Szabadgondolkodás

Mindenki tudja mit jelent a szabad gondolkodás: azt, hogy saját gondolataink vannak. De valójában hány ember alkalmazza ezt? Csak mikor teljesen felszabadítottad az elmédet, akkor tudsz majd önmagaddal találkozni, és megismerni saját magad. Hogyan, mire gondolj, mit higgy, mit szeress, mit ne szeress, mit vélj helyesnek, rossznak, jónak és gonosznak: mindezt folyamatosan programozza belénk a média, az emberek, és a hatalmon lévő vezetők. A vezetők hivatkozhatnak a kormányra, a szülőkre, családra, oktatási intézményekre, tankönyvekre, a rendszerre, az egészségügyre és így tovább. Sok ember mások értékrendje szerint éli az életét, és ennek eredményeképpen soha nem ismeri meg önmagát. Az embereknek MEGMONDJÁK hogy mint gondoljanak, és mit higgyenek.

A televízió egy jó példa. Az előre felvett nevetés arra céloz, hogy itt valami vicceset hallottunk, és lehet nevetni. A háttérzene tudatja a nézővel, mikor kell megijednie, vagy mit kell előre látnia. Az érzelmes jelenetek néhány embernél könnyeket csalnak elő. Az élet sokban hasonlít erre. Az egyéntől elvárják, hogy bármilyen gondolatot vagy cselekvést jóváhagyjon.

Nézzétek meg a keresztény egyházat. Mindenkinek, ismétlődően azt mondják, hogy ez az elvetemült ellenség valami “jó”. Ennek az ellentétét folyamatos és teljesen egyértelmű jelek mutatják, de ennek ellenére a legtöbb ember valóban igaznak hiszi mindezt. A keresztény bibliát a “jó könyv”-nek nevezik. Ez a “jó könyv” tele van tömeggyilkossággal, mészárlással, kínzással, csoportos erőszakkal, prostitúcióval, kannibalizmussal, gyermekgyilkossággal, csonkítással, véráldozattal, átkokkal, ürülékkel, gyűlölettel, és minden olyan dologgal, ami az emberiség számára gonosznak hat. A biblia már okozott háborút, rabszolgaságot, vérontást, és milliók életét és épelméjűségét pusztította el.

Mikor Sátánhoz fordulunk, ő kinyitja spirituális ketrecünk ajtaját, és a kezét nyújtva segít nekünk kimászni. A többi rajtunk múlik. Ő mindig ott van útmutatásért és támogatásért, de mindenekfelett azt szeretné, hogy szabadok legyünk. Sátán aki az Igaz Isten, az emberiség felszabadítója.

Kérdezd meg magadtól: mit gondolok? Hogyan érzek? NE azt hogy hogyan KÉNE gondolkodnom, vagy hogy mit gondolna más, vagy hogy mindenki más mit gondol. Mindannyiunknak más és más értékrendje, ízlése van. Csak azért mert valaki szeret vagy nem szeret valamit, neked mint egyéniségnek nem kell ugyanúgy érezned. Bármikor, ha valami újjal találkozol, vagy választás elé állítanak, kérdezd meg magadtól a fenti kérdéseket. A Sátánizmus gyakorlatilag egy extrém szabadgondolkodás, de mégis nagyon kevesen képesek saját gondolataikat követni.

Természetesen a hatalmon lévők halálosan ellenzik a szabad gondolkodást. A birkákat könnyű irányítani. A személyiségteszteket arra használják fel, hogy meghatározzák, ki jelent fenyegetést (saját gondolatai vannak, és nem illeszkedik be). Habár nem vagyunk tudatában, születésünktől kezdve sulykolják belénk, hogyan kéne gondolkodnunk. Nagyon kevés ember ismeri igazán önmagát, annak ellenére hogy napi 24 órában önmagukkal élnek. Ez nagyon elkeserítő.

Ez nem olyan nehéz. Csak ne felejtsd el rendszeresen megkérdezni magadtól: ez vajon jó vagy rossz nekem? Hogyan érzek *ÉN* ezzel kapcsolatban? Mi az *ÉN* véleményem? Itt nincsenek jó vagy rossz válaszok. Egyszerűen csak ismerd meg önmagad. Ez időbe fog telni, de végül megtapasztalhatod a szabadság érzését.

Még ma kezdd el teljesen átprogramozni az elméd. Többé-kevésbé mindannyiunk be van programozva, és legtöbbünk még csak nincs is tudatában ennek.

http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/FREETHOUGHT.html

Kategória: Sátán prédikációi | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s