folyamatát. Megváltoztatták a saját DNS-üket, így nem öregedtek. Mikor az Elohim vezetői rájöttek hogy az ember már képes szaporodni, féltek hogy a lázadó genetikus a génjeiket is megváltoztatja majd, hogy ne öregedjenek. Ezért az embereknek tilos volt belépni az Elohim létesítményeibe. Az emberi “elűzték” Isten jelenlétéből.

Háború a Mennyben

A lázadó genetikust megrótták azért mert engedély nélkül módosította az ember DNS-ét, és a saját népe is kivetette. Ő úgy hitte, az életet nem szabad rabszolgasorba hajtani, hanem hagyni kéne hogy magát irányítsa. Az Elohim más tagjai is támogatták a tudós nézeteit, és megpróbálták rábeszélni a többi Istent, hogy ne használják rabszolgaként az embert. Erőfeszítéseik eredménye az lett, hogy őket is elűzték.

A Nefilimek

A lázadó idegenek elhatározták, hogy azért is eltávolítják az ember génjeiből az öregedésért felelős összetevőket, de nem tudtak bejutni a genetikai laboratóriumba az idegen hajón. Hogy legyőzzék ezt az akadályt, az idegenek párosodtak az emberi hibridekkel, így a gyerekeik többet tartalmaztak az idegen génekből, de azokat nem, amik az öregedés megállításához kellettek volna.

A Vízözön

Az Istenek, akik nem lázadtak fel, rájöttek mi történt, és elhatározták, hogy a lázadók megállításának egyetlen módja, ha egy hatalmas vízözönnel elpusztítják a mutáns embereket és leszármazottaikat. Az Elohim megmentett egy csoport embert, akik nem párosodtak a lázadókkal. Ezek az emberek lettek az Elohim szolgái az elkövetkezendő évezredekben.

A Torony

Idővel az ember kezdte megérteni az Istenek módszereit. Asszisztáltak nekik a légi- és űrjárműveik kezelésében, illetve megfigyelték ezeket. Terveket kezdtek szőni arról, hogy megépítik saját járműveiket egy kilövőállomással együtt, amik segítségével “elérhetik a mennyeket”, ahogy az Istenek tették.

Az Istenek tudták, hogy ha engedik az embernek megépíteni ezeket a járműveket és saját tornyukat, rabszolgatartói napjaiknak hamarosan vége. Éppen ezért még egyszer megváltoztatták az emberiség génjeit, különböző nyelveket, megjelenést és végül kultúrát adva nekik. Ezzel elérték hogy az ember ne jelentsen fenyegetést az Istenek státuszára nézve. További információért lásd a Bábel Tornya című cikket.

A Nagy “ÉN”

Végül az Istenek visszatértek a bolygójukra, egy olyan emberiséget hagyva maguk után, ami évmilliókkal fejlettebb volt annál, mint amilyennek természetes úton kellett volna lennie. Azóta sok különböző idegen faj látogatta meg a bolygónkat, ezek közül néhány elhatározta hogy letáborozik, és a saját céljaira használja a birkanyáj-szerű emberiséget.

Az egyik idegen faj különböző energia-entitásokból áll, amik a létezésnek egy olyan síkján élnek, amit korlátozott érzékelésünkkel nem tudunk megtapasztalni. Ezek az energia-entitások képesek az agy által létrehozott elektromágneses energiákat átalakítani a saját céljaiknak megfelelő energiaforrássá. Az erős érzelmi állapotokon élősködnek, mint a félelem, bűntudat és szenvedély. Éppen ezért remek otthonra találtak a vallások szent templomaiban, elszívva a gyülekezet érzelmi energiáit. Ezek az entitások Ábrahám ideje óta használják az emberiséget saját energiaforrásuknak, mikor is az egyik ilyen entitás szövetséget kötött hogy ő lehessen a zsidók Istene, a törzs férfitagjai fitymájának egy darabjáért cserébe.

Az Angyalokról és Ördögökről

Az energia-entitások több más idegen fajt toboroztak, hogy különböző fizikai feladatokat vigyenek véghez, hogy irányítsák az emberi nyájat. A fő pásztorok a humanoid reptilianidák (gyíkemberek), akik közvetlenül az energia-entitások felügyelete alatt dolgoznak. A reptilianidák mentálisan kivetített álarcok mögé bújnak, így az emberek számára – a helyzettől függően – angyalokként vagy Démonokként jelennek meg, és félelmet vagy szenvedélyt generálnak az emberben, hogy csillapítsák az “Istenek” éhségét.

Több információt a különböző idegen fajokról és szerepükről a kozmikus összeesküvésben a “Ne bízz benne!” című cikkben találtok.

Jézus, az idegen hibrid

Manapság egyre többet olvashatunk az idegenek emberrablásairól, és reprodukciós genetikai kísérleteikről, amit az embereken végeznek akaratuk ellenére. A módszereik ugyanazok mint amiket évezredekkel ezelőtt is használtak. A “szeplőtlen fogantatás” amiről a bibliában olvashatunk, manapság is megismétlődik az idegen űrhajókon szerte a világon. Máriát egy ember/idegen hibriddel termékenyítették meg, és Jézus volt aki összekapcsolta az embereket az Istenekkel. Jézus felemelkedett egy várakozó űrhajóba, és milliónyi ember vár a lehetőségre hogy csatlakozzon hozzá a felhők között, az Új Jeruzsálemben. Több információért lásd a Jézus egy kiborg és “A függetlenség napja, avagy a Mennybemenetel” című cikket.

Az emberiség elleni összeesküvés

A vallást csak eszközként használták arra, hogy az embert tudatlanságban tartsák és megosszák, nehogy újra fenyegetést jelentsen az Istenek számára. Ez ment évezredekkel ezelőtt is, és ez megy ma is. Az az igazság, hogy “Isten” nem más mint a manipuláció eszköze. Most hogy tudjátok az igazat, ne támogassátok az átverést! Tépjétek el a megalázkodás láncait amit ezek a lélekvámpírok kovácsoltak nekünk! Vessünk véget az állandó népirtásnak azzal, hogy megtanítjuk a gyermekeinknek, kérdőjelezzék meg a vallás mítoszait. Legyen az “ego” a csatakiáltásunk, és az “értelem” a győzelmi lobogónk!

Forrás: http://www.luciferianliberationfront.org/deceive.html

Kategória: Földönkívüliek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s