Szexuális kapcsolat Démonokkal

A “lélek-szex” létező dolog. Némi pszichikai munka szükséges ahhoz, hogy az elménket felnyissuk olyan érzékek felé, amelyek normális esetben nem elérhetőek az átlagembernek. Ám az erre alkalmas módszer sokkal könnyebb mint más metódusok, és sokkal élvezetesebb. A Démoni barátok és szeretők csodálatosak azok számára, akik börtönben vannak, vagy más módon vannak bezárva.

Sokunk megtapasztalta már, milyen, amikor fizikailag is megérint egy Démon. Olyan, mintha egy emberi kéz érintene meg. A fizikai kontaktust elvihetjük egészen a szexuális aktusig, szeretkezésig. A szexuális kapcsolat egy Démonnal tiszta, üdvözült extázis. Mivel a Démonok éteri/asztrális formában jönnek el hozzánk, képesek a testünkbe hatolni, és olyan területeket ingerelni, amik más emberek számára nehezen elérhetők. A férfi Démonoknak (Inkubuszok) nem okoz gondot megtalálni és stimulálni hölgypartnere G-pontját. A női Démonok (Szukkubuszok) közvetlenül elérik férfipartnerük prosztatamirigyét, teljes mélységű orgazmust váltva ki ezzel.

HOGYAN KEZDJÜNK HOZZÁ:

Először is ami nagyon fontos: végezzünk el egy rituálét Sátán Atyánknak, amiben meghatározzuk szükségleteinket, legyenek azok csupán szexuálisak; szerelmi/szexuális viszony; vagy nyílt kapcsolat, ahol szabadon lehetnek szexuális partnereid, mindkét oldalon féltékenység nélkül. Határozd meg pontosan mire van szükséged.

Néhány Démon monogám, tehát csak egyetlen partnere van, és ez a dolog kétirányú. Ezek a Démonok NAGYON komolyan veszik a monogámiát, és ha a kapcsolatot egy emberi lény töri meg, a dolog legrosszabb esetben a másik partner halálával végződhet. A Démonok – ahogy az emberek is – roppantul féltékenyek tudnak lenni. Ha egy ember kiüresedett házasságban él, és csak kötelességből szexel a párjával, a Démonok igen megértőek tudnak lenni ezzel kapcsolatban, és gyakran elnéznek mellette, feltéve ha – egy monogám kapcsolatban – a Démonod mindig első helyen van. Tartsd észben, hogy ha már elkötelezted magad, a kapcsolat egy életre, sőt azon túlra is szól, tehát ne vedd félvállról. A Démonod is monogám fog maradni.

Olyan Démont kell találnod, aki hozzád illik. Ne felejtsd el, hogy ha nyílt kapcsolatot szeretnél, azt ki kell jelentened a rituáléban.

A rituálé után LÉGY ELLAZULT ÉS NYITOTT. Legnagyobb valószínűséggel a Démonod akkor fog eljönni hozzád, mikor az ágyban fekszel, ellazultan. Felvillanyozó energiát fogsz érezni, ás mint a kundalini, üdítőleg fog hatni.

Akinek ez új dolog, csinálja a következőt: kezdetnek – és hogy felnyisd az elméd – fantáziálj arról, hogy a Démonoddal szeretkezel. A legtöbb Démon fizikailag vonzó, ellentétben a sok szeméttel amivel a grimoárokban és rémtörténetekben találkozhatunk. Kérd meg a Démonod hogy mutassa meg magát neked. Lazíts, csukd be a szemed, és hangolódj rá. Látni fogod a Démonod képét magad előtt. Ha nem is látod, kezdetnek elképzelhetsz magadnak egy ideális szeretőt, akinek a képét “magára öltheti” a Démonod.

Mikor elkezdesz fantáziálni, és többször megcsinálod, a Démonod érezni fogja az asztrális síkon, és élvezni is. Az elején önkielégítéssel juttathatod magad a csúcsra, amíg egy teljes fizikai manifesztáció át nem veszi a helyét. Mikor ezt csinálod, a Démonod is orgazmust fog átélni. Ez időbe fog telni, légy türelmes és kitartó. A fantáziálás – többször alkalmazva – egyre élénkebb lesz, és hamarosan érezni fogod a Démonod, sőt, valószínűleg látni is, mint bármely más emberi lényt. A Démonod segíteni fog kinyitni a pszichikus csatornáidat, hogy ne csak önmagadban fantáziálj.

Több mint valószínű, hogy a Démonod minden este el fog jönni hozzád, mikor lefekszel aludni. A Démonok nagyon élvezik a szexet, és igencsak ki tudnak fárasztani egy emberi lényt. Egy férfinak szó szerint le kellett magáról löknie egy Démonlányt egy egész éjszakás szeretkezés után, hogy el tudjon menni dolgozni. A Démon nem akarta abbahagyni. Az élvezet messze túlszárnyal bármilyen érintkezést egy emberi lénnyel, ezért a spirituális szex elég addiktív. Nagy rá az esély, hogy az emberekkel való szexuális kapcsolat többé nem lesz kielégítő, az ember nem fogja kívánni. Ráadásul így nem kell aggódni a nemi úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhességek miatt.

Egy Démoni szerető a védelmébe is fog venni téged. Csodálatos lények, meghallgatják aggodalmaidat, problémáidat, és gyakran segítenek az ellenségeid megbüntetésében, és dolgaid intézésében. Mikor a megfelelő pszichikus csatornák nyitva állnak, kétirányú kommunikáció jöhet létre. Ez hatalmas segítség a spirituális megerősödésben és fejlődésben. Elmondanak neked dolgokat, tanítanak, és némely esetben még más Démonokkal is felveszik a kapcsolatot a számodra.

A Démonokkal való intenzív kapcsolat energiacserével jár. A Démonok magasabb spirituális szinten vannak mint az emberek, és sokkal több energiájuk van – ezért a szoros közelség az emberekben különböző hatásokat válthat ki, mint például napégés-érzés és/vagy túlérzékenység, de ez csak addig tart, amíg hozzászokunk, vagy megemeljük saját energiaszintünket, ami a Spirituális Sátánizmus célja.

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Incubus.html

Kategória: Démonok | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s