A Rúnikus Kabbaláról

Nem létezik nagyobb átok a keresztény egyház, a hamis „Isten” és társasága számára, mint a Rúnák.

Mágikus tapasztalataim azt mutatják, hogy nincs hatásosabb erő mint az erővel bíró szavak vagy szótagok vibrálása, ezekkel sokkal könnyebb változást idézni elő az anyagi világban. Megerősítésekkel és vizualizációkkal ez a mágia legerősebb formája.

„Kezdetben vala az ige” – Thoth

A Rúnikus Kabbaláról

Kevesen tudják mi is valójában a kabala, köszönhetően annak, hogy a tudást eltávolították, és a katolikus egyház halomra gyilkolta azokat, akiknek birtokában volt a bölcsesség, nevezetesen az idegen papokat és spirituális vezetőket. A mágia ezen aspektusát nagyon mélyen átvizsgáltam, és a rúnákkal is dolgoztam, s úgy találtam, kivételesen erősek. A kutatás még mindig tart, és ahogy haladok, majd közlöm az új információkat.

Tisztítsuk meg a dolgot a sok baromságtól…

Sok különböző, ismert okkult kézirat történelmét tanulmányozva azt láthatjuk, hogy közel mindegyiket drasztikusan megváltoztatták. Úgy tűnik minden fontos iratban benne volt egy izraelita keze, akár csak “megfejtette” vagy “lefordította” vagy “segített” összerakni. Mivel a népesség nagyon kis részét teszik ki, úgy tűnik, ezek az emberek mindig szüntelenül azon dolgoznak, hogy a kulcsfontosságú dolgokat ők irányítsák. Ennek eredményeként az idegen népek spirituális szövegeit megszentségtelenítették, hogy eltávolítsák a mágikus tudást és az idegeneket megfosszák az okkult erőktől.

Erről többet tudhattok meg itt: Az ellopott Kabala

A LEGJOBBAN KIDOLGOZOTT ZSIDÓ MESTERMŰ A BIBLIA, A LEGJOBBAN KIDOLGOZOTT ZSIDÓ TEREMTMÉNY PEDIG A NÁZÁRETI KARAKTERE.

Úgy tűnik, a rúnák hihetetlen veszélyt jelentettek a katolikus egyházra, mivel a rúnák használatáért, vagy pusztán ismeretükért halálbüntetés járt. A kereszténység, a zsidó vallás eszköze levadászta és tömegesen gyilkolta a druida papokat, vallási vezetőket, és sok más idegen pogány mágust is eltett láb alól, kis híján kipusztítva a fajtájukat. Éppen ezért a rúnamágiáról elérhető könyvek a fősodrású könyvesboltokban mind tévesek, hibásak.

Például a rúnák legfontosabb kiejtéseit általában amerikai angolban adják meg. Ez a hiba teljesen nyilvánvaló. A rúnák germán és skandináv eredetűek, miért akarnánk amerikai angol nyelven vibrálni őket??? Egyébként a rúnák vibrálása a legerősebb módszer, ez az alapja az Igaz Rúnikus Kabbalának. Az elérhető információk alapján nyilvánvaló hogy a germán umlautot illetve sok torokhangot elhagytak, amik pedig nagyon fontosak a rúnák helyes használatához.

Nemrég mikor épp mély meditációban vibráltam egy bizonyos rúnát, Sátán eljött hozzám, és azt mondta: “pörgesd teljesen az R-eket.” Ehhez gyakorlás szükséges azoknak akiknek ez nincs meg az anyanyelvében, de idővel menni fog. Mikor elsajátítjuk a helyes vibrálás módját, látni fogjuk hogy mágikus munkáink eredményei egyre jobbak lesznek. Az határozza meg a munkálkodás erejét és sikerét, hogy mennyire helyesen és simán vibráljuk a rúnát, illetve annyiszor amely szám a rúnához köthető.

Sokan nem is tudják, de létezik egy gótikus kabala, egy föníciai kabala, és görög kabala is többek között. A Kabala eredetileg Egyiptomból származik. Az eredetileg egyiptomi kifejezést: “Kezdetben vala az ige” az Ősi Egyiptomból lopták (A képmutató zsidó Yaweh helyettesíti Ptah egyiptomi Istent), Lásd: 101 Myths of the Bible by Gary Greenburg Š 2000 11-13. oldal.

Az egész univerzum vibrál, és a vibrációval mi is nagyban megerősíthetjük a lelkünket, és felerősíthetjük a mágiánkat. Az eredeti ábécé csillagképeken alapul. A zsidók megpróbálták azt állítani, hogy “A héber az eredeti nyelv és ábécé”, de ez nem így van. A megfelelő kutatással és megbízható, világi források és szövegek használatával láthatjuk hogy a héber nyelv a főníciai és más, a hébert megelőző nyelvekből származik. A héber hasonlóságokat mutat a hindi nyelvvel is, abban hogy a betűk hasonlók és sok, a hindiből eredeztethető szavuk van. Bárki akinek van egy kis értelme, láthatja hogy a bibliát azért írták, hogy olyan történelmet és státuszt adjanak a zsidóknak, ami sosem volt nekik és amire sosem voltak jogosultak.

A rúnákat vissza lehet vezetni az ősi föníciai és ékírásos kéziratokra. Ez adja az erejüket. A helyes kiejtés sajnos majdnem teljesen elveszett köszönhetően a spirituális tudás szisztematikus elpusztításának, és erre a héber baromságra való cserélésének.

– Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://www.666blacksun.com/Runes/index.html
http://www.666blacksun.com/Runes/Runic_Kabalah.html

Kategória: Meditációk | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s