Türelem

Mikor újak vagyunk a Sátánizmusban, az egyik legelső dolog amit sokan szeretnének megtudni, hogy ki a Személyi/Őrződémonjuk. Ez jó dolog, de azt javaslom, előbb Sátánt ismerjétek meg. Mikor készen állsz, úgyis találkozol a Démonoddal.

Egy kapcsolat kialakítása időbe telik. Ez egy kétirányú utca. A Démonodnak meg kell téged ismernie és neked is meg kell ismerned őt. Ez évekbe is telhet. Ez a legkifizetődőbb élmény, ahol tanulhatsz és fejlődhetsz spirituálisan. Egy idő után nagyon erős kapcsolat fog létrejönni köztetek. Ez olyasvalami ami az idő előrehaladtával egyre csak épül, erősödik.

Én a legközvetlenebbül Sátán Atyámtól és a Démonjaimtól tanultam. Sőt, a Démonok még be is léptek a testembe, és kisegítettek egy pszichikus olvasással a szórakozás kedvéért. A köztünk és a Démonunk közötti kötelék a legerősebb amit valaha is ismerni fogunk, csak időbe telik. Emlékezzetek, a becsületesség a legfontosabb, és amit sokféle módon beleadunk egy kapcsolatba, ugyanazt fogjuk visszakapni belőle.

Csak engedjük el magunkat, és engedjük Sátánt az életünkbe. Az embereknek lazítani kell és hagyni a dolgokat kibontakozni, mivel ki fognak. Leggyakrabban kellemes meglepetésben lesz részünk.

-High Priestess Maxine Dietrich

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Patience.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s