Sátáni fogadalmak

Az emberek folyton kérdezgetnek, miért javaslom a Sátán mellett való elkötelezést. Ez egy eskü, egy fogadalom. Jobbá teszi az életed, és megnyit egy ajtót a tudás, a bölcsesség, és a szellemvilág felé, és lehetővé válik a Démonokkal való barátságos kommunikáció, ami a kívülállóknak elérhetetlen. Az elkötelezés megmutatja az ember szándékait és komolyságát Sátán felé. Ez az a pont, ahonnan kezdve komolyan vesz minket.

A más vallások fogadalmaival ellentétben a Sátáni eskük igaziak, valóságosak. Más vallásokban a fogadalmak hamisak. Ezt bizonyítja az a tény, hogy akik fogadalmat tesznek, “kimehetnek a hátsó ajtón”, bármikor megszeghetik a fogadalmukat. Az ilyen esküknek nincs hatalmuk, nincs kötésük. Valójában értéktelenek.

Mikor elkötelezzük magunkat Sátánnak, komolyan vesz minket és a szavunkat is. Ez valódi és tartós, pont amilyennek lennie kell. A beavatási rituálé a jellem próbája. Az erő nagyon fontos. Mikor Sátánnak adjuk a lelkünket, a jellemünket egy próbának veti alá. Ez az egyik legbátrabb lépés az életünkben. Sokunk minden belénk sulykolt dolog ellen fellép élete során, feltűnő bátorsággal. Itt mutatjuk meg igazi jellemünket, hogy minket nem irányítanak a félelmek, fenyegetések és a dolgok amiket nem értünk. Ez egy hatalmas spirituális lépés énünk és lelkünk felszabadulásában, és felkészít minket az intenzív belső növekedésre, spirituális fejlődésre, ami velejárója egy igaz Sátánistának.

Ez mutatja hogy igazán elkötelezettek vagyunk Atyánk iránt és komolyan gondoljuk amit mondunk, mivel a teljes becsületesség nagyon fontos Sátánnak és a Démonjainak. Viszonzásul olyan tudást és bölcsességet kapunk, ami a kívülállóknak ismeretlen.

Amikor azért kötelezzük el magunkat hogy a papság tagjai legyünk, egy komoly, életre szóló feladatot vállalunk. Atyánk szavunkon fog minket. Rendszeresen megtisztel minket jelenlétével az életünkben, akkor is ha egész mással vagyunk elfoglalva. Ennek így kell lennie. Mint említettem, ez egy kétirányú utca.

A kívülállókat “tudatlanoknak” nevezzük. Sok kívülálló, aki kontárkodott az okkultban, a mágiában, vagy akár az egyiptomi mágiában is (mivel Egyiptom és minden okkult dolog Atyánké); megkapta a részét a negatív tapasztalatokból és balszerencséből, mivel nem kötelezték el magukat. Úgy találtam, a kívülállók nagyon messzire képesek elmenni ezen a területen. Mikor elkötelezzük magunkat, Sátán Családjának a részévé válunk, és szívesen látnak minket hogy tanuljunk, növekedjünk és fejlődjünk.

-High Priestess Maxine Dietrich

Forrás: http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/SACRAMENTS.html

Kategória: Spirituális Sátánizmus | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s