A Fekete Mágiáról

Az életben az emberek tesznek más emberek érdekében, és persze ellenük is, mivel tudják hogy úgyis megússzák. Ez főleg az emberiség alacsony szintű spiritualitásának köszönhető, ami a tudás eltávolításának következménye. Ritkán találkozunk igazán komoly igazságtétellel, és a legtöbb emberbe belesulykolták hogy viseljen el mindenféle igazságtalanságot és abúzust. Ha mindenki erős lenne spirituálisan, az emberek sokkal megfontoltabbak és körültekintőbbek lennének az emberi kapcsolatokban. A társadalom és az emberi faj egésze egy magasabb szintre emelkedne.

Léteznek természeti törvények. Az egyik az, hogy egy faj, vagy jelen esetben egy egyén, aki képtelen visszavágni és megvédeni magát másoktól akik komoly kárt akarnak neki okozni, el fog pusztulni. Sok növény- és állatfaj halt már ki, mert nem tudtak védekezni. A testünk folyamatosan harcol a betolakodók, vagyis a baktériumok, vírusok és más kórokozók ellen. Ha a sejtjeink nem harcolnának tovább, nem gyilkolnák tovább a káros behatolókat, hamar megbetegednénk és meghalnánk. Ez tény. Az élet és a természet törvényeinek ténye.

Az etika és az életvitelnek bizonyos szabályai szükségesek a civilizáció túlélése számára, és nagyon fontos az önmérséklet is. Néha valakinek rossz napja van, vagy akaratlanul mond és tesz dolgokat. Ennek ellenére, ha valaki komolyan ártani akar neked, vagy megfosztani az igazságosságtól, KÖTELES VAGY visszavágni. A Sátánisták nem áldozatok.

A Fekete Mágia alkalmazása erős elmét és gyakorlottságot kíván. A Wiccák és más jobbsodrású vallások követői nem birtokolják ezeket a képességeket, ezért elég nagy hátrányban vannak.

Minél erősebb elmére teszünk szert, annál erősebbek leszünk, mindig, mindenkor. A rendszeres meditációk, csakragyakorlatok és vizualizáció elengedhetetlen. Nem kell többé rituáléhoz folyamodnunk ha meg akarunk torolni valamit. Ha erős, koncentrált elménk van, mások érezni fogják annak a hatását, ha erősen gondolunk rájuk vagy mikor energiát irányítunk. Ez fontos, főleg mikor a családunkról és szeretteinkről van szó. Néha megsértjük egymást, de mikor erős elmével és aurával rendelkezünk, kordában kell tartanunk magunkat. Haragunk baleseteket és balszerencsét okozhat másoknak.

Akik szándékosan támadnak minket, azokra pusztán koncentrálni kell, és szabadjára engedni a dühünket. Egy erős, edzett elmével általában ennyi elég is lesz. Ezt én is tapasztaltam, anélkül hogy bármiféle rituálét kellett volna csinálnom.

Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/BLACKMAGICK.html

Kategória: Sátáni mágia | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s