Védelmet kérő ima Sátánhoz

“Ó, Hatalmas Sátán Nagyúr, ki által minden felszabadul, egész lényemet leteszem kezedbe, és feltétel nélkül mindenható védelmed alá helyezem magam. Vigasztalj és szabadíts meg minden akadálytól és csapdától melyet azok helyeznek elém, akik ártani akarnak nekem, akár látom őket, akár nem. Tégy igazságot és állj bosszút azokon, akik elpusztításomra törekednek. Törd le hatalmukat, és pusztítsd el őket. Irányítsd vissza rájuk ártó szándékukat tízszeresen, és pusztítsd el azokat akik neheztelnek lényemre. Töltsd meg lelkem pokoli hatalommal, erősíts meg, hogy megmaradhassak szolgálatomban, képviseljem munkádat, és akaratod végrehajtója legyek. A Te nevedben kérem ezt, mindenható és kimondhatatlan Sátán Nagyúr, aki örökké él és mindörökké uralkodik.

Ave Satanas!”

Mikor még újak vagyunk a Sátánizmusban, Sátán sokat segít nekünk. Ahogy fejlődünk, elvárja, hogy egyedül is véghezvigyünk dolgokat, saját erőnket használva, amit kitartó meditációkkal nyerhetünk el.

Mikor védelmet kérünk Sátántól, meg kéne tanulnunk saját magunkat is megvédeni, ha lehetséges, a Védelem Meditációval (később lefordítom).

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Prayer.html

Kategória: Sátánizmus kezdőknek | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s