A Fekete Mágia és az egészséges elme

Legtöbbünk ismeri a pszichiátriát, pszichológiát és más mentális egészségi szolgáltatást. A használt módszerek megegyeznek. A legtöbb hivatásos arra ösztönzi a páciensét, hogy hozza felszínre az elnyomott érzelmeit – haragot, gyűlöletet, irigységet, neheztelést és hasonló emóciókat, beleértve az elnyomott szexualitást és szexuális érzelmeket. Ezeknek az elnyomott érzelmeknek az elismerése új fényt vet a komoly gátlások, idegbetegségek, erőszak és megszállottság, és más súlyos elmezavarok forrásaira. Sok fizikai betegség az elnyomott érzelmek hatására jelentkezik. Néhányuk akár halállal is végződhet. Ezeknek nagyon káros hatásuk van az ember lelkére és spirituális állapotára is.

A New Age mozgalom, a Wicca, sok keleti vallás (mint a modern buddhizmus, amit elkeresztényesítettek), és mások mind az „alsóbbrendű” érzelmek megtagadását hirdetik. Ez az elme egészségének a rovására megy, vagy akár még rosszabb is történhet. A katolikus papok a szexuális elnyomás eredményének élő példái. A szexuális tartózkodás a legrosszabb, mivel ez nagyon erős, és közvetlenül az életerőhöz kapcsolódik, így nem tud csak úgy eltűnni. Bármi amit elfojtunk, eltorzított, egészségtelen módon fog felszínre törni. Sok problémát elkerülhetnénk, ha kieresztenénk az érzéseinket, és nem nyomnánk el őket. Ezalatt nem azt értem hogy őrjöngjünk, hanem azt, hogy fogadjuk el az érzelmeinket és engedjük ki őket. Legyünk őszinték magunkhoz.

A “negatív” érzelmek – harag, gyűlölet, irigység, stb. – megtagadása később igen súlyos problémákhoz vezethet. Akik azt állítják hogy ők csak szeretnek, és megtagadják dühüket vagy utálatukat, felveszik azt az idegen pléhpofa-mosolyt, ami annyira jellemző a keresztényekre a kereszténység előrehaladott állapotaiban. Belül ezek az emberek hihetetlenül kiegyensúlyozatlanok, és szó szerint olyanok mint egy kézigránát, amiből már kihúzták a biztosítószeget – csak arra várnak hogy felrobbanjanak, rászabadítva elnyomott dühüket másokra vagy önmagukra. Ez nagyon egészségtelen. Mégis, folyamatosan megtagadják az általuk imádott hamis isten gyűlöletét és ellenséges viselkedését. Ez előkészíti a terepet egy komoly elmebaj számára.

Egy másik gyakori tanítás a materializmus megtagadása. Ezzel a hatalom és gazdagság a kiválasztott kevesek kezében marad – azoknak a kezében, akik el akarják távolítani a spirituális tudást és helyettesíteni a kereszténységgel, és más hazugságokkal. Az anyagi tulajdon élvezetesebbé teszi az életet, és ezek saját magunk kiterjesztései. Legyen egy egészséges egyensúly a spiritualizmus és a materializmus között. E kettő egybeolvasztása a kulcs a lélek istenné válásához vezető ajtóhoz.

Senkinek nincs joga megmondani másoknak, hogyan kéne érezniük valakivel vagy valamivel kapcsolatban. A rituálék gyakran tökéletes módjai az érzelmek kieresztésének. Bármi amit tudatosan és szántszándékkal elnyomunk, később komoly problémákat fog szülni.

– Maxine Dietrich Főpapnő

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/mentalhealth.html

Kategória: Sátáni mágia | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s